perjantai 3. helmikuuta 2023

Monstera Madness näyttelyn video

 


Tässä tämä nyt on! Vihdoinkin se on valmis. Nyt Monstera Madness näyttely on nähtävissä myös täällä blogissa ja YouTubessa.  

Suurkiitokset kaikille, jotka olivat mukana videon  tekemisessä! Yksin en olisi saanut aikaan tätä. Kiitos Mediapajan tyypeille, jotka jaksoivat ideoida, kuvata ja editoida ja kaiken kaikkiaan tehdä tästä videosta tällaisen! Hulttis kiittää ja kumartaa! 

Tässä on iso kiitos myös kaikille blogin lukijoille! Olkoon tämä video Hulttiksen kiitollisuuden osoitus. Jo yli 2 miljoonaa kertaa tätä blogia on luettu. Erityissuurkiitokset sinulle, joka tätä luet! Arvostan sitä, että tekstejäni luetaan ja olen kiitollinen kaikista kommenteista, joita olen saanut. Kiitos, että olette jaksaneet lukea ja tukea! Ja myös jakaa omia tarinoitanne. On mielenkiintoista saada kuulla teidän lukijoiden asioita ja keskustella niistä. On ollut ilo, kun olemme saaneet molemmin puolin rohkaista toisiamme. Kiitos, että luette ja kommentoitte! Arvostan. 

Hulttis makaa Taideluolan lattialla liikuttuneena ja hokee kuin transsissa: "Kiitos, kiitos , kiitos valtavasti!" 😁 

5 kommenttia:

  1. Vautsi, oot kyllä taitava! Kyllä se näin on, että taiteilija tarvitsee taakseen tuskan, jotta voi tuottaa jotakin. You tuben filmikin oli tosi hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja todellakin, se tuska on tärkeä osa luovuutta. Jos sitä ei olisi, tuskin saisin aikaan mitään. Ja toinen on kiitollisuus. Sekin on yksi luovuuden polttoaine minulla.

      Poista
  2. Upeita teoksia kaikki! Peikonlehdet ❤️

    VastaaPoista