torstai 5. marraskuuta 2015

Persevedot pelastaa OY MAINOS

 -PERSEVEDOT PELASTAA OY MAINOS-


Onko ruiskusi ruosteessa? Ovatko suonesi paskana? Etkö saa osumaa? 
EI HÄTÄÄ! 
Olemme vihdoinkin keksineet mainion vaihtoehdon. Älä enää hukkaa aikaasi suonien etsimiseen, käytä sen sijaan persettäsi! 
UUTUUS! PERSEVEDOT! 
Persevedot pelastaa! Käytä uutta teknologiaamme ja unohda pistojäljet!
1. Väsää vedot tavalliseen tapaan.
2. Vedä aine ruuttaan
3. Jätä piikki pois
4. Työnnä ruutta peseeseen ja paina mäntä pohjaan!
Vaikutus on nopea ainutlaatusten limakalvojen ansoista. Helppo ja nopeakäyttöinen vaihtoehto turhauttavaan tykitykseen. Ei jätä jälkiä! Älä enää pelkää piikittämisestä tulevia ongelmia vaan ota käyttöön Persevedot!5 kommenttia:

 1. Moikka! Ihan postaukseen liittymättömästi,vaikka hauska olikin, kysyisin että mitä mieltä olet pirin viihdekäytöstä? Uskotko että riippuu yksilöstä pysyykö käyttö kurissa vai luisuuko se kaikilla jossain vaiheessa ongelmaksi jos ei kokonaan lopeta. Blogisi on mielenkiintoista luettavaa, ja tsempit sinulle vaikutat vahvalta ihmiseltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskosin et se riippuu ihan ihmisestä ja elämäntilanteesta. Mut useimmitenhan siinä käy niin et homma lähtee lapsesta. Pitää olla helvetin kova ja päättäväinen jos aikoo pysyy viihteilyssä.

   Poista
 2. Kun ekaa kertaa kuulin persetööteistä niin olin aivan että wtf. Toisaalta jos pakko vetää niin mieluummin ehkä suoleen kuin suoneen, vaikka tuskin hyvää tekee suolen limakalvoillekaan. Nenän limakalvot ainakin alkaa kärsiä jos käyttää tarpeeksi usein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se varmasti hyvää tee, mut mikäpä veto tekniikka tekis hyvää.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista