maanantai 24. toukokuuta 2021

Kuvia valokuvausreissuilta

Noniin. Ajattelin laittaa tänne kuvia muutamalta valokuvausreissulta. Kuvat on ottanut ystäväni Rauno Pakarinen. :)

Tämä ja edellinen kuva on otettu Nokisenkoskella. Kuten kuvassa näkyy, Lady in black onkin Lady in red. Tämä efekti johtuu infrapunakamerasta.

Siellä se Hulttis menee innokkaana. :D Luonnonlapsi on päässyt luontoon ja iloitsee, kun kasvit alkaa kasvamaan taas. Kesä on tulossa ja Hulttis iloitsee luonnon kauneudesta.

Nää kuvat on otettu Ahvenkoskella. Kaikki vihreät alueet näkyy punaisena, samoin mun mustat vaatteet. Jännittävä laite tuo infrapunajuttu.

Hulttis kuvaa kivellä keskittyneenä. Veden liike ja kohina ovat hypnoottisia. Järkkäri laukoo kuvia kuin konekivääri. Hulttis testailee eri valotusaikoja ja on aivan ihastunut veteen ja sen liikkeen kuvaamiseen.

Tämä kivi on yksi Ahvenkosken jännittävimpiä paikkoja. Siitä saa hyvin kuvia ja jos siinä on pitkään, alkaa tuntua, että kivi liikkuu. Ja veden kohina kuuluu hyvin voimakkaasti. Se vie jotenkin mukanaan.

Siellä se Hulttis kyykkii korvessa järkkärin kanssa. Ja on aivan innoissaan.

Nää reissut ovat olleet hyvin terapeuttisia! Mieli tasaantuu luonnossa, akut latautuu ja PTSD oireineen melkein unohtuu edes siksi aikaa, kun on luonnossa valokuvaamassa.

Valokuvaaminen on mahtavaa! Se on hyvä itseilmaisun keino ja myös hauskaa yhteistoimintaa isommallakin porukalla. Kuvatessa aika kuluu nopeasti ja luonnon rauha tasoittaa rikkinäistäkin mieltä.

Jotenkin on hassun näköistä kun mun vaatteet näyttää punaisilta..

Ja siellä se susitatuointikin pilkottaa. Voimaeläin kulkee aina mukana.

Ahvenkoski on siisti paikka! Tällä kertaa se virtasi todella vuolaana. Vesi on jostain syystä ollut kiinnostava elementti mulle jo pitkään. Sen ominaisuudet, miten moninaisia muotoja sillä voi olla, miten sen liike rauhoittaa ja miten siistiä on tallentaa sitä liikettä järkkärillä. Kaikenkaikkiaan vesi kiinnostaa Hulttista paljon!


Hulttis on innoissaan. ✯into✯ ✯into✯

Luonnonlapsi tykkää olla luonnossa. Tämä voisi olla joku edustuskuva innokkaasta valokuvaajasta, jonka sisäinen lapsi riemastuu luontoon päästessään. :D 

Näkisittepä vaan..

..kuinka innoissaan joku voi olla..

..sisäinen lapseni huutaa riemusta..

..luonnossa on mahtavaa!

✩Hulttis hyppii innosta✩

Tässä ollaan Nokisenkoskella. Oli muuten siisti mesta!

Täällä vierähti koko päivä. Kuvattavaa oli paljon ja paikka oli hyvin moninainen. Supersiisti paikka Hulttiksen mielestä.

WOOOOOH...

What is this?


 Tässä kikkaillaan polttovälillä. Silläkin saa hauskoja efektejä kun kuvaa otettaessa pyöräyttää polttoväliä vähän. Tässä tulos:
KUMMITUSJENNA!!!

2 kommenttia:

  1. Nonnih!... Yritetääs toisen kerran... Eli hyvä meininki kuten kuvistakin pystyy päättelemään!!

    VastaaPoista