tiistai 28. toukokuuta 2024

Tatuointiprojekti jatkuu


Noniin! Taas ollaan Sawo Terror Tattoo studiolla ystäväni Raunon kanssa, joka ottaa kuvia tilanteesta. Tatuointi saa vihdoinkin kaverin. Tätä on odotettu! Kuten kuvasta näkyy, jälleen olen aivan ☆into☆ ☆into☆ meiningillä. 


Tatuoinnin tekeminen ei satu tälläkään kertaa juuri lainkaan. Ei sitä osaa kivuksi mieltää. Se tuntuu suorastaan miellyttävältä! 


Saba tekee taas hyvää työtä ja meillä on mielenkiintoinen keskustelu jälleen. Arvostan suuresti Saban työtä ja taitoja! Hän on paras tatuoija, jonka tiedän.


Tässä vaiheessa totesin, että "Tää tuntuu niin hauskalta, että tähän jää koukkuun!" Tatuointikoneen surina ja liike tuntuu jotenkin rentouttavalta. Sitä on hauska seurata eikä aika käy pitkäksi. 


Kerroin myös ideastani, että peikonlehtiä voisi tatuoida mun käteen enemmänkin, ne voisi peittää mun viiltelystä jääneitä arpia. Saba totesi, että se on hyvä ja toimiva idea. Tatuoinnit todellakin peittää arvet hyvin. Tämän idean aion toteuttaa! Peikonlehti kerrallaan käteeni tulee köynnös, joka peittää karmivat arpeni. Siistiä!


Odotan jo nyt innolla sitä, millainen kokonaisuus tästä tatuointiprojektista käteeni tulee. Olen jo valinnut piirrustuksistani useita peikonlehtiä, jotka haluan tatuoida, ja valinnan varaa kyllä riittää. Onneksi on aikaa miettiä ja suunnitella. Ja onneksi on taitava tatuoija, jonka kanssa ideaa pystyy miettimään ja kehittämään! 


On hauskaa seurata tatuoinnin tekemistä! Siinä on jotain erityistä, kun kuva tulee vielä omaan käteen. Siihen se tulee ja siinä se pysyy. Siistiä! Ja kun on taitava tekijä, myös työn jälki ja laatu ovat erittäin miellyttäviä. 


Rauhallinen ja keskittynyt Hulttio. Tatuointikoneen surina ja liikkuminen iholla on todella rauhoittavaa. Tämä on miellyttävää kipua, mukavaa kipua. Harvoin kipu voi olla kumpaakaan, mutta siltä se kuitenkin tuntuu. Tämä on positiivista kipua! 


Saba todella on taitava ja hänellä on paljon mielenkiintoisia tarinoita ja juttuja. On mukavaa kuunnella Sabaa ja jutella hänen kanssaan. Ja on hauskaa, kuinka rennosti tatuointi syntyy siinä samalla! Tarkasti, taidolla ja TYYLILLÄ. 


Tässä ollaan jo tekemässä varjostuksia. Tykkään tämänkin koneen jännittävästä rytmikkäästä surinasta. Se on miellyttävän rentouttavaa, ja samalla rytmikästä ja terävää. Vaikea edes kuvata sitä sanoilla. 


Aika menee todella nopeasti ja tatuointi alkaa olla valmis. Näin pian! Ei mennyt tuntiakaan, ja minä jo innolla odotan seuraavaa kertaa! 


Siinä se nyt on! Kaksi iloista peikonlehteä riemukkaana keskenään. Ja erityisen iloinen ja riemukas Hulttis! ☆into☆ ☆into☆ Tuskin maltan odottaa jatkoa kuvaan! Tästä tuli juuri sellainen kuin toivoinkin. Valtavan suuret SuperHulttiokiitokset Saballe hyvästä työstä! 


Olen tyytyväinen lopputulokseen! Näen jo mielessäni seuraavat peikonlehdet, jotka tulevat näiden kahden seuraksi. Ne ovat pienempiä yksilöitä. On hyvä olla eri kokoisia peikonlehtiä, se tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen. 


Superkiitollinen Hulttis iloitsee tatuoinnista ja odottaa innolla ensi kertaa. Kiitokset myös Raunolle valokuvaamisesta! On hyvä saada tatuointiprojekti ikuistettua. Kunhan tämä parantuu, jatkoa tulee lisää! 


Saba ottaa kuvan tatuoinnista ja sovimme, että jatkamme taas projektia kun tatuointi on parantunut. Jes Jes Jes! Tästä se lähtee rakentumaan pikkuhiljaa. Tää on hyvä projekti! On ilo asioida Sawo Terror Tattoo studiolla! Suosittelen lämpimästi jokaiselle, joka haluaa tatuoinnin! Saba on todellakin ammattilainen ja tekee työnsä erinomaisesti. Hulttis kiittää ja kumartaa, ja palaa taas asiaan kun aika koittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti