tiistai 31. maaliskuuta 2020

Pakkohoito Buvidal

Meikäläinen täällä moi. Viime perjantaina mulla vaihdettiin Suboxone filmit tähän uuteen ihanaan Buvidal injektioon. Aine on sama, mutta silti. Ensinnäkin mut pakotettiin tähän Buvidal piikkiin koronaviruksen varjolla. Olisi kuulemma ollut vain kaksi vaihtoehtoa: joko lopettaa korvaushoito tai suostua tähän uuteen uljaaseen Buvidal injektioon. Eihän sen nyt noin pitäisi mennä. Mä sanoinkin niille, et eikö potilaalla muka ole minkäänlaista itsemääräämisoikeutta, mun tietojen mukaan pitäisi olla. Mut ei. Ei oo päihdepolilla potilaalla itsemääräämisoikeutta, ei oo ei. En olis halunnut, et muhun tökitään piikkejä. MINÄ VIHAAN PIIKKEJÄ. INHOAN NIITÄ SYDÄMENI POHJASTA. Entinen ruiskunrakastaja mestaritykittäjä inhoaa neuloja.😆 Mutta tämä inho suojelee mua. Anyway, oli siis vähän niinkuin PAKKO suostua siihen, ja nyt minä kärsin liian pienellä annoksella ja koen viekkareita ja voimakasta kamahimoa. Eipä oo aikoihin ollut tämmöisiä kamahimoja, koko kroppa huutaa opiaatteja ja Jenskaa inhottaa. Eilen sain uuden piikin, se kyllä helpotti, mutta ei enää. Siinä kun menee oma aikansa, että se edes nousee sille tasolle, mihin olen tottunut. Kiva siis kärsiä kipuja, vapinaa, pahaa oloa, vilunväristyksiä jne jne.. Alkaisi jo hemmetti toimia tuo niin kovasti kehuttu lääke!! Sitä siis ei laiteta suoneen, vaan ihon alaiseen rasvakudokseen, jossa se muodostaa sellaisen kivan kapselin tms, josta se sitten vapauttaa sitä buprenorfiinia. Mulla on niitä jo kaksi, ja olot on karmaisevat. Pelkään että retkahdan. En tahdo. Silti pelkään. Tänään olin yhteydessä päihdepoliin ja huomenna saan tietää jatkosta. Ilmeisesti annos nostetaan. En olis halunnut mitään injektioo, mut oli vähän pakko. On siinä kyl hyvätkin puolensa: saa lisää välimatkaa päihdepoliin. Jee! Todella toivon, et tää alkaisi tästä tasoittua jo pikkuhiljaa. Yritän pysyä lujana, enkä anna periksi.

Että tämmöistä tällä kertaa.

10 kommenttia:

 1. Onks toi siis sellainen, että siellä päihdepolilla tarvii käydä harvemmin? Toivottavasti siitä olisi jotain iloa :) Pysy vaan lujana siinä, että saat asiallista hoitoa. Ei se nyt tosiaan voi mennä niin, että koronan takia lopetettaisiin hoitamasta kunnolla...

  Kyllä sä Jenna pysyt vahvana <3 Täällä yksi anonyymi ajatuksissaan tsemppaa sua ja rukoilee sun puolesta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rukouksista! Toi Buvidal on sellainen, ettei tarvitse käydä kohta enää päihdepolilla kuin kerran kuukaudessa. Vielä pari viikkoa kerran viikossa käynnit ja sit vaihtuu. Nyt on onneksi jo olo tasaantunut, joten ei ole hätää. Tää on kaikenkaikkiaan parempi kuin Suboxone filmit, tässä ei ole naloksonia ja todella mahtavaa on kun saa etäisyyttä päihdepoliin. Mä voin elää jatkossa vieläkin normaalimpaa elämää, kun ei tarvitse muutaman päivän välein käydä hakee lääkkeitä sieltä. Vaikka vihaan ja pelkään neuloja, silti tää on hyvä. Siunausta sulle sinne!!

   Poista
 2. Mun ystävä vaihtoi metadonin tohon injektio hoitoon ja hyvin hän on pärjännyt, alkuhankaluus meni nopeasti ohi �� sulle T. KK-73

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mullakin on olo tasaantunut. Vaikuttaa ihan hyvältä tää Buvidal vaikka joutuukin sietämään sen injektion laittamisen.

   Poista
 3. Hei,halusin vain tulla sanomaan että osittain blogisi inspiroimana oon nyt viiden vuoden päivittäiskäytön jälkeen ilman subua kaheksan päivää! Viekkarit on kamalat mutta uskon että kestän. Sun blogia on kiva lukea, jatka samaan malliin! Ja joo, toi kiristys on perseestä ja todella väärin D:

  - 97

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella mahtavaa!! Hienoa että oot päätynyt tällaiseen ratkaisuun! Hyvä sie!! Pysy lujana! Uskon, et on helvetilliset olot, kannattaa kokeilla jos tekisit jotain mikä saa ajatukset muualle. En oo mikään paras viekkarineuvoja, mutta kun on mielekästä tekemistä, niin sekin jo helpottaa. Pari viikkoa kestää pahin vaihe, pian oot jo voitolla! Pysy vaan lujana! Olen hengessä mukana.

   Poista
  2. Oikeesti aivan helevetin hieno suoritus!! 8 päivää on tosi kova juttu! Ootko vielä pysynyt kuivilla? Mä rukoilen sun puolesta ja iloitsen sanomattomalla ilolla sun saavutuksesta!! Hyvä sie!!

   Poista
  3. Kiitos <3 huomenna tulee 2viikkoa täyteen. Oon lähinnä sinnitelly lyricalla ja bentsoilla, ilman niitä olisi mahdotonta. Jostain luin että voi kestää jopa 3-4 viikkoa mikä vähän masensi, mutta kai se on yksilökohtasta. Olo on todella kurja aamuisin mutta aamulääkkeiden jälkeen helpottaa edes vähäsen. Subua ei niin mahdottomasti tee mieli mutta piikkihimo vaivaa enemmän. :( mutta kiitos rukouksista ja tsempeistä <3

   - 97

   Poista
  4. Todella upea juttu, et jo noin pitkään oot pystynyt olee ilman subua!! Hyvä!! Jätkä samaa rataa ja koita jättää tykittäminen myös. Hyvä et sulla on apuja viekkareihin. Noin sen kuuluu mennä, ei ilman mitään apuja olisi mahiksia päästä eroon. Pysy lujana!! Oot jo puolessa välissä! Mahtavaa!! Muistan rukouksissa sua! 💕

   Poista