maanantai 15. huhtikuuta 2024

Hulttis ottaa tatuoinnin Sawo Terror Tattoo studiolla


10.4.2024 keskiviikkona Hulttis menee Sawo Terror Tattoo studiolle ottamaan uutta tatuointia valtavan innon vallassa. Tätä oli pitkään mietitty ja vihdoinkin se toteutuu! Hulttis on iloinen, että tämä studio tuli Pieksämäelle. Saba on tatuoija, jota Hulttikselle on suositeltu. Ja nyt hän on täällä! Jee!😁 Saba selvästi vaikuttui Hulttiksen innostuksesta tähän asiaan. Positiivinen ja innokas asiakas on hauska asiakas. Ja mukana on myös ystäväni Rauno Pakarinen, joka ottaa kuvia tilanteesta. 


Tässä katsotaan sopivaa kohtaa kuvalle. Ja Hulttis on aivan ☆into☆ ☆into☆😆 ja lähes tärisee innosta, hyvä ettei hypi.🤪 Hulttis suunnitteli kuvan ja Saba keksi lisätä kuvaan varjostukset ja näin kaksi luovaa tyyppiä kehittivät siistin kuvan! 


Hulttis on valtavan innoissaan ja positiivisella tavalla jännittynyt tatuoinnin ottamisesta. Hulttis luottaa Sabaan, koska näkee, että hän todellakin osaa asiansa. Hänen aiemmatkin tatuointinsa ovat olleet upeita, ja niin tulee varmasti olemaan tämäkin!


Hanskat käteen ja menoksi! Saba on tosi mukava tyyppi ja hänen kanssaan tulee hyvin juttuun. 


Huomaa todellakin, että Hulttis on innoissaan. 


Ensin laitetaan kuva paikalleen. 


Siihen se menee nätisti ja just oikeaan kohtaan.  Jo tässä vaiheessa Hulttis miettii kuvaan jatkoa. Tämä tatuointi on vasta alku.  Se saa jatkoa myöhemmin. 


Kuva on kohdallaan ja Hulttis miettii, kuinkahan paljon operaatio mahtaa sattua. Kohtahan sen näkee! 


Ja niin tatuoiminen alkaa! Hulttis yllättyy, kun kipua ei ole juuri lainkaan. Se sattuu paljon vähemmän, kuin Hulttio oli arvellut. 


Itse asiassa se tuntuu aika miellyttävältä! Tässähän voi olla ihan rennosti ja jutella samalla Saban kanssa. Siistiä! 


Meillä on erittäin hyvä ja kiinnostava keskustelu kuvan tekemisen aikana. Hulttiksella on todella hauskaa! 


On erittäin mielenkiintoista seurata tatuoinnin tekemistä ja myös keskustelu on mielenkiintoinen. Kipua ei tunnu juurikaan, eikä sitä oikein kivuksi voi kutsua. Sellaista jännää surisevaa liikettä, joka on aika rentouttavaa. 


Kuvan tekeminen etenee hienosti ja Hulttis ihmettelee, kun kipua ei ole läheskään niin paljon kuin edellistä tatuointia ottaessa. Saba selvästi osaa asiansa, koska tämän kuvan tekeminen ei ole edes kivuliasta! Ja vaikka Hulttis on superherkkä, siltikään kipua ei voi oikein kivuksi kutsua. Yllättävää!


Hulttis seuraa kiinnostuneena kuvan tekemistä ja keskustelu etenee siinä samalla. Olo on innokas, rento ja rauhallinen samaan aikaan. Tatuointikoneen liikkuminen iholla on jotenkin hypnoottista ja rauhoitavaa. 


Sieltä se kuva on tulossa! Koko prosessi on hyvin onnistunut jo tässä vaiheessa, eikä Hulttiksella todellakaan ole tylsää! 🤪 Saban kanssa on mukava jutella ja hän selvästi osaa tehdä työnsä tyylillä ja ammattitaidolla. 🤩Innokas Hulttio tyytyväinen ilme kasvoillaan. Tatointikoneen rauhoittava liike kädessä tuntuu hassulta. Ei läheskään niin paha kuin oli kuvitellut! 


Hulttis on aina ollut kiinnostunut tatuointien tekemisestä, ja oli ilo päästä näkemään läheltä, miten homma tapahtuu. Koska edellinen kuva tuli lapaluuhun, sen tekemistä ei pystynyt seuraamaan. Tätä onneksi pystyy, ja kun on taitava tatuoija, homma etenee tyylillä ja tuskattomasti.😊 


Kaksi erittäin keskittynyttä taiteilijaa syvällisen prosessin äärellä. Saba osaa tehdä todella siistiä jälkeä ja myös keskustella samalla.😄 Meininki on rento ja rauhallinen. Meneillään on erittäin mielenkiintoinen keskustelu ja Hulttis arvostaa kovasti hänen työtään ja saavutuksiaan. 


Tässä tulee lähikuvaa työn etenemisestä. 


Siinä se kuva syntyy. Eikä käy aika pitkäksi! On jännittävää nähdä, kuinka tää juttu tapahtuu. Hulttis sykähtelee intoa edelleen.😀


Vieläkään Hulttis ei koe merkittävää kipua. Edelleen se hämmästyttää, kuinka vähän tuo sattuu. Edelliseen kuvaan verrattuna kipu on hyvin vähäistä. Se tuntuu enemmänkin miellyttävältä. 


Keskustelu etenee ja samoin tatuointi edistyy hyvin. Ensimmäinen vaihe alkaa olla valmis. 


Tadaa! Yllätys, että tatuoinnin aiheena on peikonlehti!😂 Hulttiksen peikonlehtihulluus leviää nyt myös kehoon. Ja hyvä niin. Koska on jo susitatuointi, täytyyhän se peikonlehtikin saada tatuointina. Ensimmäinen vaihe on valmis ja sitten laitetaan vielä varjostukset. 


Oli erinomainen idea Sabalta laittaa kuvaan varjostukset. Näin se ei olisi ollut läheskään yhtä hieno kuin varjostusten kanssa. 


Varjostusten tekeminen ei myöskään ole kivuliasta (ei ainakaan tähän käteen). Kun varjostuksia aletaan tekemään, Hulttis suorastaan ilahtuu koneen hauskalta tuntuvasta toiminnasta. Koneen jännittävä sarjaa iskevä surina tuntuu tosi hauskalta. Tärr, tärr, tärr, tärr🤪 Tämänkin koneen surina on rentouttavaa ja hyonoottista. 


Ja lopulta kuva on valmis! Supersiisti peikonlehti on vihdoinkin paikallaan! 


Se saa vielä lisää seuraa, kunhan tämä parantuu ensin. Siihen tulee ensi kerralla ainakin yksi vähän pienempi peikonlehti ja ehkä vielä hyvin pieni peikonlehti lisäksi. Sellaista Hulttis suunnittelee eikä meinaa malttaa odottaa, kun saa kuvaan lisää jatkoa! ☆into☆ ☆into☆😁


Peikonlehti ikuistetaan myös tekijälleen. Erittäin taidolla tehty tatuointi! Hulttis on superkiitollinen! 


Siinä se nyt on! Jee! On siistiä saada itse piirretty peikonlehti tatuointina käteen. Se on siinä tuomassa inspiraatiota innokkaalle Hulttiolle. 😊 Ja kun se saa vielä kavereita, se inspiroi sitäkin enemmän! Katotaan vaan, niin tuo kuva lähtee leviämään ylös kättä pitkin olkapäähän...😆 Nähtäväksi jää, miten käy. Kun Hulttis jostain innostuu, siinä voi käydä hassuja juttuja. Ja kun innostus on valtavaa, se myös helposti saa valtaisat muodot. Hulttiksen innostus on väkevää ja jykevää settiä!🤣 Olisi aika hauska sellainen peikonlehtiköynnös, joka peittäisi myös menneisyyden viiltelystä tulleita arpia. On nimittäin aika karmeat arvet kädessä. 


Hulttis iloitsee uudesta tatuoinnista valtavasti! 


Se on juuri sellainen, kuin Hulttis oli haaveillut, jopa viekäkin parempi, kiitos Saban luovuuden!🤩


Superkiitollinen Hulttis kiittää Sabaa hyvästä työstä lähettämällä innokasta Hulttioenergiaa ja sanomalla: "SuperHulttiokiitokset! Tulen aivan varmasti asioimaan täällä pian taas, kun kuva on toipunut." Ja Saba toivottaa tervetulleeksi Hulttion huvittuneena hänen innostaan.😄 Suurkiitos Saballe mahtavasta työstä ja kiitokset myös kaverilleni Raunolle, joka kuvasi tapahtuman talteen! Näin saatiin aikaan hyvä blogiteksti, johon tulee jatkoa, kun tatuointi on toipunut ja kuvan jatko suunniteltu. Onpahan ainakin valinnan varaa, kun olen piirtänyt 8 kirjaa täyteen peikonlehtiä ja lisäksi muutaman maalausvihkon. Hyviä ehdokkaita on jo löytynyt, ja onneksi on aikaa miettiä, mitkä peikonlehdet valitsen piirrustusteni joukosta. Annan intuitioni johdattaa tässäkin asiassa! 

Hulttismaisen hulvattomia hetkiä kaikille lukijoille! 

4 kommenttia:

  1. Ihana tatuointi! 😍🌿 mä oon oksaneilikka-hullu ja haaveilen kans tatskasta 😆😒

    VastaaPoista
  2. Miksi puhut itsestäsi kolmannessa persoonassa? Erikoista

    VastaaPoista