tiistai 23. kesäkuuta 2015

Arvoisat lukijani

Toivoisin teiltä kysymyksiä, mielipiteitä, ajatuksia, aihe toiveita jne.. Sana on vapaa! Kysykää, ehdottakaa, vastaan kyllä! Olisi myös kiva jos joku viitsisi tehdä blogistani arvostelun. Kertokaa miksi luette blogiani ja mitä haluaisitte tietää minusta ja elämästäni. Arvostaisin jos vastaisitte :)

16 kommenttia:

 1. listaa blogit joita seuraat!

  VastaaPoista
 2. Hei. Toivoisin postausta liittyen lapseesi, raskaudesta, synnytyksestä, silloisesta parisuhteestasi ja vauva-ajasta ja mitä siinä kävi. Tiedän että varmaankin rankka aihe mutta se kiinnostaisi, olisikohan terapeuttista päästä purkamaan se tänne?

  VastaaPoista
 3. Olin joskus lukevinani jostain et sul ois lapsi? Jos näin on nii voisitko avata äitiyttä ja suhdetta lapseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ikävä kyllä pysty puhumaan siitä asiasta. Ainakaan vielä.

   Poista
 4. Hei! Olen lukenut blogiasi hyvin pitkään. Kirjoitat hyvin rehellisesti ja ehkä kauttasi haluan pystyä ymmärtämään miksi ystäväni oli samassa jamassa. kunnes kuoli. Blogisi ulkoasu voisi olla selkempi, ammattimaisempi. Olisi helpompi lukea :-) voimia ja rohkeutta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmi että menetit ystävän aineille :( Otan osaa. Itelläkin on moni kaveri lähtenyt ennen aikojaan..

   Poista
 5. Hei , mitä mieltä olet onko kuiville yrittävälle narkomaanille parasta seuraa "ei käyttäjä" vai jo kuivilla oleva tai toinen käyttäjä? Entä onko parempi että katkaisee välit kokonaan muihin käyttäjiin ? Olen tästä asiasta vääntänyt mieheni kanssa joka on korvaushoidossa...Ohikäyttöä ollut... Kiitos jos viitsit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ei käyttävä / Kuivilla oleva seura kannattaa. Jos kuvioissa pyörii käyyttäjiä, omakaan selvänä oleminen ei onnistu koska niitä huumeita on ympärillä koko ajan. Eli kylmästi vaan välit poikki kaikkiin käyttäjiin. Näin mäkin jouduin tekee että pysysin helpommin kuivilla. Jos niitä käyttäjiä pyörii ympärillä, ympärillä on myös huumeita joista on hankala kieltäytyä jos esim tarjotaan jne.. Ja muutenkin se koko narkkari kulttuuri on jätettävä taakseen. Muuten ei selvänä olo onnistu. Tsemppiä paljon! Olen hengessä mukana :)

   Poista
 6. Oletko koskaan ajatellut haluavasi tulla äidiksi uudelleen? Olisi kiinnostavaa lukea monipuolisemmin kokemuksistasi eri hoitolaitoksista ja hoitomuodoista. Arvostan rehellistä kirjoitustyyliäsi blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä lapsia aio hankkia. Mitä tarkalleen haluaisit tietää mun laitosjaksoista? Laita kysymyksiä niin mun on helpompi sit niiden avulla kirjottaa blogimerkintä. :)

   Poista
 7. Millaisia vieroitusoireita sinulle on tullut ja mikä on sekopäisintä mitä olet aineissa ollessasi tehnyt? Millaisia tilanteita olet kokenut joissa kuolema olisi ollut lähellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, niitä juttuja on niin paljn. Yhtenä pahimmista voitakoon mainita että melkein tapoin ihmisen. Kuoleman rajalla kokemukset on olleet aika outoja. On vaan tullut sellanen kylmän rauhallinen, o9ikein levollinen olo ja tunne että pitää nyt levätä... Voisin kirjotta noista ihan oman tekstinkin.

   Poista
 8. Moikka!

  Onko mahdollista että vaikka yhdessä sun miehen kanssa tekisit/tekisitte sellaisen selkeän listauksen kuinka puoliso voi tsempata lopettajaa, mitä tehdä siinä kohtaa kun toisella kauheet kama himot ja tyylii lähdössä ovet paukkuen hakeen ees jotain.

  VastaaPoista