maanantai 9. joulukuuta 2019

Kipinästä kasvuun valokuvanäyttely

Moro!
Kipinästä kasvuun valokuvanäyttely on tämän kuukauden ajan kulttuurikeskus Poleenissa Pieksämäellä. Tulkaa kaikki katsomaan miten siistejä kuvia meidän valokuvausporukka on saanut aikaan!
Kaikki kuvat ollaan tehty porukalla ja jokaiseen kuvaan on tullut ideaa vähän kaikilta meistä. Meillä on todella mahtava tiimi! Porukalla saatiin toteuttaa niitä ideoita, joista ollaan haaveiltu. Nyt ne on esillä. Ei tää olis onnistunut ilman koko jengiä. Yhdessä pystyy paremmin toteuttaa niitä ideoita, joita meillä on. Olen kiitollinen meidän pomolle Jonelle mahtavasta kurssista ja erittäin hyvästä ja hyödyllisestä opetuksesta! Kiitos Jone Matilainen, ammattivalokuvaaja! Arvostan työtäsi ja olen kiitollinen koko kurssista.
Kiitos myös koko Kipinä graphics-porukalle! Ootte ihania tyyppejä! Kiitos et oon saanut tutustua ja ystävystyä teidän kanssa. Jatketaan yhdessä projektia!

Tässä vielä pari näyttelykuvaa. 

 Nurkkaan ahdistettu.
Kuvastaa väkivaltaa ja sen uhkaa, pelossa elämistä ahtaassa tilassa, josta pakeneminen on vaikeaa, sitä miltä väkivallan kohteeksi joutuneesta tuntuu.


Hylätty.
Kuvastaa hylättyjä kohtaloita ja tyhjää tilaa. Paikka on hylätty, se on tyhjillään ja sinne on paennut toinenkin hylätty.

Näinkin ankeissa oloissa saa aikaan taidetta. Oli tosi siistiä olla tuolla viljasiilolla. Jenska pääsi valomaalaamaan ja se oli tosi tosi mukavaa. Näyttelytöissä on paljon valomaalausta mukana. Innostuin siitä ihan sikana. Käykää katsomassa meidän näyttelyä! Siellä on monenlaista näkemystä ja monenlaisia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti