torstai 7. tammikuuta 2016

Hullu naapuri

Anteeks kauheesti kun en oo ehtiny kirjotella. Oli muuttoo ja muuta hässäkkää. Tässä on viime aikoina pyöriny mielessä Yks muisto lapsuudesta. Olin kahden kaverin kaa yksin kotona ja naapurin mies tuli ovelle. Se oli aikuinen ja perheellinen. Ei avattu mut ovi ei ollukaan menny lukkoon. Se tuli sit sisälle. Me maattiin peloissamme sängyssä ja Se siinä rapisteli jotain kädessään. Ilmeisesti kortsua. Se kyseli et missä faija on eikä lähteny. Mä sit aloin huutaa et häivy ja et soitetaan kytille. Se sano et mä oisin vaan halunnu olla teidän pillujen lähellä ja häipy. Keittiön ikkunasta näin että Se oli ulkona edelleen ja me lukittauduttiin vessaan ja soitettiin kytät. Ei toi nyt mikään ihan kauhee juttu ollu mut olin niin nuori. Juttu meni sovitteluun. Aika paha kun sillä oli perhe. Käyttiköhän Se omia lapsiaankin hyväks? En tiedä miks tuo on pyöriny mielessä. Muutenki on aika alakuloinen olo. Mut jospa Se siitä. Anteeks oikeesti kun en oo hetkeen kirjotellu.

4 kommenttia:

 1. Pelästyin kun ei ole kuulunut mitään aikoihin. Ethän ole retkahtanut? Kävin päivittelemässä tätä etusivua useamman kerran postauksen toivossa :) kiva kun nyt postasit.

  VastaaPoista
 2. Kiva että kirjoitat pitkästä aikaa! Ehdin jo huolestua kui on käyny..
  Itsellä myös vähän vastaavanlainen kokemus perhetuttavasta joka esitteli sukukalleuksiaan aina toisten aikuisten silmien välttäessä ahdisti pikkutytöt nurkkaan/huoneeseen/ jopa pöydän alle ja ahdisti tuolla tavalla. Kyllä siitä jäi ikävät muistot mieleen..
  Uskon että ne saattavat kummitella mielessä pitkäänkin. Lause " anteeksi annan mutta unohda en" pätee tässäkin aika hyvin!

  Oletko ollut kuivilla nyt? Kovin olen jäänyt seuraamaan blogiasi, mielenkiinnosta ja myötätunnosta. Siskoni oli huumeiden kanssa tekemisissä samoin serkkuni. Olen elänyt läheltä sitä elämää. En onneksi itse.

  Kirjoita taas itsestäsi pian!

  VastaaPoista
 3. Vähempi parempi. Se on vaikeeta varmasti kehittyä kirjoittajana ja kelata kirjoitustensa vaikutuksia yleisesti yksityisiin henkilöihin...lääkäkäreihin ja heidän lupiinsa jnejne. Suotavaa ajatteleminen kuitenkin on olisi oman "wannabedrugaddict" kirjallisen ejakuloinnin suoltamisessa blogissaan. Jokuroti.

  VastaaPoista
 4. Miten sulla menee? Oon sua alusta asti täällä seuraillut ja toivonut sulle aina parempaa..

  VastaaPoista