lauantai 30. toukokuuta 2015

Uusia tekeleitä

http://hulttiotytontekeleet.blogspot.fi/
Lisäsin tonne harrastus blogiini taas uusia tuotoksia. Eilen ja viime yönä virkkasin kokonaisen maton, pöytäliinan, modasin paidan ja virkkasin yhtä mekkoo. Aika paljon sain siis aikaseks. Nyt väsyttää. Käykää kattomassa mitä mä oon saanu aikaan!


9 kommenttia:

 1. Hei jenna! Olisko sulla sähköpostiosoitetta kun en näin nopeaa selattuna tai sokeana sellasta nähnyt? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia ja kysyä hieman neuvoa omaan(surkeaan) elämäntilanteeseen liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy: jenna.harju89@hotmail.com ota vaan yhteyttä niin jutustellaan :)

   Poista
 2. Mitä tiiät lääkkeestä voxra, mulle määrättiin sitä masennukseen mut ei toimi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voxra on eräänlainen piriste, sitä käytetään myös ADHD hoidossa ja masennuksen kanssa. En pidä lääkkeestä, kokemusta on. Sillä saa pään sekasin ja se on hyvin vaarallista jos sitä ottaa liikaa. Suosittelen vaihtamaan lääkkeen jos se ei auta. Ja muutenkin, mulla ei oo kun huonoja kokemuksia voxrasta.

   Poista
 3. Jos haluat lopettaa käyttämisen www.nasuomi.org

  VastaaPoista
 4. Heippa! :)

  En tiiä luetko kuinka paljon kommenttejasi, mutta tuli vain tunne, että on pakko kommentoida. Luin yhessä illassa koko blogisi alusta loppuun ja halusin tulla kertomaan kuinka upea ja vahva ihminen olet! Tiedän läheisen ihmisen kautta, millaista elämä huumekoukussa on. Läheisenä pystyn myös kertomaan, kuinka paljon jo pelkästään minä tunnen epätoivoa ja jatkuvaa pelkoa tulevasta.. Milloin soitetaan sairaalasta, milloin poliisiasemalta, milloin mistäkin mitä pahaa on tapahtunut. Pelko siitä, onko kyseinen ihminen enää hengissä huomenna on jokapäiväinen. Siksi toivotankin sinulle paljon valoa, onnea ja iloisia asioita tulevaan, nauti elämästäsi kuivilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Otan huomioon kaikki kommentit ja vastailen niihin myöskin. Kiva että jaksoit lukee blogini läpi, toivottavasti tykkäsit :) Läheisten huoli on varmasti aivan hirvittävä! Tiedän siitä omien läheisteni kautta. Voin vaan kuvitella sen tuskan.. Ja miten pahalta musta tuntuukaan olla aiheuttanu niille niin paljon tuskaa. Mut onneks nyt on suunta kohti parempaa :)

   Poista
 5. Hoi Hulttis! Oletko hengissä vielä? Miten menee?

  VastaaPoista