perjantai 13. maaliskuuta 2015

Hulttiotyttö liskojen seurassa

Tämä teksti tulee lukijan pyynnöstä. Olin nappaillut sieniä, silokkeja, taisi olla niitä ensimmäisiä kertojani. Makoilin rannalla ja katselin miten värit liikkui ja muidosti kuvioita. Olipa kaunis taivas. Sitten kuulin puhetta. "Mitäs tyttö täällä makailee? Syksyn liskot ovat saapuneet!" ja sen kuullessani nousin ja näin useita liskoja jotka olivat ringissä. Vähän pelotti mutta liskot olivatkin ihan mukavia. Siinä sitten istuttiin ja juteltiin. Keskustelu oli vilkasta. Tietenkin joku ohikulkija oli soittanut kytät kun tyttö puhuu itsekseen rannalla aikamoisella tohinalla. Kytät tuli ja kysyi "mitä sä tällä yksin puhelet?", vastasin että "enhän mä yksin oo, syksyn liskot on täällä myös". Kytät sitten veivät mut autoon kun tajusivat että olin ottanut jotain. Siten näin miten kytät kantoivat liskoja toiseen autoon. Yksi krokotiilin näköinen lisko huusi poliisin kainalossa että "ei hätää, kohta nähdään!" ja putkassahan me sitten nähtiin. Lisko toisensa perästä ilmestyi putkaan ja jutustelu jatkui. Syksyn liskot olivat hauskoja tapauksia. Se putkasessio oli mielenkiintoinen ja ihan rattoisa kokemus. Seinät väreili ja kaikki vääristyi. Värejä oli paljon. Ja liskoja. Se oli hyvin voimakas trippi. Aikanaan liskot ja värit alkoivat kadota ja olo normalisoitua. Olin vähän ihmeissäni. Mitä vittua? Liskoja jotka puhuu?! Olin vielä siinä rajoilla etten tajunnut mikä oli todellisuutta ja mikä sienien vaikutusta. Kun pääsin putkasta näin vielä yhden liskon vartijan olkapäällä ja se vinkkas mulle silmää. Siinä ei pokka pitänyt. Vartija kyseli että "mikä noin naurattaa?" ja mä vastasin että "putka tekee ihmeitä". Enää en uskalla sieniä vetää koska kerran kohtasin Lusiferin josta olen tänne blogiin jo kirjottanutkin ihan oman merkinnän: http://hulttiotytto.blogspot.fi/2015/01/treffit-lusiferin-kanssa.html Ei tuo pääkoppa enää deelejä kestä. Minunkin tajunnalla on rajansa. En enää uskalla ottaa mitään matka settejä. Ne on jäänyt historiaan. Lusifer vielä varoitti: "Ensi kerralla tulen ja ilmestyn myös jatkossakin, vaikka kun olet sängyssä. Kolmannella kerralla minä tulen ja minä jään." Ei siis enää deelejä Jennalle.

6 kommenttia:

 1. Sulla on kiva blogi, oon seurannu alusta saakka. Kirjotat mielenkiintosia juttuja :)
  Hyvä että suhtauduit huumorilla noihin liskoihin, itsellä monesti deeleissä voimakkaat hallut aiheuttaa pelkotiloja.... Hyvää kevättä ja tsemppiä sulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva että tykkäät :) Kyllähän noista pelkojhakin tuli, deeleistä siis, siks en enää uskallakaan vetää kun meni jo liian pahaks. Mut tää liskojuttu oli kyl aika hauska tapaus :D

   Poista
 2. Kiitos kun toteutat postaustoiveen, vielä näinkin piakkoin.. Lisää aiheita jos kaipailet niin olisi kiva kuulla mm. Lapsuudestasi, Millanen kasvatus sulla oli, välit vanhempiin, koulumenestys jne.. Kiinostais kans tietää näist kiperistä tilanteista mihin oot joutunu alamaailman menoissa..esim. Mistä ne luodin reijät siihe oveen ilmaantunu yms.. En tiiä kui arkipäivää siellä sitte on nää väkivaltajutut ja sellaset mutta kiinnostaa kyllä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Pitääpä k,irjotella noistakin jutuista. Kiitti vinkeistä :)

   Poista
 3. Mukava lukea tätä blogiasi, on omaa luokkaansa ja erityistä on se että kertoo ihan omasta elämästäsi ja kokemuksistasi, eikä vain jonkun nimettömän keksittyjä juttuja. Odotan aina mielenkiinnolla uusia juttuja ja toivoisinkin että ehtisit kirjoitella useamminkin, juttua sinulla varmasti riittää, edellisen kommentoijan juttu ehdotukset kiinnostaisivat myös minua kovasti. Mutta kiva kun jaksat kuitenkin kirjoitella sen minkä ehdit. Ymmärrän että varmasti muutakin touhua sinulla on. Mutta kiitos blogista ja hyvää kevättä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että blogi miellyttää :) Aion nyt alkaa panostaa enemmän kirjotteluun. Syy tähän hiljaiseloon oli se kun ei ollu ADHD lääkkeitä. Nyt niitä on niin jaksaa blogatakin. Jos tulee mieleen jotain aihetoiveita niin ehdota ihmeessä :) Hyvää kevättä :)

   Poista