maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hulttiotytön häät 7.7.2015

Menin naimisiin mieheni kanssa 7.7.2015 ja ajattelin nyt laittaa tänne jokusen kuvan ja kertoo miten häät meni. Sen voin sanoa että olen nyt hyvin onnellinen rouva Karjalainen :)
 Lähdettiin aamulla jäppilään mieheni vanhempien luokse viettämään meidän häitä. Jännitti ihan hirveesti. Siinä laittauduttiin vieraita odotellessa molemmat aika jännittyneinä. Hääkimppukin tehtiin valmiiks.
 Siinä sitten alko vieraita tulla ja saatiin hää lahjoja (veitsiä, ruokailuvälineitä, lahjakorttia, petivaatteita, koristeita...) kaikkee kivaa. Oli ihanaa nähdä läheisiä pitkästä aikaa ja mahtavampaa oli se kun meidän molempien sukulaiset tapasivat viimeinkin toisensa. Hyvin tulivat juttuun.
 Siinä sitten itse kukin räpsi kuvia meistä ja pian sit alotettiinkin vihkiminen. Siinä papin edessä kyllä jännitti molempia. Pappi puhui kauniisti ja vihki meidät. Molemmat sanottiin "tahdon" <3 Sitten laulettiinkin vielä siinä suvivirsikin.
 Kahviteltiin ja jutusteltiin pitkän aikaa. Oli tosi hyvä meininki (ja vielä ilman mitään päihdyttävää) kaikilla. Oli kyllä niin onnellinen fiilis. Kaikki tärkeet ja läheiset koossa, yhdessä viettämässä meidän häitä :)
 Mentiin sitten häiden jälkeen mökille viettämään hääyötä..
 Mökillä oli tosi rauhallista. Siellä istuskeltiin ja kuunneltiin luonnon ääniä, juteltiin ja rentouduttiin. Lämmitettiin saunakin ja mä jopa uskaltauduin uimaankin ja vielä useempaan otteeseen (vaikka mulla on vesikauhu :D) eikä se ollutkaan niin pelottavaa. Siellä oli kyllä niin ihanan rauhallista. Ja vain me kaksi kauniissa illassa.. <3
Näin minusta tuli rouva Jenna Karjalainen :)

17 kommenttia:

 1. Paljon paljon onnea!:)

  -Kirsi

  VastaaPoista
 2. Ihanaa.kaunis pari olette.onnea nyt ja tulevaisuudessa.jätä hulttiotytön elämä taakse ja aloita puhtaalta pöydältä uusi elämä. Ei hulttiorouvana.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea tuoreelle avioparile <3

  VastaaPoista
 4. ps. mua aina naurattaa, kun tää kommentin kirjoitusohjelma pyytää todistamaan, etten ole robotti ja sit tää sanoo "et ole robotti" :D

  VastaaPoista
 5. Onnea teille molemmille! :)

  VastaaPoista
 6. Todella paljon onnea häiden johdosta! Ihana päivä näytti olleen! Ja mukavaa muutenkin huomata että vaikutat onnelliselta :) tää sun blogi on todella mielenkiimtonen, itekkin samanlaista elämää maistaneena voin sanoa että olet todella rohkea nainen kun puhut suoraan näistä asioista ja kerrot elämästäsi. Saapahan ihmiset tietää millasta toisten elämä voi olla. Hyvää kesää sulle ja miehellesi, äläkä anna vittumaisten kommenttien häiritä, susta huomaa että olet sydämmestäsi hyvä ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hyvä että blogi kiinnostaa. Enkä välitä vittuilijoista, niitä riittää, mut enempi tulee positiivista palautetta :)

   Poista
 7. Olen seurannut blogiasi jo muutaman kuukauden. On hienoa että uskallat puhua elämästäsi näin avoimesti :) Onnittelut avioitumisesta! Tämä postaus herätti kysymyksen, tietääkö miehesi vanhemmat että olet ex narkkari? Miten ovat suhtautuneet suhun ja tähän asiaan? ~Eden~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä ne tietää että mä oon entinen käyttäjä. Oon kertonu niille ihan rehellisesti elämästäni ja ovat hyväksyneet mut todella hyvin. Ei oo kenenkään vanhemmat mua näin hyvin koskaan ennen hyväksyneet. :) Ovat tosi ymmärtäväisiä ja tukevat mua jopa. Arvostan heitä todella paljon.

   Poista
 8. Miten laitat noita yksittäisiä rastoja hiuksiisi? Osaan vaan laittaa niin et ne on siinä sitten 247 xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksittäisinä laitan niitä kiinni pinneillä. Niin simppeliä :)

   Poista
 9. Etkös hommannutkaan valkoista morsiuspukua niinkun aiemmin sanoitkin..? Että aina oot mustaa miettiny mut häihisi ei tuliskaa mustaa, vaan valkoinen?

  VastaaPoista