tiistai 9. helmikuuta 2016

Tiedotus

25.3.2016 olen ollu tasan vuoden kuivilla.
Ajattelin semmosta et jos jotain kiinnostaa/huvittaa palkita mut jotenkin (esim ostamalla lankoja) niin laittakaa mulle sähköpostia niin annan osoitteen.
jenna.harju89@hotmail.com
Eniten toivoisin lahjaks lankoja mut tietty saa valita ihan vapaasti. Eikä ole titenkään mikään pakko jos ei halua.

19 kommenttia:

 1. Jotenkin tosi hellyyttävä kirjotus :)

  VastaaPoista
 2. Kauan sulla kesti päästä korvaushoitoon? :) Ja eikö ne oo vaihtanu sulle niitä normi xoneja niihin filmeihin? Ne sulaa 15 sekunnissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä keatäny kun vajaa vuosi. Pääsin lopulta hyvin äkkiä kun meinasin kuolla. Ei tääl vielä oo filmejä ja arvaa vituttaako. Ois paljon parempi ku ois filmit.

   Poista
 3. Joudutko käydä joka päivä sulattelemassa vai saatko välillä himaan subut? Jos et saa niin miksi? Oon kuullut et monet on parin kuukauden jälkeen käyny enää kerran viikossa.

  VastaaPoista
 4. Ei hyvää päivää, muija kerjää jotai lahjoja vasta vuoden kuivilla olon jälkeen. Ja pisti naurattaa että tuntemattomilta netistä kyselee. Hanki lahjas läheisiltäs. Huh huh nyt on jo paksua.

  VastaaPoista
 5. Ei taida harjun jennalle tulla yhtäkään pakettia blogin kautta. Säälittävää. Pidin sua jo alusta asti ihan pellenä ja tää vahvisti sen. Yst. Terv. Edellinen ano

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä pilata sun naurut mut mulle on jo tullu sähköpostia joissa on pyydetty osoitetta. Nuo sun kommentit jo kertoo sen et kuka tässä on säälittävä.

   Poista
  2. Huvittava oot kyllä itte. Älä lue, jos menee niin tunteisiin.

   Poista
 6. Onnea kuivilla olosta. Todella hieno juttu! Ajan kuluessa sitä saattaa huomata kuinka kykenee jo ajattelemaan omaa tulevaisuutta tarkemmin kuten työtä ja perhettä. Pikku hiljaa hyvä tulee 😊

  VastaaPoista
 7. Niin hieno juttu että pakko onnitella! :) Oot vahva nainen. Jatka samaan malliin eteenpäinkin. - Iida

  VastaaPoista
 8. Onnea! Tosi upeeta että oot ollu jo vuoden kuivilla ja kyllä sitä mun mielestä on hyvä juhlistaa:) ja kiva idea että voi pistää lankoja lahjaks sen kunniaks.

  VastaaPoista
 9. Älä välitä noista anoista keillä on paha olla ittensä kaa. :) kirjota useemmin! Onnittelut vuoden raittiudesta! (y)

  VastaaPoista
 10. Laittaisin lankoja jos olisi. Minusta tämä tyttö saa olla ylpeä siitä että on ollut vuoden kuivilla.

  Muista olla Jenna rehellinen itsellesi ja muille. Jätä omaan arvoonsa kiusaajien kommentit.

  VastaaPoista
 11. Että miten ilkeitä ihmiset on! Tosi hyvä idea pyytää lankoja, sehän on sun tärkeä harrastus mikä auttaa omalla tavallaan pysyyn kuivilla. Ei langat nyt niin paljoa maksa etteikö siihen lukijat haluaisi lahjoittaa. Tsemppiä Jenna!

  VastaaPoista
 12. Moikka. Kommentoin nyt ekaa kertaa sun blogia, ja oon lueskellu niin paljon ku oon tässä jaksanut.
  Ensinäki hieno homma et oot ollu selvänä vuoden! Oon ollut aivan samassa tilanteessa kanssasi, ja nyt haluaisinkin sanoa, että mulla meni vuosi selvinpäin, mutta retkahdin sitten ja tässä sitä ollaan.
  Vuosi on hieno saavutus ja muistankin kun itse olin hirmuylpeä siitä vuodesta, MUTTA.. Minulle kävi miten kävi, ja onneksi nyt paljon vastuuntuntoisemmin ja parempien ihmisten keskellä, joten niin rankkaa meno ei enää ole. Vuosi on vasta alkua, toisessa vuodessa voi tapahtua vielä vaikka mitä, ja vuosi on lyhyt aika. Toivon että pysyt määränpäässäsi ja vuodestasi tulee kymmeniä, mutta kuten varmaan itsekin tiedät, että se retkahtamisen vaara on olemassa, ja se on vielä vahvastikin tässä alkumetreillä.
  Noista lahjoista ja kommenteista pakko sanoa, että se ehkä mielestäni vähän hassua kyllä pyydellä "palkintoja" blogin avulla (hienoa jos kumminkin niitä olet saanut!), ehkä paremmin muotoiltuna "jos haluatte tukea minun harrastustani" joka ilmeisesti auttaa sinua paljon tässä parantumisprosessissa olisi ollut vähän pehmeämpi tapa pyytää lankoja, niin ei olisi negatiivisiä kommentteja sadellut sen johdosta että ihmiset ymmärsivät sinut ehkä väärin!
  Onnea nyt kumminkin vuodestasi, pidä huolta ja käsityöt on loistava tapa pitää itsensä "kiireisenä"! Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 13. Hienoa! Tää päivä tuli kuin tulikin! Kun joskus tässä nähdään, niin pitää keksiä jotain ;) Ainakin sen sun aikaa (siit on jo 6 vuotta :O) sit suunnitteleman leiman voisin ottaa tuon kunniaksi. Muu on vielä kehitysasteella että mitäs keksisin.. :)

  VastaaPoista
 14. Ikävä nyt puhkaista kuplasi, mutta se että vetää päivittäin sekä opioidia että stimulanttia ei ole kyllä millään mittapuulla "raittiutta" tai "kuivilla oloa". Itse kutsuisin sitä ennemminkin sekakäytöksi. Ymmärrän erittäinkin hyvin millaista on olla päihderiippuvainen, kenties paremmin kuin useimmat blogisi lukijat, mutta itsepetos ei tilannettasi varmastikaan auta yhtään. En väitä, että korvaushoidossa ja lääkityksessä olisi mitään väärää tai välteltävää, päinvastoin, ne ovat varmasti tilanteessasi paras ratkaisu. Olet kuitenkin jatkuvasti psykoaktiivisten aineiden vaikutuksen alaisena, joten väite selväpäisyydestä on faktuaalisesti väärä.

  PS: Blogisi ulkoasu on suoraan sanottuna kammottava. Jos ei muuta, niin punaisen tekstin mustalla taustalla vaihtaminen johonkin isompikontrastiseen väriyhdistelmään parantaisi huomattavasti tekstin luettavuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet lääkkeet on psykoaktiivisia (isuliini, sydänlääkkeet jne)mutta Se ei tee lääkkeiden käyttäjistä huumeriippuvaisia. Fakta on etten pärjäis ilman lääkityksiäni ihan niinkin ei sydänsairaskaan pärjäisi ilman nitrojaan. Nuo lääkkeet ei tee musta sekakäyttäjää. En käytä niitä väärin enkä mene niistä sekaisin.

   Poista