torstai 11. kesäkuuta 2015

Kysely Hulttiolle

Kaverini teki minulle kyselyn ja ajattelin laittaa sen tänne. :)
 
1. Olet korvaushoidossa, onko siitä ollut apua?
 - On ollu iso apu. En pärjäis ilman sitä vielä. Ja nyt ton ADHD-lääkityksenkin myötä elämä on lähteny kohti parempaa. Korvaushoidon aloitus pelasti mun henkeni.
 
2. Minkälaisena ihmisenä näet itsesi menneisyydessä, tänään ja minkälaisena näet itsesi tulevaisuudessa?
- Menneisyys: Itsekäs sairas paskiainen joka ei ajatellut muuta kuin seuraavaa annosta. Tänään: Vahvempi kuin koskaan, onnellinen ja vähän ihmettelen että miten oon näin hyvin pärjännyt. Tulevaisuus: Täysin irti aineista, kaikki paska jäänyt taakse ja onnellinen elämä.
 
 3. Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?
 - Uskollisuus, luotettavuus, aitous, rohkeus, suvaitsevaisuus, rehellisyys.. Näitä riittää.

 4. Mitä pelkäät?
 -Itseäni. Kuolemaa.
 
 5. Mitä rakastat?
-Omaa miestäni, läheisiäni, ystäviäni ja niitä jotka tukevat mua
 
6. Paras bändi?
-Emperor
 
 7. Paskin bändi?
-Niitä on NIIIN paljon. Kaikki tusinapoppi.
 
 8. Tykkäätkö laittaa ruokaa?
- En. Olen siinä ihan kädetön, jotwen mieheni hoitaa sen puolen. Jenna keittiössä on täys kaaos ja hengenvaara.
 
 9. Seuraatko/oletko kiinnostunut politiikasta?
- Eipä oikeestaan, en tiedä siitä oikeen mitään ja en ymmärräkään sitä.. Kyllä, olen uusavuton.
 
 10. Jos voisit vaikuttaa yhteiskuntaan/maailmaan, mitä muutoksia tekisit?
- Sen että kaikki ihmiset olisivat täysin saman arvoisia ja ettei olis sotia, salaliittoja ja että ihmiset saisi kunnollista, oikeaa hoitoa sairauksiinsa. Vaikea kysymys.. Mut tässä nyt nää mitä ekana tuli mieleen.

2 kommenttia:

 1. Hei, tämä ei liity nyt millään tavalla postaukseen vaan ajattelin kysyä osaisitko auttaa tai antaa lähinnä vinkkiä miten selättää nää subureflat.. 10pv ollut ilman ja olo on ihan sietämätön. Tramaleita ja panacodeja syönyt että on pysynyt jotenkin toimintakykyisenä töissä. Nyt vaan henkinenpuoli tökkii ja tuntuu onko tässä mitään järkeä edes lopettaa. Kaikki on vaan pelkkää tyhjyyttä :(
  T. Yksi Anonyymi Seuraaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysy nyt vaan vahvana, oot jo voiton puolella, älä luovuta missään tapauksessa. Ajattele sitä positiivista tulevaisuutta ilman suburiippuvuutta. Kun oot selättäny reflat, sun tunteet palaa ja alat tuntea tunteita ihan aidosti ja se on sen arvoista! Pahin on jo takana, nyt psyyke on varmasti heikoilla, mut kun jatkat vaan ilman olemista niin pian sun mieleskin piristyy ja se on mahtava tunne. Tulet huomaamaan. Koita keksiä jotain tekemistä mikä miellyttää ja ulkoilua ehdottomasti, se auttaa! B3 vitamiinia masennuksen apuun, äläkä vaadi itseltäs liikoja sosiaalisisa tilanteissa, vaan koita mielummin pysytellä kaikessa trauhassa jossain rauhallisessa paikassa, kauniissa ympäristössä. Sekin auttaa. Helppoa ei ole, mutta mä uskon että sä onnistut! Nyt vaan otat iisisti ja älä missään nimessä retkahda. Elämä ilman subua on paljon parempi vaihtoehto kuin tuo iänikuinen koukku joka tuhoaa ihmisen täysin. Sulla on nyt ohjat, pysy vahvana äläkä luovuta! Tsemppiä! Ilmoittelehan että miten edistyt :)

   Poista