torstai 8. huhtikuuta 2021

Spontaania shittiä pääni sisältä

Noniin. Nyt jaksoin laittaa tännekin kuvia pitkästä aikaa. Väsyttää. Olen piirtänyt ainakin 4 tuntia putkeen, ja nyt väsyttää. Taas oli sellainen flow-tila, että aika vaan meni hetkessä ja työ edistyi. Jee. En saanut valmiiksi sitä vielä, mutta kyllä se siitä.


Näen itseni vääristyneesti. Minäkuva on tuhottu, ja se saa aikaan sen, että näen itsessäni pelkkää paskaa. Että sellaista. Tää on ollut pitkäaikainen ongelma, ja en tiedä miten saisin sen korjattua. 


Vaikka minussa on myös paljon hyvää, silti se vääristynyt kuva mitätöi ja lyttää mut maan rakoon joka kerta kun katson peiliin. En tiedä miten suhtautua. 

Olen yrittänyt opetella olemaan armollinen itselleni. Ja yritän nähdä itsessäni edes vaikka yhden hyvän asian. Parempi edes yrittää kuin olla yrittämättä. Kun yrittää, on paremmat mahdollisuudet onnistua. Jos ei edes yritä, silloin ei ainakaan tapahdu mitään.


Sanoissa on voimaa. Hyvässä ja pahassa. Kun saa vuosi toisensa perään kuulla olevansa pelkkä paska, mitätön ja turha tyyppi, ne sanat todellakin vaikuttaa. Vaikka ei haluaisi edes ottaa niitä vastaan, silti ne iskee kuin miekan pistot ja ne turmelee mua sisältä käsin. 

Jo koulu ajoista asti mun minuutta on tuhottu. Sitä on hemmetti tuhottu koko elämäni ajan. Itsekin olen ollut siihen osallinen. Ja tässä tulos. En näe itseäni terveellä tavalla, vaan vääristymän kautta.


Tää otettiin Mediapajalla.

Mutta kuitenkin. Mun minuutta ja tahtoa ei ole onnistuttu musertaa. Vaikka olen hajalla, silti olen onnistunut säilyttää minuuteni ja tahtoni. Niitä ei kukaan voi ottaa multa pois. Vaikka mut on yritetty kerta toisensa jälkeen sulloa ahtaaseen laatikkoon, se ei ole onnistunut. Eikä tule onnistumaan. 

Eikä siinä ole järkeä, että toiset yrittää tunkea mua milloin minkäkin laiseen laatikkoon, yrittää määrittää ja käskeä, mitä mun pitäisi olla ja millainen mun tulisi olla, jotta kelpaisin tai olisin hyväksytty. 

Jos en hemmetti kelpaa omana itsenäni, ei tarvitse kelvata!!! Jos mua ei voi hyväksyä tällaisena kuin olen, vika ei ole minussa, vaan hänessä,  joka ei osaa arvostaa ihmistä, oli se sitten millainen  tahansa!! 

Minä en suostu menemään mihinkään laatikkoon, vaan tahdon säilyttää minuuteni ja olla vapaasti oma itseni. Menkööt vaatijat itse siihen typerään laatikkoon, johon yrittää toista ahtaa!  Ja lopuksi: tässä on mun tekemä kuva. Mediapajalla aikaansaatu. Tämä on sopiva kuva kuvaamaan mun tämänhetkistä fiilistä.  

Tälläistä ajatuksenjuoksua tällä kertaa. Spontaania shittiä pääni sisältä.

1 kommentti:

  1. Ja aviomiesten, vahempien, sossujen, lekureidenko sitten pitäisi toimia rooliensa mukaan. Eikö heillekin riittäisi pehmeä käytös. Muuten olkoot ja tehkööt miltä tuntuu ...!

    VastaaPoista