maanantai 1. helmikuuta 2016

Jäämeteoriitti

Onpas mulla ihania lukijoita! Kirjottelin Tossa aikasemmin kirjottamisen vaikeudesta ja palaute oli ymmärtävää ja positiivista. Mahtava juttu että ymmärrätte mua näin hyvin. Kiitos.
Tänään kun käveltiin rakkaan kanssa lääkkeille niin mulle iski taas ihan älytön pelko. Pelkäsin et jäämeteoriitti tippuu taivaalta niskaan. Iski ihan hätä :D Mut eihän sieltä mitään meteoriittia tippunu. Mut vielä on edessä kotimatka..
On nää mun pelot kyllä tosi aiheellisia. Vielä joku päivä maa nielee minut.
Mitä tahansa voi tapahtua!

5 kommenttia:

 1. Moipitkästä aikaa! en oo ehtiny lueskeleen mitään sun juttuja moneen kuukauteen. Täle illalle onkin nyt sit ohjelmaa:D

  ps. mä pelkään aina, että rotta ui mun vessanpöntöstä asuntoon. Silleen voi kuulema tapahtua.Pidän aina jotain painoo kannen päällä :DDD aiheelliset pelonaiheet on parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vainoilen aina et joku ölliäinen tulee vessanpöntöstä :D

   Poista
 2. Ja tässä rakkaat ihmiset näette miten aineiden käyttö vaikuttaa aivoihin

  VastaaPoista
 3. Voi olla, että sait ne valittajatkin vihdoin ymmärtämään noiden edellisten tekstiesi avulla, kuinka "pakotettuna" kirjoittaminen ei ole todellakaan helppoa tai hauskaa. Ja kirjoituksesi ovat yleensä paljon mielenkiintoisempaa luettavaa, kun olet tehnyt ne enemmän itseäsi kuin muita varten. Tekstistäsi näkyy paremmin oma persoonasi ja omat kokemuksesi, kun kirjoitat tavallaan ensisijaisesti omaksi iloksesi ja olet halunnut jakaa jonkun tietyn asian tai kokemuksen elämästäsi meidän lukijoiden kanssa.

  Tämä on yksi kiehtovimmista, rehellisimmistä ja peroonallisimmista blogeista, joita olen koskaan lukenut. Toivon kovasti sinun jatkavan kirjoittamista, vaikka edes harvemmin, sillä tekstisi saavat lukijat (ainakin minut) pohtimaan täällä kertomiasi asioita aivan uusista näkökulmista ja osaat todella hyvin kuvailla maailmaa, jonka todellisuutta ei vielä olla oikeasti valmiita kohtaamaan silmästä silmään täälläpäin, ja josta on ehkä siksi jollakin tasolla niin kiehtovaa oppia uusia asioita kirjoitustesi kautta: huumeiden ja rikosten maailma, johon eksyessään menettää miltei kaiken mitä on ennen ollut, ja josta harva uskaltaa puhua yhtä rehellisesti kuin sinä. Et pelkää kertoa kokemistasi asioista niinkuin ne todella ovat. Siksi arvostan todella paljon sinua paitsi taitavana bloggaajana, myös todellisena paljon kokeneena ihmisenä, joka on nähnyt ja kestänyt huomattavasti enemmän kuin moni muu suomalainen. Tsemppia jatkoon, niin blogin kanssa kuin oikeassakin elämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mahtavaa palautetta. On kyllä mukavaa saada näin hyvää palautetta. Kiitos että luet blogiani :)

   Poista