maanantai 16. marraskuuta 2015

Lehtijuttu

Eilen ilmesty Savon Sanomat ja Sunnuntaisuomalainen lehtiliitteessä juttu meikäläisestä. Blogissakin eilen kävi 22713 kävijää. Jutusta tuli tosi asiallinen. Siinä kerrotaan mun Blogista, mun huumeriippuvuudesta ja nykytilanteesta. Myös ADHD asiat otettiin esille. Päihteiden käyttö EI ole este ADHD-lääkitykselle. Kunpa vaan kaikki päihdealan ihmisetkin tajuais asian. Varsinkin lääkärit. Hyvä että asiasta sentään puhutaan. Kiitos toimittajalle ja kuvaajalle hyvästä jutusta! Oli mukava asioida heidän kanssaan. Juttu ei ollu mikään mässäilyjuttu vaan linja pysyi asiallisena. Paljon parempaa tekstiä kuin eräissä fucking juorulehdissä. http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/jenna-karjalainen-on-elanyt-puolet-elamastaan-narkkarina-nyt-han-kertoo-siita-blogissaan/2173178?pwbi=d7fb45822fed1e1a6b88cbf4e1f440b8

10 kommenttia:

 1. Noiden lehtijuttujen kautta minäkin päädyin blogiisi ja lueskelin monta tuntia. Hurja menneisyys sinulla, ja kamalia juttuja olet joutunut kokemaan! Mahtavaa, että nyt menee paremmin ja olet päässyt kamasta eroon. Vaikea käsittää että jotkut ihmiset ovat niin julmasti voineet käyttäytyä sinua kohtaan ja unohtaa ihmisoikeutesi.

  Piirrustukset ja käsityöt olivat hienoja, olet selvästi lahjakas taitelija! :) Ehkä kansalaisopiston (tai muun vastaavan tahon) taidekurssit toisivat vaihtelua arkeen ja pääsisit kokeilemaan erilaisia tekniikoita?

  En ihan vanhimpia tekstejäsi lukenut, mutta jäin miettimään tuota kun sanoit aloittaneesi huumeiden käytön 11 vuotiaana. Oliko tuolloin huumeiden käyttösi miten säännöllistä? Näin äitinä tuli pakostakin mieleen, että olisiko vanhempasi jotenkin voineet vaikuttaa tuohon? Olisiko aikaisella puuttumisella voitu välttyä huumekoukulta ja rankimmilta vuosilta?
  Samoin tuli mieleen, että onko huumeiden käyttö noin nuorena voinut toimia laukaisevana tekijänä ADHD:lle? Ymmärsin, että diagnoosi on tehty pari vuotta huumeiden käytön aloittamisen jälkeen? Toki ko. sairaus on voinut sinulla muutenkin jo olla, eikä sillä varmastikaan lopputuloksen kannalta mitään merkitystä ole, tulipahan vain mieleen. Hyvä, että olet lääkityksen nyt saanut.

  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja miehellesi! :) Voimia!!

  VastaaPoista
 2. Heips jenna!
  Ihan pakko oli kommentoida, meillä on nimittäin sama exä kentältä, ehkäpä muistatki miut ja saanu miust aikoinaan hiton hyvän kuvan :') haluan vaa sanoa pelkkää hyvää, oon tosi ilone siun puolesta ja luin ton lehtijutun ni jäi hyvä mieli. Kiva et siulki menee paremmi nykysi! Ja toi koululle puhumaan meno, siistiä. Itekki oon käyny yhellä yläasteella ja nuorten työtoimintapaikas kertoo omaa kokemusta, suosittelen. Se antaa muille sekä itelle paljon! ite oon ollu reilun 2,5vuotta päihteetön, vaikeeta on välil mut ikinä ei oo nii huonosti asiat et ois pahempaa ku kentäl. ;) hali
  -Lissu

  VastaaPoista
 3. Ei tainnu tulla miun aiempi kommentti perille, mut siis toivon siulle jatkoon tsemppiä ja onnellisia. Meil on sama eksä kentältä, ei olla koskaan nähty mut luuris puhuttu, ja et saanu miusta aikoinaan kyllä hyvää kuvaa. Olin itekki kamaämmä sillon. Oon ollu 2,5vuotta päihteetön, tukiverkosto ollut välttämätön. Toi kouluun puhumaan meno on loisto juttu. Itekki oon käyny jakaa omaa kokemustani yhel yläasteel ja sellasel nuorten toimintapajal, se antaa muille ja ihelle paljon! hali.
  Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että sullakin menee paremmin :) Jatketaan samaan malliin. Mahtavaa kuulla että muitakin on päässy irti :) Voimia!

   Poista
 4. Juurikin tuon jutun kautta eksyin tänään ensimmäistä kertaa tähän blogiin. Mitä nyt näitä juttuja lueskelin taaksepäin, kirjoitat todella hyvin, kaunistelematta ja koukuttavasti näitä tarinoitas. Sait musta uuden lukijan :)

  Ja nostan hattua todella korkealle siitä, et uskallat ja haluut puhua näistä asioista. Arvostan sun rohkeutta ja avoimuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mukavaa että blogi kiinnostaa :)

   Poista
  2. Minäkin löysin blogisi juuri Sunnuntaisuomalaisen jutun kautta.

   Poista
 5. Oli kyllä hyvä haastattelu! Toivoa omaan tai läheisen tilanteeseen antava tai/ja ymmärrystä riippuvuuteen antava juttu. Kiitos sinun :) !

  VastaaPoista
 6. http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/jenna-karjalainen-on-elanyt-puolet-elamastaan-narkkarina-nyt-han-kertoo-siita-blogissaan/2173178?pwbi=d7fb45822fed1e1a6b88cbf4e1f440b8

  VastaaPoista