torstai 14. tammikuuta 2016

27v ja matelijat

Tänään täytän 27v. Mennään rakkaan kanssa kattoo matelijoita matelijanäyttelyyn. Ne on söpöjä. Viimeks oon nähny kuningasboan kaverin luona kun olin 18. Piripäissään aina juttelin sille ja Se vaan tuijotti. Hassu käärme. Ja tietty nää liskojen yöt on hyvinkin tuttuja. Onneks niitä ei oo nyt ollu. Näin viime yönä unta ruiskuista. Muuta en muista. Enkä Kyl haluakaan muistaa.

19 kommenttia:

 1. Missä toi matelijanäyttely sijaitsee? Itseäkin kiinnostais. Hyvää syntymäpäivää!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea Jenna!

  VastaaPoista
 3. Kauan sulla on nyt viimesimmästä kamakerrasta? Oot antanu tsemppiä ihan mielettömästi samaan tilanteeseen

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea. T. Saija

  VastaaPoista
 5. Hyvää syntymäpäivää! :)

  VastaaPoista
 6. Jatkathan blogia, vaikka jossain vaiheessa retkaihtaisit pahemminkin? T: sun 14v fani :)

  VastaaPoista
 7. Moi. Laitoin sulle faceen viestiä liskopiposta jonka haluaisin sulta tilata jos viitsit tehdä :) En tiiä tuliko viesti perille asti..? -Tiina T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu! Laita mulla sähkäriä niin jutellaan tarkemmin. Jenna.harju89@hotmail.com

   Poista
 8. Myöhästyneet onnittelut! Olen lukenut tekstejäsi ja olen onnellinen Sinun puolestasi, kun elämäsi on seestynyt. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 9. Ootko retkahtanu ku ei mitää kuulu ja blogitekstitki iha outoja..

  VastaaPoista
 10. Innostuin lukemaan tätä blogia sattumalta yks päivä tylsyydessäni tälle sivulle puolvahingossa eksyttyäni ja täytyy sanoo, että hurjaa ja inhottavan kuulosta touhua on kyllä ollut, mutta hienoa että jaksat jatkaa eteenpäi elämässäs! Täytyy myös antaa propsit siitä, että pystyt tälleen julkisesti omalla naamarilla ja nimellä kertoon aika helvetin rankkoja asioita nuoruudesta/lapsuudesta ja sen semmosesta. Itse en pystyis samaan vaikka oonki selvinnyt huomattavasti vähemmällä kärsimyksellä varttuessani. Itekin on kyllä tullu kaikenlaisten huumausaineiden kanssa täs lyhyen 24-vuotisen elämäni aikana touhuttua ja tullut nähtyä tosi rivoa toimintaa itsekin liittyen kaikenlaisiin rikollisiin juttuihin, vaik itellä eksyminen tietynlaisiin piireihin olikin kyllä ihan täysin oma ratkasu.

  Ajattelin kysellä kuitenkin sellasta, lukaisin tuon esittelys ja jotai muita kirjottamias juttuja lapsuudesta/nuoruudesta/elämänkokemuksista yms., mutta haluun vähän udella että millaset lähtökohdat sulla oli lapsuudenkodissas, et oliko sulla mitään näitä ongelmia, joista oot kirjotellu tänne ennenkuin jouduit kiusatuksi vai voiko sanoa, et kiusaaminen kaikkien muiden paskojen tapahtumien kanssa johti mut siihen pisteeseen mihin jouduit?

  Lähinnä siks tulin kysäseeks tuota asiaa, koska mua vähän kiinnostaa tällasten tarinoiden lähtökohdat (menee uteliaisuuden piikkiin), et onks kaikki menny jo alusta asti pieleen vai onks syyllinen kuitenki loppujen lopuks kokonaisuudessaan ulkosissa tekijöissä? En lukenu ihan jokasta blogipostausta läpi, joten jos jossain lukematta jääneessä postauksessa olis vastaus kysymykseeni niin pahoittelen laiskuuttani :I. Mut siinä mielessä kuitenki kun itse en pysty laittamaan oikein minkään ulkoisen tekijän piikkiin omia valintoja, koska kasvoin ite hyväs ja rakastavas perhees, mutta jotenkin sitä sitten lähti pelleilemään sellasten asioiden kanssa jotka olis ollu ehkä fiksumpi jättää väliin. Toki meiltäkin suvusta on löytynyt joskus vähän huumeisiin liittyviä juttuja ennen mua, mut kyl syy silti oli syy täysin mussa itessäni.

  Vois iteki kirjotella, kun/jos jaksaa ni vähän tarkemmin lyhennetyn version omista kokemuksista aiheesta jos kiinnostaa lukee muita näkökantoja miten tollasiin piireihin on jotkut eksyneet :(. Itteeni kiinnostaa aina vähän tietää millasista lähtökohdista jengi eksyy nisti-/hämäräpiireihin ja tässä hyvä tilaisuus, kun face-to-face ei suoranaisesti viitti ruveta tenttailee tietyiltä ihmisiltä, että miks valitsit tällasen reitin elämälles yms :D.

  Niin ja loppuun vielä myöhästyneet synttärionnittelut!

  - QT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, mulla oli hyvä isä mut mutsi hylkäs mut jo kun olin vauva ja hakkaskin mua. Sit tuli kiusaaminen ja hyväksikäyttö. Suurin tekijä taitaa olla ADHD. Se et aloin käyttää on monien tekijöiden summa. Ois kyllä kiva jutella enemmänkin. Vaikuttaa et sun kanssa vois olla mielenkiintoista keskustella.

   Poista
 11. Mitä on tapahtunut kun ei ole päivityksiä. Menee mielenkiinto ku ei mitään uutta..vai Pidätkö enää koko blogia? Kuulin Pieksämäellä et oot retkahtanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kuullu paska puhetta. En oo rerkahtanu. Kuka niin väittää?

   Poista
 12. Moi! Ja myöhäiset synttärionnittelut Jenna �� Mä jäin vähän kaipailee sitä radiohaastista mistä kerroit aikasemmin,oonko mä missannu sen vai tuliko sitä ollenkaan? Miten korvaushoito sujuu, joko sielläpäin on siirrytty filmeihin, jos, niin mitä mieltä oot niistä? Täällä päin ollu jo jonku aikaa ja mä kyllä oon tykänny, vaik se maku on jotain aivan karseesta, Mut toivottavasti tuo nyt vähentäis ihmisten hihaan rätkimistä! Eikö siinä vähän sitäkin ajateltu.. hyvää alkanutta uuttavuotta, pidä lippu korkealla! -mama

  VastaaPoista
 13. Etkös sä käy siel neuromentaalilla? Kuulin huhun frendiltä et joltain lekurilta on lähteny siel luvat pois....

  VastaaPoista