lauantai 25. toukokuuta 2024

Hulttiksen ystäviä ei kiusata!

Viime aikoina olen hämmästellyt joidenkin tyyppien alhaista toimintaa. Tai oikeastaan jonkun. On todella alhaista ja inhottavaa, kun tyyppi alkaa kiusata ystävääni vain, koska hän on ystäväni ja saa viettää aikaa kanssani.😠 Ikään kuin tyyppi ajattelisi, että eihän tuollainen saisi viettää aikaa mun kanssa, vaan hänellä ja vain hänellä pitäisi olla yksinoikeus viettää aikaa mun kanssa. Hän kun on olevinaan niin suuri ja mahtava valioyksilö, suorastaan yli-ihminen.🙄 Vain hän muka pystyy ymmärtämään minua parhaiten, mutta siitä huolimatta on aiheetta epäillyt minua jatkuvasti ties mistä kauheuksista. Onneksi sain etäisyyden koko tyyppiin. 

Joten: ei kiitos! En tahdo joutua olemaan jatkuvien vainoharhojen ja persoonallisuuteni kyseenalaistamisen kohteena. Hän on jo toiminnallaan osoittanut, ettei ole tervettä eikä turvallista seuraa minulle. Ja koska en tahdo viettää aikaa tuon tyypin kanssa, hän ilmeisesti ajattelee, että jos ei kerran hän, niin ei sitten kukaan muukaan saisi viettää aikaa kanssani.😵‍💫 Ja niinpä hän alkaa kiusata ja pelotella ystävääni saadakseen hänet ottamaan minuun etäisyyttä! 

Oksettavaa.🤮

Sairasta.😖

Vastenmielistä.🤢

Inhottavaa.😵

Häpeällistä.😣 

Alhaista.😡

Typerää.🤯

Itsekästä.😠

Ja hemmetin noloa ja lapsellista.🫣

Eikai tyyppi oikeasti luule, että jos hän onnistuu pelottelemaan ystäväni pois elämästäni, hän itse pääsisi siihen tilalle?😵 Tuohan on äärimmäisen surkea ja typerä keino yrittää päästä kenenkään ystäväksi! En ikinä alkaisi olemaan ystävä sellaisen kanssa, joka toimii näin kierosti!🤬 

Tyyppi tuskin osaa edes hävetä käytöstään. Tuollainen toiminta saa minut kokemaan vain entistäkin suurempaa vastenmielisyyttä tuota tyyppiä kohtaan. Itse hän toiminnallaan osoittaa, ettei hänen kanssaan kannata olla missään tekemisissä. Heikomman kiusaaminen ja pelotteleminen on inhottavaa toimintaa.🤬 Vain idiootit toimivat niin. Samalla hän yrittää sabotoida tärkeää ihmissuhdettani vain, koska ei itse saa olla tekemisissä kanssani. Turhanpäiväistä kateutta ja typerää mustasukkaisuutta!😵‍💫 Itse hän osoitti, ettei hänen kanssaan voi olla edes ystävä, se kun ei hänelle riittäisi. Minut pitäisi voida omistaa kokonaan, ja se on mahdotonta. Hulttista kun ei voi omistaa. Ketään ihmistä ei voi omistaa. Sairas omistushalu vain myrkyttää ihmissuhteen. En ikinä suostuisi olemaan täysin luottamuskyvyttömän ja erittäin omistushaluisen tyypin kanssa. Sehän tukahduttaisi minut. Ei ikinä sellaista! 

Koska hän ei enää pääse minun lähelleni, nyt hän iskee ystäväni kimppuun. Vaikuttaa siltä, että hän on erittäin mustasukkainen ja kateellinen ystävälleni siitä, että hän saa viettää aikaa kanssani. Järjetöntä!😖 Ja siksi hän alkoi kiusata ja pelotella ystävääni. 

Ikään kuin hän ilkeällä käytöksellään haluaisi sanoa ystävälleni: "Et saa olla Jennan kanssa! Jos et pysy kaukana Jennasta, sulle käy huonosti! Piinaan sinua niin kauan kun vietät aikaa hänen kanssaan, jonka haluaisin itselleni varastaa! Hän kuuluu minulle, eikä sinulla ole oikeutta olla hänen kanssaan. Sinun paikkasi kuuluu minulle! Jos et väisty hyvällä, laitan sinut väistymään pahalla. " Jotain tällaista tuo lapsellinen ja ilkeä käytös viestii.😩 Ei tuohon kiusaamiseen löydy muutakaan syytä kuin kateus ystävyydestämme. Ja se alkoi, kun tyyppi näki, että ystäväni viettää edelleen aikaa kanssani. Ja sitä hän taas ei voi tehdä. Ja siksi hän purkaa narsistista raivoaan ystävääni.😬

Esimerkiksi viikko sitten kävi näin. Ystäväni oli ollut käymässä luonani ja kun hän lähti, hän törmäsi tähän tyyppiin kadulla lähellä asuntoani. Tyyppi oli ensin kadun toisella puolella, mutta nähdessään ystäväni hän lähti pikaisesti kävelemään kadun yli suoraan kohti ystävääni. Kun hän oli lähellä ystävääni, hän teki nopean lyöntiliikkeen ystävääni kohti.😮 Ystäväni väisti ja tyyppi vain hymyili sairaalla tavalla. 

(Pieni sivujuonne:

Olen itsekin nähnyt tuon inhottavan sairaan virneen hänen kasvoillaan, ja se on vastenmielinen näky. Myös läheiseni näkivät sen sairaan virneen hänen kasvoillaan ja kysyivät ihmeissään: "Mikä tuota tyyppiä vaivaa? Ei näytä olevan ihan terve."🤨 Tällöin tyyppi oli kyttäämässä minua kun olin pitämässä taideryhmää. Läheisetkin ihmettelivät, että miksi tuo tyyppi oli jo pitkään seisoskellut lähistöllä ja kytännyt minua.🤔 Koska hän ei enää pääse näkemään minua töissä, hän tuli kyttäämään minua kun olin taideryhmässä. Se oli todella karmivaa.😵‍💫 Hän vain tuijotti koko ajan. Tyyppi näyttikin ihan stalkkerilta.🥸 Tummat vaatteet, pipo päässä (lämpimällä säällä) ja aurinkolasit kasvoilla. Ja sitten tuli se hullun virne kasvoille. Ajattelin silloin, että voiko ihminen sairaammalta näyttää.🫨 Hän on tästä ehkä ylpeä, ja jos on, se vain todistaa, ettei hän todellakaan ole terve. Vain sairas ihminen ylpeilee sairaudestaan. Ja vain paha ihminen iloitsee pahuudestaan.)

Terveen ihmisen hymy on aivan erilainen kuin sellainen hullun virnistys. Ystäväni koki tämän uhkaavana käytöksenä, eikä ihme. Ilmeisesti tyyppi tajusi, että ystäväni oli juuri lähtenyt minun luotani ja siksi käyttäytyi noin typerästi, vain koska oli kateellinen.🙄 Myöhemmin kiusaaminen jatkui työpaikalla. Sielläkin tyyppi oli käyttäytynyt uhkaavasti ja aggressiivisesti. Hänellä on ollut tapana istua minun paikallani töissä, ja kun paikkani oli siirretty, hänen kasvonsa vapisivat raivosta. Ja sitten hän lähestulkoon heitti pöydän takaisin paikalleen. Käytös näytti toisista ilmeisen väkivaltaiselta. En muuten enää istu tuolla paikalla, inhottaa tuollainen.🫥 Hän oli myös haukkunut ystävääni muka vitsin varjolla. Hän oli seurannut ystävääni huoneesta toiseen ja yrittänyt provosoida häntä koskettamalla ystävääni toistuvasti. Hänestä oli huokunut voimakas vihamielisyys ja pahantahtoisuus. Tietenkin tämä aiheuttaa pelkoa ystävässäni ja myös minussa. Kenenkään ei kuulu joutua sietämään tuollaista!😡

Tyyppi vain häpäisee itsensä omalla käytöksellään. 

Eikä tuollainen käytös todellakaan saa aikaan sitä, että alkaisin viettämään aikaa tuon tyypin kanssa. Päinvastoin.😤

Tahdon pysyä kaukana hänestä. 

Ehkä tyyppi ajattelee, etten minä ymmärrä, millaisten ihmisten kanssa minun tulisi olla, kun olen ystävä tuollaisen "ressukan" kanssa. Minunhan tulisi olla hänen kanssaan, hän kun on niin erityinen ja mahtava.🫤 Ei minun pitäisi olla tekemisissä minkään surkeiden ali-ihmisten kanssa, vaan yli-ihminen on "oikea" vaihtoehto. Hän ja vain hän.🤯 Joopajoo. 

Ongelma on vaan siinä, etten minä tykkää yli-ihmisistä.😖💩 Ne, jotka pitävät itseään muita parempina ja kuvittelevat olevansa muiden yläpuolella ovat vastenmielisiä ja erittäin luotaantyöntäviä. Sellaiset ovat itsekkäitä, kuvittelevat liikoja itsestään ja ovat suuruusharhansa vankeja.🫣 Sellaiset kuvittelevat voivansa kohdella toisia miten tahansa, ja toisten on vain siedettävä sitä. Ei ikinä!🤢 Ylimielisyys kostautuu: se karkottaa muut väistämättä. Ja sekin, että tyyppi kiusaa ystävääni, on niin inhottavaa ja alhaista, että voin pahoin jos edes tyyppi tulee puheeksi.🤮 

Tiedän kyllä hyvin, millaisia ihmisiä päästän lähelleni ja millaisia en. En tahdo olla tekemisissä sellaisten tyyppien kanssa, joilla on itsekkäitä ja ikäviä taka-ajatuksia, halu eristää ja omistaa toinen, ja jotka eivät kykene olemaan aitoja ja rehellisiä, vaan teeskentelevät ja näyttelevät jotain, mitä he eivät oikeasti ole (siis valehtelevat).🤥 En tahdo olla sellaisten kanssa, jotka ovat petollisia, ilkeitä ja pahantahtoisia toisia kohtaan ja kiusaavat toisia vain, koska ovat kateellisia siitä, että toisella on jotain, mitä hänellä ei ole ja mitä hän ei voi saada.😑 En tahdo myöskään olla sellaisten tyyppien kanssa, jotka ovat arvaamattomia, käyttäytyvät uhkaavasti, ovat aggressiivsia ja manipuloivia toisia kohtaan. Sellaiset pysykööt kaukana. 

Yrittäessään sabotoida ystävyyttäni ja saada pelottelemalla ystäväni  ottamaan etäisyyttä minuun, hän vain vahvistaa ystävyyttämme ja lujittaa sitä.😄 Tosi ystävyyttä on turhaa yrittää tuhota. Se ei onnistu. Kaiken kaikkiaan tyypin alhaiset toimet ovat vain saaneet ystävyytemme vahvistumaan. 

Mitä enemmän tyyppi yrittää sabotoida ystävyyttämme, sitä enemmän hän lähentää meitä ystävinä.😁

Lisäksi tyyppi saa minut vain kokemaan yhä voimakkaampaa inhoa itseään kohtaan, koska kukapa tykkäisi niistä, jotka yrittävät sortaa ja piinata heikompiaan. Raukkamaista käytöstä.😑 Ja vain, koska joku muu saa olla läheinen ystäväni, mutta hän ei! Itse tyyppi pilasi välimme ja osoitti, ettei ole ystävyyteni arvoinen.🫣

Jos tyyppi aidosti välittäisi minusta, hän ei yrittäisi sabotoida ystävyyttäni eikä kohtelisi ystäviäni eikä minua huonosti.😳 Jos hän välittäisi oikeasti, hän arvostaisi sitä, että minulla on ystäviä, koska ystävyys on hyvä asia. Jos minulla ei olisi lainkaan ystäviä, voisin paljon huonommin. Jos hän oikeasti välittäisi, hän olisi iloinen siitä, että minulla on hyvä ystävä. Mutta ei.😐 Hän ei näytä osaavan ajatella muita kuin itseään. Se on muka häneltä pois, kun joku toinen saa olla läheinen ystäväni ja viettää aikaa kanssani.🤯 Ja siksi hän yrittää sabotoida ystävyyttämme, eikä ajattele lainkaan, miltä se minusta ja ystävästäni tuntuu. 

Hän aiheuttaa yhtä lailla pahaa minulle kun piinaa ystävääni.😡

Kun hän kiusaa ystävääni, hän kiusaa myös minua.☹️

Kun hän pelottelee ystävääni, hän pelottelee myös minua.😖

Jos hän satuttaa ystävääni, hän todellakin satuttaa myös minua!🤬

Ja saa minut inhoamaan itseään sydämeni pohjasta.👺

Mitä järkeä edes on toimia niin, että saa toiset inhoamaan itseään?🧐 Siinähän ihan itse tuhoaa mahdollisuutensa minkäänlaisiin ihmissuhteisiin. Kun toimii paskamaisesti toisia kohtaan, ei voi syyttää kuin itseään siitä, etteivät muut tahdo olla missään tekemisissä hänen kanssaan.😑 Mutta ylimielinen ihminen ei kykene menemään itseensä ja katsomaan peiliin. On paljon helpompaa pettää itseään ja syyttää toisia valheellisesti kuin nähdä totuus siitä, että itse on saanut aikaan sen, ettei hänen kanssaan haluta olla tekemisissä.🥱 

Toisten kiusaaminen ja pelotteleminen on helvetin raukkamaista toimintaa.😡 Koska olen itsekin ollut kiusattu, puolustan kiusattuja ja koen vastenmielisyyttä ja inhoa kiusaajia kohtaan. Kiusaaminen kertoo vain kiusaajan omasta raukkamaisuudesta ja pikkusieluisuudesta.😑 Kun ei kykene kokemaan empatiaa, silloin kykenee kiusaamaan. Ja se on äärimmäisen halveksittavaa ja vastenmielistä. Kun ei osaa asettua toisen asemaan, kykenee idioottimaiseen ilkeyteen.😵‍💫 Se, joka kiusaa ja pelottelee toisia, häpäisee vain itsensä ja todistaa olevansa raukka. Vain heikoilla on tarve kiusata ja pelotella toisia.😒 Henkisesti vahvojen ihmisten ei tarvitse pelotella eikä kiusata ketään, vaan kun he näkevät kiusaamista, he asettuvat tukemaan ja puolustamaan kiusattua. Kiusaaja saattaa itsensä häpeään niiden silmissä, jotka saavat tietää hänen raukkamaisesta toiminnastaan.🙄 Hyvä olisi, jos kiusaaja itsekin kykenisi kokemaan häpeää vastenmielisestä käytöksestään ja parantaisi tapansa, mutta se taitaa olla liikaa toivottu.🤨 Ainakin tässä tapauksessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti