perjantai 13. lokakuuta 2023

Uusi sävellys - Hyvästit - Kuolleiden käyttäjäkavereiden muistolle


Surustakin voi syntyä jotain siistiä. Tää sävellys syntyi tänä keväänä surun myötä. Joka kevät suuren kuolleita käyttäjäkavereita ja tänä keväänä surun myötä syntyi uusi sävellys. Siitä on tykätty paljon ja minut on pyydetty soittamaan se ihmisten edessä. Ja mitä ihmiset ovat sitä kuulleet, he ovat tykänneet siitä kovasti. Yksikin sanoi saaneensa kylmiä väreitä ja joillakin on tullut myös kyyneleitä. Koskettavaa settiä siis, eikä ihme. Sellaisia Hulttiksen sävellykset on. 

Tehtiin tähän musavideo Mediapajalla ja oli hauskaa kuvata sitä ja kuvausten aikana kävi moni kuollut käyttäjäkaveri mielessä. Tuli kerrottua monia muistoja heistä kuvausten aikana. Heitä oli mukava muistella, vaikkakin kaipaus ja suru olivatkin voimakkaasti läsnä. Ja nyt heidänkin kauttaan olen saanut aikaan jotain kaunista ja hienoa. Tää sävellys on tehty kaikkien niiden muistolle, jotka eivät sieltä selvinneet. Huumehelvetistä siis. 

Sain (onneksi) apua editointiin. Editointi ei vieläkään ole mun juttu, mutta onneksi Pajalla on osaavaa porukkaa. Suurkiitos heille, jotka ovat olleet mukana videon tekemisessä! Yksin en olisi saanut tätä tehtyä. Olen kiitollinen ja iloitsen siitä, että nyt sävellyksen saa ihmisten ilmoille. Kuunnelkaa ihmeessä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti