maanantai 20. marraskuuta 2023

Linkki Hulttiksen todistuspuheeseen

https://m.youtube.com/watch?v=3-jNYm0gXaE&t=1364s&pp=ygUcUGlla3PDpG3DpGVuIHZhcGFhc2V1cmFrdW50YQ%3D%3D  


Noniin. Sain vihdoinkin aikaiseksi laittaa tännekin linkin isänpäivänä 12.11.2023 pidetystä seurakunnan tilaisuudesta, johon minut ja faija kutsuttiin kertomaan tarinamme. Kyseessä on todistuspuhe siitä, kuinka selvisin huumehelvetistä. 

Ensin laulan yhden omista lauluistani, ja laulun nimi on Laulu huumehelvetistä. Kannattaa kuunnella! ☆into☆ ☆into☆ Sitten pidän puheen ja sen jälkeen soitan mun tekemän sävellyksen Hyvästit - kuolleiden käyttäjäkavereiden muistolle. Sitten on faijan vuoro pitää puhe. Tilaisuus oli koskettava. Ennen meidän osuutta on muutama laulu ja yksi lyhyempi puhe ja sitten on mun ja faijan osuus ja sitten vielä pastori pitää puheensa. 

Kannattaa käydä vilkaisee! Kun itse katsoin videon, sain jänniä säväreitä omasta laulustani. 😄 Oli muutenkin jännä seurata omaa esiintymistään. Koko juttu oli Jumalan johdatusta. Olin rukoillut, että jos Herra haluaa minut laulamaan laulujani ja kertomaan tarinaani, Hän minut siihen kutsukoon. Ei mennyt montaa päivää kun Pieksämäen Vapaaseurakunnan pastori Kari Härkönen soitti minulle aivan yllättäen ja kutsui minut laulamaan ja todistamaan. Hän oli nähnyt mun näyttelyn Pieksämäen Via Dia kahvilassa ja siitä hän sai idean kutsua minut ja isäni todistamaan. Tietenkin vastasin myöntävästi ja innostuin heti. Valmistin puheen jo samana iltana ja jäin odottamaan  tilaisuutta jännityksen ja innon vallassa. Tuo päivä oli muistaakseni keskiviikko 8.11. 

Ja kun sitten sunnuntai koitti, en meinannut pysyä nahoissani, koska olin niin innoissani. Ja jännitin taas aika paljon, mutta yllättävän hyvin se sitten meni. Jännitys kuuluu asiaan, enkä uskaltaisi mennä ihmisten eteen, jos en jännittäisi ollenkaan. Jännitys kertoo, että otan homman vakavasti. Pystyin olemaan rohkeasti ja luonnollisesti oma outo ja aito itseni ihmisten edessä ja sekin toi oman lisänsä puheeseeni. Sain porukan nauramaankin pariin kertaan, vaikka rankka tarina olikin. Lauluni kosketti monia ja sain paljon hyvää palautetta siitäkin. Ääneni on kuulemma ihana ja todella kaunis. Taas vahva todiste siitä, ettei minun tarvitse arkailla laulamista. Olen sen suhteen aika arka ja herkkä ollut aina. Varsinkin, kun laulan omia laulujani. Ne kun ovat aika henkilökohtaisia. Onneksi tilaisuus meni kaiken kaikkiaan erinomaisesti! 🤪

Tuosta Via Dia kahvilan taidenäyttelystä on myös tulossa video. Mediapajalla ollaan jo editoimassa sitä. Laitan sen sitten tänne kun se valmistuu. Minut siis kutsuttiin pitämään taidenäyttelyä Pieksämäen Via Dia kahvilaan ja innostuin siitäkin valtavasti. Marraskuun alussa pystytettiin näyttely ja esiinnyin myös avajaisissa. Kerroin hieman itsestäni ja sitten soitin kolme omaa sävellystäni, joista tykättiin. Jotkut itkivät kuunnellessaan mun musiikkia. On ihanaa, kun sävellyksen koskettavat ihmisiä! Luonnonlapsen mielenmaisemat ovat sellaisia. Mediapaja kuvasi tilaisuuden talteen. Kahvilassa oli yllättävän paljon porukkaa avajaispäivänä ja se hieman yllätti minut. Jännitys iski saman tien kun näin, kuinka paljon siellä oli porukkaa. Mutta ihan hyvin se meni siitä huolimatta. Sain tilaustyön ja yksi työ on jo mennyt kaupaksi ja muutama on harkinnassa ostajilla. Jännittävää! Yllätyin siitäkin, kuinka paljon näyttelystä ja töistäni on tykätty. Moni on ihmetellyt suuresti taitojani. Näyttelyssä on maalauksia ja makrameetöitä eri muodoissaan. 

Aika siistejä juttuja on siis tapahtunut viime aikoina! ☆into☆ ☆into☆ 😁 Olen kiitollinen ja iloinen näistä hyvistä asioista. Kun jotain hyvää tapahtuu, siitä on hyvä ottaa kaikki ilo irti kiitosmielellä. Näin Hulttis tekee ja jatkaa samaa rataa! Taidetta syntyy paljon ja nyt alkaa uusi peikonlehtipiirrustus jo poltella sen verran paljon, että täytyy päästä jatkamaan sitä. Hulttis palaa taas asiaan! 😝

6 kommenttia:

 1. Olen seurannut blogiasi huumeajoilta lähtien ja todella toivonut että pääsisit irti huumeista. Vaikka olit pohjalla niin blogin kauttakin pystyi huomaamaan, että huumeiden taakse on piiloutunut paljon hyvää. Muutamaan vuoteen en ole blogia avannut, mutta tänään tuli mieleen katsoa mitä sinulle kuuluu. Et arvaakkaan kuinka paljon piristi huomata että taiteilijan siivet ovat kantaneet ja pidit aivan upean puheen!

  VastaaPoista
 2. Kauniisti puhuit isäukostasi, sulla on hyvä isä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin on! Faija on paras isä mitä voi olla. ☺️ Vaikka olin kuin kakara helvetistä, silti faija ei hylännyt minua ja teki aina kaikkensa mun eteen. Olen valtavan kiitollinen.

   Poista
 3. Ihanaa et sulla menee niin hyvin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelen tätä uutta elämää vieläkin. Välillä tulee tosi epätodellinen olo, että voiko tää olla totta. Mutta onneksi se on!

   Poista