torstai 14. toukokuuta 2015

Tätä et vielä tiennyt minusta

1. Olen uskossa
2. Luen paljon dekkareita ja mangaa
3. Virkkaan lähes mitä tahansa
4. En kuuntele enää pelkkää metal-musaa
5. Olen uusavuton
6. Yritän parantaa käytöstäni
7. En ole piikittänyt noin kolmeen kuukauteen
8. Syön lääkkeeni annostuksen mukaan joka päivä
9. Mun masennus ym MT-ongelmat on vähentyneet
10. On mahtavaa olla ilman katukamaa!
11. Pelkään lentokoneita ihan helvetisti
12. Kummitukset kiusaa mua välillä ja sekin pelottaa
13. Tykkään tehdä taidetta käsilläni
14. En ole nähnyt huume unia vähään aikaan
15. Haluaisin olla päihdetyöntekijä
16.Tupakkaa palaa ihan helvetisti
17. Olen avoin, mutta alussa aika ujo uusien tyyppien seurassa
18. Olen pessimisti
19. Tulevaisuus pelottaa
20. En halua kuolla vielä pitkään aikaan, elämänhaluni on palannut

12 kommenttia:

 1. Millä rahalla elät ja esim. poltat tupakkaa? Se maksaa ihan älyttömästi. Käytkö töissä? Jos et, niin mitä teet päivisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. omilla rahoilla ja kun ne loppuu niin lainaan läheisiltä ja maksan takas. Mulla ei mee rahaa enää huumeisiin kun saan lääkkeeni sossun maksusitoumuksella. En käy töissä. Päivisin yleensä virkkaan ja virkkaan ihan hulluna :D

   Poista
 2. Mua alkoi naurattaan toi uusavuttomuus, täällä toinen nimittäin! :D mun pitikin aikaisemmin sulta kysyä että oletko miettiny jospa joskus ryhtyisit päihdetyöntekijäksi/tukihenkilöksi? Sulla ois siihen kaikki eväät jo näin alkajaisiksi valmiina. Itse painin myös tällä hetkellä amfetamiini koukussa ja hetkittäin saan edes hippusen verran susta motivaatiota ja uskoa parempaan. :) sitten vielä pari turhamaista kysymystä: onko sulla televisio sarjoja mitä seuraat ja jos on niin mitä ne on? Ihanaa kesän alkua sinulle ja täältä lähti hali sulle <3 -tyttönen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan tuo kiva pystyä tekee työtä jossa vois auttaa kohtalotovereita. En pahemmin kattele telkkaria, salkkarit on ihan jees, nyt vaan jääny kokonaan tv väliin. Paljon voimia sulle taisteluusi, kun tarpeeks tahtoa löytyy niin sä pystyt siihen! Mä usklon suhun. Voimahali ja tsemppiä :)

   Poista
 3. Olen vasta selaillut blogiasi pintapuolisesti, mutta täytyy jo sanoa, että olet joutunut kokemaan kaikkea karseaa. Toivottavasti pääset joskus eroon huumeista, mä ihan vilpittömästi toivon sulle kaikkea hyvää. Pidä pää pystyssä ja tärkeät ihmiset lähellä. Ja pidä hyvää huolta itsestäsi. ♥ Tsemppiä elämään ja nousethan sitten ylös, jos joudut taas pohjalle. Älä luovuta. Sä olet tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän pysyä vahvana, en luovuta. En enää halua palata siihen helvettiin missä elin 14 vuotta.

   Poista
 4. Hieno juttu, että olet jaksanut pysyä erossa päihteistä. Toivottavasti saat elämäsi kuntoon ja saisit opiskelu- ja työpaikan. Päihdehoitajana tai -sosiaalityöntekijänä sinä olisit varmasti elementissäsi. Lähetän paljon hyvää energiaa sinulle ja ihanaa kevään odotusta! Minä arvostan sinua. :) t. Paula

  VastaaPoista
 5. Kerro kohdasta 12 enemmän? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä täällä aukee kaappien ovet itestään, kuuluu kolinaa ja muita outoja ääniä.. Perus kummittelua siis. Ovetkin liikkuu välillä itestään ja tuntuu että paikalla on muita henkilöitä joita ei vaan näe..

   Poista
 6. Moi Jenna.

  Me sun kanssa tunnetaankin mutta en kerro sen tarkemmin mistä. Tuli melkoisena yllätyksenä löytää tää sun blogi netistä. Ja paremmin sulla menee kun aiemmin. Mutta saman läpikäyneenä voin sanoa että nyt kannattaa laittaa vähän malttia sinne omaan päähän. Liika itsevarmuus varsinkin noin alussa kostautuu aina ja valitettavasti sulla on vielä samaa päihdehelvettiä edessä elämässäsi. Mutta siltikin tiedän että tulet kaikesta selviämään loppujen lopuksi vielä! Voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole liian itsevarma, pelkään jokaista päivää, pelkään että retkahdan. En ole vielä tarpeeks vahva. Mut eiköhän tässä selvitä eteenpäin tapahtu mitä tapahtu. Toivottvasti hyvä kausi jatkuu.

   Poista