tiistai 3. maaliskuuta 2015

Kiitos lukijat!

100 000 kävijää tuli täyteen! Kiitos lukijat että olette jaksaneet seurata blogiani. Olisi kiva jos kommentoisitte enemmänkin, vaikutatte asiallisilta ja ymmärtäväisiltä, toisaalta onhan niitäkin jotka ei ymmärrä mutta kiitos teille kaikille! Jatkan bloggaamista innolla. Mulle voitte ehdottaa aiheita mistä kirjoittaisin ja kysellä, vastaan kyllä. Ihmettelen vaan että mikä on tehnyt blogistani näin suositun? Vastailkaa ihmeessä lukijat hyvät :)

11 kommenttia:

 1. Hei, mikset kirjoita siitä että kaikki huumeita käyttävät eivät todellakaan ole mitään syrjäytyneitä tms vaan ihan "tavallisia" töissäkäyviä yms ihmisiä? Varmaan näihinkin olet ehtinyt törmätä.

  VastaaPoista
 2. tsau!. Mahtava blogi. Rehellistä tekstiä ja sai oli kyllä hyötyä lukemisesta. Itse olen miettinyt lsd:n kokeilemista ja tulin siihen tulokseen että minun psyykkeeni on liian heikko kokeiluun, koska pilvikään ei sovi psyykkeelleni. Essot ja amfetamiini ovat ainoita joita käytän pari kertaa kk suun kautta, olen 30v ja olen tehnyt niin vuosia, enkä ole koukussa, onneksi. Koska olet nähnyt ja kokenut paljon asioita haluisin kuulla mielipiteesi siitä että jos yksi pilvenpoltto kerta saa mieleni sekaisin jopa viikoksi niin uskaltaisinko kokeilla lsd:tä? Voisiko olla että lsd sopisi sittenkin kun vaikuttaa eri tavalla kuitenkin? (Ihan vain kerta kokeilua ajattelin) lisäksi haluisin tietää kun kokeilit ensimmäisen kerran 11vuotiaana,niin missä piireissä aloit sitten pyöriä sen jälkeen, koska oletan että muut 11vuotiaat ystäväsi eivät varmaan kokeilleet myös sen ikäisenä? Oletko pyörinyt vamhempien ihmisten kanssa aina? Itse en ymmärrä ränniin pirittämistä koska itse käytän vain amfetamiinia alkoholin kanssa että jaksan juhlia paremmin ja sen takia että pysyn hereillä,muita fiiliksiä siitä ei juuri tule. Millainen fiilis tulee siitä kun rännittää ensimmäisiä kertoja verrattuna siihen kun ottaa nokkaan ensimmäisinä kertoina amfetamiinia? Kiitos jos jaksat vastata. T. utelias

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En todellakaan suosittele LSD:n kokeilua jos kerrran psyykkeesi ei kestä oikein pilveäkään. Siitä voi jäädä matka päälle loppuiäksi. Ja essotkin tuhoaa psyykettä paljon. Aloin liikkumaan käytön aloittaessani vanhempien tyyppien kanssa jotka käyttivät myös. Olin tietääkseni ainoa joka aloitti silloin niin nuorena mun koulussa. Eka kerta ränniin koukuttaa heti. Älä siis kokeile. Kyllähän nokatkin koukuttaa, mut ränni antaa niin lujat nousut et sitä tahtoo väkisinkin lisää, muttei enää saa samoja fiilareita kuin ekalla kerralla. En suosittele rännittämistä, pysy nokissa/pommeissa.

   Poista
 3. Eikös sulla ole lapsi? Näetkö häntä koskaan vai oletko täysin jättänyt sen osan elämästäsi unholaan?

  VastaaPoista
 4. Luulen että sun tyylis kirjoittaa asioista kaunistelematta kiinnostaa. Mua kiinnostais lukea enemmän näistä "nistikavereista" ja "alamaailman" jutuista, teoista ja vaikutuksista sun elämääsi. Tsemppiä sulle. Oot hieno ihminen kaikesta huolimatta. Kuten sanottu; se mikä ei tapa, vahvistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkalleen haluisit tietää? voit kysellä niin vastaan kyllä ja voin kirjoittaa tekstinkin jos kyselet tarkentavia kysymyksiä.

   Poista
 5. Kirjoita teksti siitä miten sun keho on kestäny tän kaiken. Onko menkkoja, arpia jne.

  VastaaPoista