keskiviikko 13. toukokuuta 2020

Jennapostaus

 Kukkuu!! Jenna täällä moi! Tää teksti on täyttä Jennaa. 😝

Jenna.🤪 Omalaatuinen vipeltäjä, joka aina tekee jotain. Yleensä taidetta eri muodoissaan. Ei ole toista samanlaista Jennaa.

 Luojan kiitos, ettei ole. Olisi jo liikaa, jos olisi useampi Jenna. Tulisi kiire tehdä hienoja juttuja, jotta olisi Jennoista paras.😆 Huh huh, ajatuskin hirvittää..😬

 Vaikka onhan se ihan hauska tyyppi. Osaa tehdä käsillään kaikenlaista jännää tuo Jenna. Kunnon MULTITALENTTI,  kuten yksi ystävä sanoi.😁 Entinen narkkari, nykyinen taiteilija. (Taustalla yksi Jennan makrameetyö)

 Jenna on taiteellinen, lojaali, avoin, reilu  luova ja ihka aito luonnonlapsi. Kuten appiukkoni sanoi:"Jenna on sellainen luonnonlapsi"🤣 Tykkään olla luonnossa kyllä, ja muuallakin, ja olen todella innokas, luova ja  lapsenmielinen, hypin innostakin joskus. (Hyppii innosta? Aikuinen?)

 Jenna on jopa oppinut arvostamaan itseään. Näkemään uudella tavalla sen, kuka sieltä peilistä katsoo takaisin. Ennen se oli ruma, lihava, paska nisti,  mutta ei enää. Jenna on ihan kaunis ja arvokas persoona omana itsenään.

Huumemaailmassa Jennalla ei ollut ihmisarvoa, sitä kohdeltiin todella julmasti, käytettiin, kuin jotain esinettä, hakattiin, tuhottiin ja viskattiin pois. Niin monen iskun jälkeen on ollut vaikeaa arvostaa itseään.😢 Mutta olen alkanut oppia siihen. En ole huono, arvoton, mitätön paska. Olen ihan kaunis, arvokas, merkityksellinen ja mukava nainen.😉 (Tämän asian oppiminen ei ollut helppoa) Mutta sellainen Jenna vaan on. Arvokas siinä missä muutkin.

6 kommenttia:

 1. Teetko tilaustöitä? Paljonko maksaisi isohko makramee-työ, esim noin 90x90cm? Jos on joskus varaa niin sellaisen voisin ostaa kun itse en osaa mitään tehdä mutta olen ihastunut makrameihin ja muualla netissä ihan karmean kalliita! (vaikka en tietenkään odota että säkään aikaa ja vaivaa ja lankoja vieviä töitäsi ihan ilmaiseksi tekisit.. tai edes halvalla).

  Tosi hienoa muuten miten olet onnistunut muuttamaan elämäsi! Olen seuraillut sun blogiasi täältä taustalta, ja olen superylpeä! Ehkä susta tulee vielä (ainakin Suomessa) tunnettu taiteilija :D tai vaikka ei tulisikaan, niin jotain kuitenkin tulee (vähintään onnellinen ihminen!), ja aikamoinen muutos aikaisemmasta joka tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä sulle makramee työn! Mielelläni teen tilaustöitä. Onko väritoiveita tms toiveita, joita työhön haluat? Millaisen teen?

   Poista
 2. Teetkö tilaustöitä? Paljollako tekisit makrameen esim. 90x90cm? Olen ihastunut noihin makrameihin, mutta en osaa käsitöitä yhtään. Muilla sivustoilla oli ihan kamalan kalliita. Mutta en tietenkään oleta että itsekään tekisit ajan ja vaivan ja lankojen suhteen mitenkään halvalla :D

  Mutta ihan älyttömän hieno homma, miten olet kehittynyt lopettamisen jälkeen! Ehkä susta tulee vielä kuuluisa taiteilija/käsityöihminen Suomessa! :D Tai jos ei, niin ainakin jotain susta tulee, vähintään hyvä ihminen (vaikka olet sitä kai jo), sillä nyt ei tietty ole oikeasti väliä "menestytkö" vai et. Oletko miettinyt kokemusasiantuntijuutta? Susta tulisi varmasti tosi hyvä siinä, ja kun vissiit tahtoisit muita auttaa tässä päihdeasiassa, niin se olisi kyllä superhyvä keino, ja varmasti osaisit esim. nuorille kertoa todenmukaisesti mitä päihdehelvetti on, kun eihän kukaan sitä vanhanaikaista "polta kerran pilveä niin päädyt piikittämään kodittomana ojaan" usko näin nettiaikakautena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tää mun suuri muutos ihmeellinen ja iso asia. Ei meinaa itsekään oikein käsittää sitä, miten oon muuttunut. Ennen olin narkkari, nykyään taiteilija.😄 Jos mun töitä arvostetaan, se olisi ihan hieno asia. En tiedä itsekään, mitä musta tulee, mutta aika näyttää. Kokemusasiantuntija asia on ollut usein mielessä. Haluaisin sellaiseksi, mietin vaan niitä mahdollisuuksia siihen, et onko niitä täällä Pikesämäellä ja onko se kallista. Talvella viimeksi asiaa tutkin, ja Pieksämäellä ne kurssit oli muistaakseni täynnä. Täytyy asiaa selvitellä vielä. Olis tärkeää, et nuoriso saisi oikeeta tietoa, eikä mitään valistuspaskaa. En toivo kenellekään sitä helvettiä, missä itse elin, joten haluan puhua siitä ihmisille, olla varoittava esimerkki ja toivoa antava todiste siitä, et sieltä voi selvitä. Siksihän mä tätä blogikin kirjoitan. Mut ihmisten kohtaaminen olis myös todella hienoa!

   Poista
 3. Hei, ihana postaus!!!!

  Halusin myös päivitellä omaa tilannetta. Retkahdettiin kaksi kertaa reilu kuukauden jälkeen. Edellisin kesti 5pv, nyt ollaan oltu 5pv ilman. Ja matka jatkuu. Huomaa että takapakkia tuli, olo on huonompi nyt kuin ennen retkahdusta. Pitää pysyä erossa, ja myyjän numero on estolistalla. Ehkä tää tästä!

  -97

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takapakkia tulee välillä, mutta älä luovuta! Virheistä voi aina oppia, ja hyvä et estit sen myyjän numeron. Pitäkää etäisyyttä kaikkeen, ja kaikkiin, jotka voi olla riskejä retkahtaa. Vaikka retkahdit, et ole kuitenkaan epäonnistunut! Hyvä, että sait sen loppumaan. Pysy lujana, toivoa on edelleen, mitään et oo vielä menettänyt toipumisen suhteen. Jatka matkaa eteenpäin ja ota opiksi virheistä. Tie on kivinen, ja välillä kompastuu, se on tavallista, mut koskaan ei pidä jäädä makaamaan eikä luovuttaa. Sä saavutat vielä tavoitteesi, uskon sen ja rukoilen teidän puolesta. Pysykää lujana! Olen hengessä mukana!💕

   Poista