lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ei kiitos 2

Päivitin harrastusblogini, käykää katsomassa -> http://hulttiotytontekeleet.blogspot.fi/

Mulle tossa yhtenä päivänä tultiin tarjoomaan aineita. Mies oli jo kahen vaiheilla, mut sit mä huusin että EI!! Suutuin. Lähettiin. Ilman aineita. Oli kyllä ihan hirveet himot koko sen päivän. Onneks tuli hyvä ystävä käymään samana päivänä niin sen seura piristi vähän, kiitokset hänelle tuesta! :) Vituttaa kun porukka tietää etten mä enää käytä ja silti tullaan vittu tyrkyttää aineita! VITTU!!! Mä en halua enää palata siihen helvettiin. Mut onnistunpas nyt jo toista kertaa kieltäytymään aineista vaikka sitä oli nenän edessä! Hyvä minä! Yllätyin itekin et miten mä noin voimakkaasti reagoin kun ihan suutuin. Mut loppu hyvin kaikki hyvin. Toivottavasti pysyn jatkossakin yhtä vahvana.

19 kommenttia:

 1. Hienoa tahdonvoimaa! :) Miten miehesi oli kahden vaiheilla, olin ymmärtänyt ettei hän käytä?

  VastaaPoista
 2. Hienoo! iso peukku täältä

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, ku päivität taas!

  Terv. Uusi lukija :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa!!! :)
  Hyvä sinä, olet päässyt pitkälle. Tuo kertoo paljpn siitä, mitä sinussa on tapahtunut! :)

  VastaaPoista
 5. Voi vittu Jenna mitä paskaa sä täällä taas jauhat! Sä et ole elämäsi aikana muuta tehnytkään kun kusettanut kaikkia ympärillä olioitasi. Pitäskö meidän muiden pieksämäkeläisten perustaa sua varten ihan oma blogi jossa oikaistaan nämä kaikki asiat miten ne oikeasti menee eikä niinkuin sinä ne tänne lääkepireissäsi sepustat???...

  VastaaPoista
 6. Siis sun miehesikin on valmis käyttämäänvielä päihteitä, vaikka tietää että haluat Jättää Ne? Eipä kyllä vaikuta kovin hyvältä mieheltä ja olet vielä menossa hänen kanssaan naimisiin huh huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse oli vaan kannabiksesta. Sitä mieheni on aikounaan poltellut, e muuta.

   Poista
 7. Hyvä :) sinä onnistut! Kerro sit miten häät meni!

  VastaaPoista
 8. Hyvä että pysyit lujana! Oot aiemmin kertonut ettei sun miehes käytä/oo kiinnostunu huumeista, mut nyt kirjotat et se on ollut kahen vaiheilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä oli kannabis. Sitä mieheni aikoinaan poltteli. Muut aineet ei sitä kiinnosta.

   Poista
  2. Heh, olet kyllä aivan yhtä nolo ja huomionkipeä, kuin silloin back in the Loikalan Kartano...
   Äärettömän noloa ja alaarvoista tekstiä jopa sinulta. Vaikutat siltä, että olet lukenut liikaa jotain vitun Nikki Sixxin elämänkertaa ja olet päättänyt nolata itsesi samalla tavalla. "Katsokaa kaikki, olen moraaliton ja tyhmä narkki".
   Olet ihan vitun keskenkasvuinen....Oksennatko yhä kaiken syömäsi roskikseen??? Vammainen luuska.

   Poista
  3. Hahaha :D Tää teksti jo kertoo että kuka se "vammainen luuska" oikeesti on ;)

   Poista
 9. hyvä Jenna!! ja tsemppii tuleviin koitoksiin!! :)

  VastaaPoista
 10. Huomaatko sä itse jenna miten sä jäät koko ajan kaikenlaisesta valehtelusta kiinni tässä blogissasikin? Narkkarithan on yhtä valetta koko ihmiset. Ja muutenkin on aika idiootti veto tehdä itsestäsi tämmöinen julkinen pelle ja sen jälkeen yrittää vielä joskus selvitä OIKEASTI kuiville kun netti on täynnä näitä NIIN noloja narkkitarinoita ja satuja että oksat pois... Kerros muuten faktaa tästä asiasta, vieläkö käyt jokaikinen aamu lääkkeen sulatuksella tk:ssa vai missä te siellä perähikiällä subunne haettekaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa mistähän mä valehtelen? Käyn joka aamu sulatukses sairaalalla ja ottamas ADHD lääkkeet. Taidat itsekin olla narkki, eli "yhtä valhetta" kuten sanoit. En ymmärrä miks väität mun puhuvan paskaa. Koko kommentti huokuu jotain ihmeellistä katkeruutta. Miks?

   Poista