tiistai 23. helmikuuta 2016

Vammat

Narkkaaminen on vaarallista. Sen takia mullakin halvaantu käsi ja tuli hermovaurioita. Tää tapahtu jokunen vuos takaperin. Olin niin pihalla et tipahdin sohvalle erittäin huonoon asentoon. Kun heräsin aamulla mun vasen käsi oli halvaantunu niin ettei ranne toiminu yhtään pitkään aikaan. Se oli vammanen käsi. Sitä kesti jotain 4 kuukautta kun Se pikkuhiljaa parani. Kyllä pelkäsin ettei Se enää palaudukaan. Onneks Se sit palautu.
Mulla on myös tullu useempi hermovaurio jalkaan ja käsiin piikittämisestä. Osu piikki hermoon ja tuli sit pysyvä vaurio joka kuitenki parani vuodessa.
Kun tykitin jalkoihin vahvaa piriä niin multa palo suoni molemmista jaloista niin että piatokohtiin tuli kolikon kokoset mustat palovammat. Ne kesti pitkään. Puolisen vuotta siinä meni kun ne alko paranee.
Sit on tullu piikittämisestä useita mätäpaiseita. Ne on hyvin yleisiä piikittäjillä. Ne on helvetin kipeitä ja vaarallisia. Jos siitä paiseesta pääsee pienikin määrä mätää verenkiertoon Se on henki pois pahimmassa tapauksessa. Monilta on jouduttu amputoimaan raajoja mätäpaiseiden takia kun on menny raaja kuolioon hoitamattoman mätäpaiseen takia.
Ei kannata piikittää. Se on vitun vaarallista. Onneks mun vammat parani, kaikki vaan ei ole yhtä onnekkaita.

10 kommenttia:

 1. Puhut asiaa! Piikittäminen on vaarallista. Itse kerkesin piikittämään vasta puoli vuotta, mutta vammoja kerkesi tulla.. MDPV:n takia kämmenselkään mätäpaiseita, vasemman silmän näkö lähes mennyt, suonet mennyt eli ei saa sairaalassa esm. Verikokeita otettua. Monena iltana joutu lyömään 40-50 kertaa ennen kuin osu. Huumeiden takia sain myös pahan päävamman. EI KANNATA!

  VastaaPoista
 2. joo ite säästyny noilta tykittämisen vammoilta mut toi käsi halvaantu ja oli 4kk pois pelistä nii sama homma. vedin hitaita ja tipahdin pitkältä jakkaralta ja sammuneena makasin 4-5 tuntia siinä. käsi ei sen jälkeen toiminu melki 6kk ja paniikki jo vähä iski et jääkö tää tälläseks mut parantui onneks. narkkaaminen ei mut kova olis halu. piri on petollisin douppi. pystyy käymää töis ja oot muutenki ns kondikses. miks sellasta käyttää jos se ei tunnu joku kysyi. koska se virta kyl tuntuu vaikkei se ulkoisesti näy niiku esim essot. ja nii pitkää ku on yhteiskunnas kii esim koulu duuni nii ei sua kukaa pidä piripäänä. mut ku irtisanoin itteni pari vuotta sit alko narkin elämä 24/7. ja huono yhdistelmä tietenki ku nyt ex tyttöystävä mut sillon oltii kimpas tykkäs kans aineista. 2vuoden aikana meni työ auto luottotiedot kunnon kaverit ja melke muutaman kerran henki. kaiki maistu millä vaan pään sai sekasin. ja tähän sen verran ettei monien väitämä kannabis on ovi kovempiin. kannabista olen maistanut ennen muita mutta en siihen tykästynyt enkä oo ikinä sitä itte hankkinut. muuntopaskat subut ja muut opiaatit paitsi polle stimulantit ja etenki piri jonka vanki välillä tuntee olevan. ja psykedeelit jotka oli toinen mitä käytin usein mutta moneen douppiin ja erilaisii porukoihin kyllästyy ja samalla turtuu et täs pelis ei oo kavereita ei ainakaa ilman rahaa tai vasta palveluksia. mitä taas on jääny käteen parilta vuodelta? no piikittämisen jäljet itseinho onan pojan menetys syy varmaan selvä faijalle huolta ja murhetta ja vakava riippuvuus ja kun pienellä paikkakunnalla asuu nii narkkarin leima ottaan saa selvinpäin kaupas pään painuu alas. se oli jännää ja hauskaa nii kauan ku hallitsit sitä mut ihan liian myöhään huomaa et kama onki siirtyny kuskin paikalle ja se kuski ajaa alaspäin. sitä valehteli itelleen ja muille et ei mul oo ongelmaa en mä vedä joka päivä tai tää on vaa viihdekäyttöä. ei sitä helpolla erota tai haluu kelata et nyt alkaa vauhti kiihtyy koska jos sen myöntää pitäis myös lopettaa eikä viä siinä vaihees halua ku ei oo menettäny kaikkee. tällänen avautuminen luettuani sun blogia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sulle! :) - Mariel

   Poista
  2. juurikin näin! Itse lopetin kun huomasin että kama on ottanu ohjat ja minä vaan meen mukana. Onneksi lopetin ajoissa ennenkuin menetin kaiken. "kavereillehan" en ollut vielä edes narkomaani vaikka päivittäin vetelinkin.

   Poista
 3. Onko sun miehellä huumetaustaa? Katselin noita sun kuvia ja ihan kuin kuvissa esiintyisi kaksi eri ihmistä. Näytät niin paljon terveemmältä ja kauniimmalta, kun et käytä enää huumeita! Upea muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On sillä ollu 10v sitten viihdekäyttöö. Ei oo kuitenkaan koukuttunu. Sama mies mulla on ollu kaikissa kuvissa.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Nyt mun on pakko kirjoittaa tänne tästä asiasta ja toivottavasti menee tällä kommentilla joka ikiselle Jennan haukkujalle perille, että nuo haukkumis ja herjaamis kommentit mitä kirjotatte tämän naisen blogi postauksiin on täyttä paskaa... ! Se mitä tarkotan tässä, niin sitä, että jos Jenna haluaa iloita siitä että on ollut vuoden ajan kuivilla, mikä on hieno saavutus, niin hän saa todellakin iloita siitä jotta jaksaa jatkossa pitää myös saman linjan... ja mitä se teidän persettä kutittaa jos Jenna pyytää lahjaksi lankoja, ei ole kenenkään perkele pakko lähettää jos ei huvita tai pysty! niin pitäny siitäkin jutusta ruveta vinkumaan... Pitäkää oman päänne sisällä tuollaset typerät kommentit.

  Näillä päihdeongelmaisilla on ollut tarpeeksi vaikeaa jo ilman teidän haukkumistakin, joskus se päihteiden käyttö on voinut olla kivaa, mutta sitten kun siihen on kehittynyt riippuvuus niin se ei olekaan enää kivaa kun terveys menee ja häpeävät varmasti jo omaa käytöstään kun joutuneet varastelemalla rahoittamaan päihdeongelmaansa kun ei muualta rahaa tule tai jos on päihteiden vaikutuksen alaisena satuttanut läheisiään, jokainen meistä tekee virheemme ja jos huumeista tai alkoholista pääsee eroon, niin saa iloita jokaisesta selvästä vuodesta ja tsemppiä niille jotka taistelee vielä riippuvuutensa kanssa!!! - Mariel

  VastaaPoista
 6. Hyi helvetti olet oksettava

  VastaaPoista