tiistai 9. heinäkuuta 2024

Tatuointiprojekti jatkuu taas!

4.7.2024 tatuointiprojekti jatkuu jälleen! Hulttis saapuu intoa puhkuen Sawo Terror Tattoo studiolle puolisonsa ja ystävänsä Raunon kanssa. Rauno ottaa kuvia tilanteesta taas, siitä suuret kiitokset hänelle! 


On ilo päästä asioimaan Saban studiolla. Olen aina innoissani, kun tatuointi saa jatkoa! On hauskaa, kuinka se kehittyy pikkuhiljaa ja etenee peikonlehti kerrallaan. 


Tässä ihailen studion seinillä olevia kuvia eri tatuointiartisteilta, joiden taidetta on kertynyt ympäri maailmaa. Arvostan!


Tässä ollaan laittamassa siirtokuva kohdalleen. Samalla meillä on mielenkiintoinen keskustelu meneillään.


Ja sitten homma alkaa! On hauskaa, kun Saba aina kysyy: "Ollaanko valmiina?" Minä vastaan: "Todellakin!" On hyvä varmistaa, että asiakas on valmiina tatuoinnin aloittamiseen. Se on kohteliasta ja kertoo hyvästä asiakaspalvelusta.


Alan jo suorastaan nauttia tatuointikoneen tuottamista mielenkiintoisista tuntemuksista. :D Olen kehittänyt jonkinlaisen fiksaation tähän positiiviseen kipuun. En koe sitä niinkään kipuna, se on ennemminkin jännittävältä ja rentouttavalta tuntuvaa terävää resonointia kädessä. Ja se tuntuu monella tavalla eri kohdissa. Tykkään siitä!


On jännittävää, kuinka noinkin pienellä alueella on monenlaisia tuntemuksia. Kun tatuointikone kulkee luun kohdalta, innostun sen tuottamasta resonoinnista. Pikkusormi värähtelee hauskasti ja tärinä tuntuu sormissa asti, kun tatuointikone surisee luun yli. Tämä oli erittäin hupaisa kokemus!


Hulttis kuuntelee keskittyneenä, kun Saba kertoo tatskafaktaa. Tykkään kysellä tatuointien tekemiseen liittyviä asioita, koska haluan ymmärtää syvällisemmin tätäkin aihetta.


Tatuoinnin tekeminen etenee ja nautin prosessista. On jännää, kuinka tyytyväinen olen aina asiodessani Saban studiolla. Asiakaspalvelu on erinomaista ja kaiken kaikkiaan kokemus on mielekäs!


Hyvä meininki! Homma etenee TYYLILLÄ.


Taidokasta ja tasaista osaamista rauhallisella ja vakaalla kädellä.


Tälläkin kertaa meillä oli mielenkiintoinen keskustelu. On kiinnostavaa kuulla tatskafaktaa ja myös Saban elämäntarinaa. Pystyn hyvin samaistumaan häneen, ja arvostan sitä, kuinka pitkälle Saba on päässyt elämässään. 


Tatuointi on valmis, eikä siinä kauan kestänyt! Hulttis on superkiitollinen!


Valtavan innon vallassa ihailen lopputulosta. Näen jo seuraavan peikonlehden paikan ja muodon mielessäni. 


Siinä se nyt on! Uusi yksilö on päässyt peikonlehtien joukkoon! Muut peikonlehdet toivottavat sen iloisesti tervetulleeksi.


Uusi yksilö vielä punoittaa, mutta se kuuluu asiaan. Ajan kanssa se paranee ja pidän huolen, että hoidan sitä hyvin!Tyytyväinen Hulttis iloitsee tatuoinnistaan. SuperHulttiokiitokset Saballe jälleen erittäin hyvästä työstä! Tästä tulee vielä hieno kokonaisuus, joka peittää menneisyyden tuskan aiheuttamat arvet, joita on kertynyt käteeni aivan liikaa. On helpotus, kun saan nuo ikävät arvet peitettyä. Ja kun on taitava tatuoija, myös lopputulos tulee olemaan upea. Odotan jo innolla ensi kertaa! Hulttis palaa taas asiaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti