lauantai 6. heinäkuuta 2024

Hulttiksen tatuointiprojekti jatkuu!

6.6.2024 on aika mennä taas Sawo Terror Tattoo studiolle Saban vastaanotolle. Tatuointi saa jatkoa ja olen siitä innoissani, jopa aamukoomassa. Mukana on puolisoni ja ystäväni Rauno, joka ottaa kuvia tilanteesta.

Tässä valitaan tämänkertaiset peikonlehdet, jotka tatuointiin tulevat. Tällä kertaa vuorossa on kaksi pienempää peikonlehteä. On hauskaa, kuinka kuva kehittyy pikkuhiljaa ja peikonlehdistä rakentuu mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa yksikään peikonlehti ei ole enää koskaan yksinäinen. Ne ovat kaikki yhdessä ja iloitsevat keskenään.Vielä mietitään peikonlehtien asettelua, ja päädymme Saban kanssa yhteismielin hyvään lopputulokseen. Olen tässä vaiheessa jo valtavan innoissani ja aamukoomakin häipyy innostuksen myötä.

Tässä käteni ennen kuvan aloittamista. Peikonlehdetkin ovat innoissaan saadessaan pian lisää kavereita.


Tässä ollaan laittamassa siirtokuvaa mun käteen, ja tällä kertaa on luvassa kivuliaampi alue kädessä: rystyset ja sormi. Halusin ehdottomasti päästä kokemaan, miltä tuntuu näihin kohtiin tatuoiminen. Onhan se päästävä kokemaan, kuinka kivuliasta se on! Ja myöskin itse kuvan kokonaisuuden kannalta tein tämän valinnan.


Innoissani olen ja huvittunut myös. Saban kanssa on mukava jutella samalla ja homma etenee hyvin. Tatuoinnin tekeminen on intensiivistä touhua, ja suhtaudun siihen myös hyvin intensiivisesti. 

Odotan innolla sitä, miltä tatuoiminen tällä kertaa mahtaa tuntua. Sormet ja rystyset ovat kivuliaimpia kohtia, mutta minua ei pelota, vaan olen innoissani. Tatuoinnin tekeminen on jännittävää!


Siirtokuva on laitettu ja kohta päästään asiaan!


Saba tekee vielä pienen lisäyksen kuvaan, jotta kokonaisuus on toimiva ja kaikki peikonlehdet yhtenäisiä. 


Ja sitten alkaa tatuoinnin tekeminen! Jes jes jes! 


Alku ainakin on kohtalaisen kivuton. Mitä lähemmäs rystysiä mennään, sitä herkempi iho selvästi on, mutta minä en koe kipua pahana. Kokemus on erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä! 

Se on positiivista kipua, jos sitä kivuksi voi kutsua. Vaikka se tuntuu voimakkaammin, se on silti rentouttavaa ja miellyttävää. On mielenkiintoista seurata Saban tarkkaa työskentelyä samalla. 


Ilmeisesti siedän kipua hyvin, koska en koe tälläkään kerralla voimakasta enkä ikävää kipua. Olen kokenut monenlaista kipua, joka on ollut erittäin voimakasta, henkistä ja fyysistä. Tatuoinnin tekemisen aiheuttama kipu ei ole mitään siihen verrattuna. 

En kuitenkaan ole mikään masokisti, mutta tatuoinnin tekemisen tuottama jonkinasteinen kipu on minusta miellyttävää ja myöskin palkitsevaa. Siitä on seurauksena siisti kuva ihossa, joka on ja pysyy!


Kuva etenee vakaasti ja rauhallisesti, ja totesinkin, että tässä hommassa täytyy pysyä kädet vakaana. Sen suhteen Saballa ei ole mitään ongelmaa! Hän tekee työnsä todellakin vakaalla kädellä, taidolla ja tyylillä!


Tälläkin kertaa tatuointikoneen surina ja liike kädellä rentouttaa minua ja saa minut miellyttävään tyyneyden tilaan. Kun tatuointikone kulkee rystysistä keskisormeen, koko sormi resonoi tatuointikoneen tärinästä, ja se tuntuu todella hauskalta! Tärinä tuntuu hauskasti sormen päässä asti. Tämä oli hupaisa kokemus!


On rauhoittavaa seurata tatuoinnin tekemistä ja jutella Saban kanssa samalla. On jännää, kuinka tatuointikoneen surina saa minut rentoutumaan. Sen terävä liike iholla tuntuu miellyttävältä edelleenkin, mikä yllättää minut. 

Olin odottanut voimakkaampaa kipua. Ehkä vain koen tämän kivun jotenkin toisin, koska en koe sitä lainkaan ikävänä enkä epämiellyttävänä. 


Siinä se kuva syntyy ja etenee!


Sormen kohdalla minua huvitti kovasti tatuointikoneen tärinän resonointi koko sormessa. Se oli hauskaa!


Vaikka tällä kertaa tehtiinkin herkempiin on kohtiin, en missään vaiheessa huutanut kokenut kipua pahana. Se oli yllätys, koska luulin, että kipu olisi ollut paljon voimakkaampaa. Kyllähän se tuntui selvästi voimakkaammin, mutta en kokenut sitä kuitenkaan ikävänä kipuna. Tälläkin kertaa kokemus oli miellyttävä.


Olen tainnut kehittää jonkinlaisen fiksaation tatuointeihin. Tai siihen tunteeseen, jonka tatuointikoneen surina iholla aiheuttaa. Se on jotenkin miellyttävää, positiivista kipua. Ääriviivat on valmiita ja sitten on vuorossa vielä varjostusten tekeminen. 


Varjostusten tekeminen on suosikkivaiheeni. Tykkään kovasti varjostuskoneen rytmikkäästä surinasta iholla. Se on erityisen rentouttava elämys.


Kun varjostuksia alettiin tekemään, innostuin siitä hauskasta tuntemuksesta, jonka tämä tatuointikone tekee. Se tekee rytmikästä ja hierovaa liikettä, joka tuntuu hauskalta. En osaa sitä selittää, minä vaan tykkään siitä.


Huvittunut ja innostunut Hulttis.


Saban työ on niin taidokasta, että sitä on todella kiinnostavaa seurata! Ja samalla kun Saba työskentelee, pystymme myös keskustelemaan samalla. On hienoa nähdä ammattilainen työssään! Kyselen usein Sabalta tatuointien tekemiseen liittyviä asioita ja saan paljon hyödyllistä tietoa. On mielenkiintoista perehtyä tatuointien tekemiseen liittyviin asioihin syvällisesti!


Tässä vaiheessa työ on melkein valmis ja olen vaipunut jo jokseenkin meditatiiviseen tilaan. Aika kuluu nopeasti ja työ valmistuu yllättävän lyhyessä ajassa. Odotan jo innolla seuraavaa kertaa!


Kuva on valmis ja siinä Hulttis iloitsee onnistuneesta lopputuloksesta!


Tässä se nyt on! Eikä se sattunut läheskään niin paljon, kuin olin kuvitellut. 


Olen superkiitollinen superhyvästä työstä! SuperHulttiokiitokset Saballe! 
Hulttis on superinnoissaan!


 Tässä tatuoinnin päälle laitetaan vielä suojakalvo ensimmäisen päivän ajaksi. Sain myös hoito-ohjeet ja tatuointirasvaa mukaan, ja vielä tikkarin kaupan päälle. Kiitän Sabaa ja lupaan palata asiaan jälleen kuukauden päästä! Kiitokset myös Raunolle tilanteen valokuvaamisesta! Hulttis palaa taas asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti