tiistai 24. marraskuuta 2015

Outoa elämää

Onpas nyt ollu oudon rauhallista oleminen. En ole oikeen tottunu tuohon rauhallisuuteen. Se on outoa. Välillä vähän toivoisin jännitystä elämään. Mut en kyl sellasta jänitystä mitä narkkaaminen aiheutti. Se ei ole edes vaihtoehto. Enemmänki ajattelin jotain harrastusta. Mut en kyl tiedä yhtään et millanen harrastus ois hyvä mulle. On tää vaan outoo. Rauhallinen oleminen. Rutiinit. Arki. Aivan uutta mulle. Mukavaa tää kuitenki on. Paljon mukavampaa kuin ne päivät jolloin vaan lojuin millon missäkin ihan tutkalla. Oon saanu aikaseks aika paljon taas kaikkee. Oon virkannu ihan älyttömästi. Kämppäkin on siisti. Fiiliskin on hyvä. On se vaan niin outoo tää tämmönen elämä. On on on.

Päässä kuuluu sipinää ja kuiskailua ja sunnuntaisin musiikkia kun toukkien huuliharppuorkesteri soittaa.

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään itse tehdä hyvän soittolistan puhelimeen ja sit käydä pitkillä kävelyillä musiikkia kuunnellen.
  Luen paljon kirjoja ja erilaisia blogeja. Ratsastus tai tanssi olis kivaa, mutta ihan liian kallista opiskelijalle. Joskus käyn salilla tai bodycombatissa ja katselen leffoja netistä.

  Hankalaa vinkata mitään harrastuksia, kun ei oikein tunne sua kunnolla.. :) Mutta jospa tossa ois jotain! Tai mites joku leipomien tai ruoan laitto ? Netistä löytää näppärästi uusia kivoja ohjeita

  VastaaPoista
 2. Tulin, näin ja luin. Olotilat vaihtuivat surullisesta helpotukseen ja iloon sun puolesta. Annoit ajattelemisen aihetta omaan tilanteeseeni, jossa keikun riippuvuuden ja lopettamisen rajamailla. En halua menettää elämääni, ystäviäni tai kotiani. Taistelu jatkuu. Olet todella rohkea kirjoittaessasi asioita rehellisesti ja mitään säästämättä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia! Lopettaminen on hankala juttu, mut kun sen tekee niin kyllä se palkitsee. Mä uskon että säkin vielä pääset eroon.

   Poista
 3. Hei, tämän päivityksen ensimmäisistä sanoista tuli mieleen aivan joulu! Kerrothan millaista joulua viettää kuivilla oleva Jenna :)
  Oletan, että aikaisempina vuosina joululla ei ole paljoa merkitystä ollut. Haluatko nyt ottaa "menetetyt" joulut takaisin ja muokkautuuko sustakin nyt sellainen pullantuoksuinen puoliso? :D Missä vietät joulusi ja mitä olet suunnitellut tekeväsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kertoo kyllä. En kyl oo mikään joulu ihminen, se on vaan päivä muiden joukossa. Mut voin mä tietty kertoo sit et miten meni joulu.

   Poista