sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Luonnossa

 Kävin metsässä kävelyllä eilen. Oli kyllä rentouttavaa ja mukavaa. Jännää miten luonto rauhottaa mielen. Viimeks kun rämmin metsässä juoksin sillon kyttiä karkuun ja koirahan mut kiinni sai. Nyt oli paremmin aikaa keskittyä ympäristöön. Oon kyl oikeesti muuttunu kun oon alkanu kiinnittää huomiota ympäristööni. Luonto on kaunis.
Pari päivää sit tuli pelastettua etana. se oli joutunu asfaltille ja oli kuoleman hädässä siinä kuivalla asfaltilla. Mä sen onneks huomasin ja mies sit nappas sen ja vietiin se takas nurmikolle. Se oli söpö etana. Oon huomannu monia söpöjä asioita luonnossa. Naakat. ne on niiiin söpöjä <3 Seuraan niitä aina kun nään niitä ja juttelen niille. Moni naakka on selvästi ihmetelly kun mä oon niille jutellu. Sen ihmetyksen näkee niistä. Söpöö. Ja se on söpöö kun ne vipeltää. Lehdet vaan lentää kun ne ettii maasta ruokaa. Koomista. Ne heittelee niitä :D Ne tekee paljon hassuja ja söpöjä juttuja. Niitä on tosi kiva seurata.

8 kommenttia:

 1. ihanaa kuulla jenna! ei tunneta mut oon seurannu sua jo jonkin aikaa täällä. en ikinä kommentoi kellekkään mutta sulle jo muutaman kerran kommentoinut.tein sulle sen blogiarvostelun ja haastattelunkin. itsellänikin meinannut homma lähteä vähän räpylästä niin on kiva lueskella toisinaan samanlaisia tapahtumia tai ajatusmaailmoja. ja olen äärimmäisen ylpeä susta ja toivon ettet enää tuu palaamaan entiseen. niin hienoa skarppausta sulta että huh! jännä kuinka ylpeä voi olla jostakin ketä ei edes tunne. ja nää sun kirjotukset on niiiin hyviä. monipuolisia, mielenkiitosia ja hyvin kirjoitettu. uskon todella että pelottaa milloin kaikki romahtaa mutta uskon että suunta vain parempaan päin kunhan ei anna kiusauksille valtaa! tietenkin välillä tulee itse kullekkin olo että kaikki kaatuu päälle mutta älä silloin ainakaan vanhoihin "ystäviin" tai tapoihin turvaudu. aina on parempia vaihtoehtoja. :) ja luonto tosiaan rauhoittaa ja sieltä löytää vaikka mitä lielenkiintoista kun avaa silmät ja antaa aikaa itselle ja ympäristölle. virkistää mieltä kummasti. itse lähden aina luontoon kun tuntuu ettei mikään enää ole hyvin. lenkin jälkeen huomaankin ettei mieli olekaan enää niin synkkä. tsemppiä elämään ja jatka samaan malliin. vahva muigeli! <3

  t:n

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kyllä tosi mukavaa saada näin hyvää palautetta :)

   Poista
 2. unohtui sanoa että näytätkin paljon freessimmältä ja terveeltä. kaunis olet, bueno!
  t:n

  VastaaPoista
 3. Olet noissa kuvissa tosi tasapainoisen ja onnellisen näköinen!

  VastaaPoista
 4. tosi kiva postaus! Näitä lisää! hyvältä näyttää ja kuulostaa :) peukut ylös

  VastaaPoista