lauantai 15. syyskuuta 2018

Ekan kurssin arvio

Olen suorittanut menestyksekkäästi ekan kurssin nettiperuskoulussa! Kurssi oli OT1 Ammatinvalinta ja jatko-opinnot. Tässä muutamia otteita kurssin arviosta:

Olit tehnyt tämän ot1-kurssin tehtävät todella hyvin. Hienoa! Olit tustunut kurssin materiaaleihin sekä tehnyt itsellesi hopsin. Todella hyvä! Jatka samalla tavalla opintojen tekemistä, kuin tämän kurssin olit tehnyt eli tutustu aina hyvin kurssin materiaaliin ja tee tehtävät huolella.

Tehtävässä olet hyvin kertonut niistä asioista, joissa olet onnistunut. Sinulla on monta vahvuutta ja hyvää taitoa.  Hienoa!

Sinulla on tosi paljon vahvuuksia ja vuorovaikutus- ja työelämätaitoja ja olet hyvin tunnistanut niitä itsestäsi. Hienoa!
Jatko-opinnoissa ja työelämässä sekä elämässä yleensäkin näistä taidoista on sinulle varmasti tosi paljon hyötyä.

Minusta olet suoriutunut tästä kurssista tosi hyvin!
Minusta olet ollut tosi oma-aloitteinen ja kantanut hyvin vastuuta omasta oppimisestasi. Minun mielestä sinun oma-aloitteisuus ja vastuunkanto on tällä kurssilla ollut arvosanana 9. ja samoin ahkeruu ja sinnikkyys. Eli hienosti on tämä kurssi mennyt :)

Hienosti olet saanut tämän kurssin tehtyä ihan ajallaan. Ja voit hyvillä mielin jatkaa opiskelua seuraavasta kurssista.


Tämmöistä arviointia sain kurssista. Enpä olis arvannut, et saan arvosanaksi 9 oma-aloitteisuudesta, vastuunkantajia, ahkeruudesta ja sinnikkyydestä! 
Tää motivoi jatkaa samaan malliin, ja niin oon tehnyt. Jopa harrastukset on jääny kakkoseksi opiskelun suhteen :D Ennen kun oon alkanut tekee omia juttuja, kuten virkkaamaan tai maalaa tai soittaa pianoo, oon ennen sitä opiskellut. Eilen jo opiskelin noin 5-6 tuntia :D Oon opiskellut niin innolla, etten oo meinannut malttaa/ehtiä tännekään kirjoitella. Nyt päätin päivittää ja jakaa iloni teidän kanssa, kun sain ekasta kurssista S (suoritettu) merkinnän ja paljon positiivista palautetta.
Palataan! Jenna alkaa opiskelee taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti