perjantai 20. syyskuuta 2024

Tatuointiprojekti jatkuu

31.7.2024 Kävimme jälleen Sawo Terror Tattoo studiolla Hulttiksen hovikuvaajan Raunon kanssa tatuointia jatkamassa.

Vähän tulee myöhässä teksti, mutta minkäs teet. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. On ollut taas kaikenlaista touhuilua ja tekemistä. 

Ihan innoissani taas olin päästessäni jatkamaan tatuointia. Mielenkiintoista oli jälleen keskustella Saban kanssa! Hänellä on vaikka kuinka siistejä ja hauskoja tarinoita kerrottavana. Aika ei todellakaan käy pitkäksi Saban vastaanotolla!



Siirtokuva on laitettu ja kuvan asettelu onnistui taas kerrasta.


Sitten alkaa tatuoiminen! Jes jes jes! Mielenkiinnolla odotan, millaisia tuntemuksia tällä kertaa ilmenee.


Miellyttävää ja jotenkin rentouttavaa. On jännää, kuinka eri kohdissa on erilaisia tuntemuksia. Kivuksi en osaa mieltää niitä vieläkään.


Ääriviivat on tehty yllättävän nopeasti. Seuraavaksi on vuorossa tärinäkone. Sellaiseksi nimesin varjostuksien tekemiseen käytettävää konetta. Tärinäkone on paras!


Varjostusten tekeminen on suosikkivaiheeni. Tärinäkone surisee rytmikkäästi ja resonoi hauskasti sormiin asti kun kone menee luun läheltä. Myös keskustelu Saban kanssa on ollut antoisaa tälläkin kertaa!


Siinä on valmis kuva. Kokonaisuus kehittyy peikonlehti kerrallaan ja jään odottamaan innolla ensi kertaa!


Lähikuva. Uusi peikonlehti vielä punottaa arkana uudessa paikassa uusien tuttavuuksien joukossa. Eiköhän se sopeudu joukkoon ihan hyvin. Alkuun vähän arastellaan ja ujoillaan, mutta kun tutustutaan uusiin ystäviin, arastelu vaihtuu ystävyyden iloon.


Siinä on innokas Hulttis, joka kiittää Sabaa SuperHulttiokiitoksellaan! Projekti jatkuu taas ensi kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti