torstai 8. lokakuuta 2015

Kummallisimmat paikat mistä olen herännyt

 Tässä muutamia paikkoja mistä herätessä olen ollut hieman kummastunut, jopa järkyttynyt:

- Piharoskis
- Puistossa tuolin alta
- Kerrostalon katto
- Epämääräiset asunnot (täysin tuntematonta porukkaa)
- Vessa
- Tatuointistudio
- Auton takakontti
- Vaatekaappi
- Yleinen vessa sulkemisaikaan
- Ranta
- Metsässä kiven kolo
- Keskellä katua
- Leikkimökki
- Ulkosauna
- Pidätys selli
- Teho-osasto
- Pöpilä
- Tuntematon kaupunki

9 kommenttia:

 1. Yleinen vessa ehkä pahin ku heräät sieltä ruisku lattialla ja istut pöntöllä housut kintuissa ja kaikenlisäksi ovikin on auki eikö kukaan oo onneks käynyt herättämässä. Pidätysselli check uumaja check how to fuck i end up there??? Citymarketin lastauslaituri :D lehtiroskis. Porukoiden pihalla leikkimökki check en vissiin kamoissa kehannu mennä muualle.

  VastaaPoista
 2. Miten oot päätyny tatuointistudiolle?:DD

  VastaaPoista
 3. 15v tyttö polttaa kannabista viikonloppuisin. Ei juo alkoholia eli se on hänen tapansa ottaa "kännit". Pitääkö huolestua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaveripiiri kannattaa tsekata, koska just kaveripiirillä on suuri vaikutus siihen että mitä tekee. Jos käyttö ei ole säännöllistä niin vielä ei ole hätää. Jos se taas alkaa lisääntyä ja kuvioon tulee myös kovempia aineita niin sit on jo hätä. Kannattaa olla tarkkana. Mut ei pilven satunnaiskäyttö ole läheskään niin vaarallista kuin alkoholi. Enemmän porukka sekoilee viinapäissään kuin tötsyissä. Mut jos tötsyily lisääntyy ja käytös muuttuu niin asiaan kannattaa puuttua. Eniten kannattaa seurailla tytön käytöstä ja kaveripiiriä, siitä kyllä huomaa jos asiat alkaa mennä pieleen. Toivon todella ettei niin käy.

   Poista
  2. Kiitos todella hyvästä vastauksesta! Kaveripiirissä jotkut käyttää enemmän, toiset samanlaisia vkl käyttäjiä ja osa ei ollenkaan. Vahvempia ei kukaan, kuulemma.

   Poista
  3. Lähtökohtaisesti pidän satunnaista pössyttelyä parempana vaihtoehtona, kuin kännäystä, mutta noin nuoren ollessa kyseessä on pilven polttelu kehittyville aivoille tosi vaarallista! Tietenkin lain puitteissa molemmat vaihtoehdot on no no, mutta eihän niitä teinejä voi kahlita. Pyrkisin kuitenkin parhaani mukaan rajoittamaan ja ohjaamaan päitteiden käyttöä ja kertomaan rehellisesti niistä vaaroista (ei kuitenkaan mitään "jo ensimmäinen kannabispiikki tappaa" propagandaa, koska nuoret ovat fiksuja, mutta asiallisesti kertoa mitä hallaa esim. pilven polttelu tekee 15-vuotiaalle).

   P.S Jenna kiitos mielenkiintoisesta blogista ja hyvää syksyn jatkoa! :)

   Poista
  4. Joo, yhdyn edelliseen. Ja hyvä ois myös näyttää (jos mahdollista) että mihin aineiden käyttö johtaa. Esim täältä blogista löytyy tekstiä ja kuvia jotka voi saada ajattelemaan. Enemmän nuoret uskoo niitä joilla on omakohtaista kokemusta kuin esim poliiseja ym ammattilaisia joilla on vaan tilastotietoo ja kirjaoppia.

   Poista