sunnuntai 30. elokuuta 2015

Kotikatsaus

 Susipatsas jonka sain ystävältäni joululahjaks. Älyttömän kaunis ja tärkeä mulle. Se on suhteellisen iso ja painava. En koskaan luovu tästä.
 UfoPallo. Tein tän ihan ite. Se oli katulampun pleksi jonka sisään laitoin jouluvaloja. Modernia nistitaidetta.
 Susipatsas taas. Ne on siinä vähän niinkun mä ja mun rakas. Faija osti tän mulle kun olin 10v Wolf Parkista missä oli koirasusia (joiden kaa olin samasa häkissä) ja käytiin siellä usein. Tykästyin niihin koirasusiin ja ne muhun :)
 WOOOT! WOOOT on mun rakas pehmolelu. Sen nimi tulee tosta sen ilmeestä. Sehän on ihan ihmeissään, eikä ihme kun on tällasen omistajan saanut :D
 Yksi monista korteista joita olen saanut linnassa istuvilta ystäviltä. Löytyy jääkaapin ovesta.
 Tää on katkomuisto. Tuli postissa muiden katkopapereiden joukossa ja ajattelin säilyttää tän muistuttamaan mua siitä millanen olen. Tääkin on jääkaapin ovessa.
 Ilmoitusluontoinen asia kirjahyllyssä.
 Tässä mun rakkaat kirjat. Suurin osa dekkareita. i love it! Ykskään noista kirjoista ei ole huono, joten suosittelen lukemaan! Täs on vaan murto-osa mun kirjoista, mangaa mulla on muutama hyllyllinen lisää.
 Mun piirtämä susi kauniissa kehyksissä, omistettu rakkaalle miehelleni <3
 Susipalapeli. Tykkään palapeleistä. Varsinkin piripäissäni :D Ihan ite kasasin ja vielä yhen vuorokauden aikana.

 RapuKamu! Mun rakas pehmolelukamu joka on kulkenu matkassa kaikki nää huumeiset vuodet. Nyt vihdoinkin sekin on saanut elämästä kiinni ja tykkää olla mun kainalossa öisin.
Tässä oli muutama juttu meidän kämpästä. Ehkä tulevaisuudessa teen lisää näitä "kotikatsauksia". Täällä nimittäin riittää tavaraa ja kämppäkin on hieno, ei mikään sotkunen nistikämppä ruiskuineen niinkun monet varmaan kuvittelee. Tää on hienosti sisutettu ja siisti. Just hyvä mulle ja rakkaalleni.

2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus. Niinhän sitä sanotaan, että kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa. Kotinne vaikuttaa kotoisalta koriste-esineineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinhän se on. Pitää tehä lisää tämmösiä tekstejä.

      Poista