keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Pari kuvaa ja Hulttiotytön käynti työkkärissä

Moikka moi!
Ajattelin laittaa pari kuvaa, äsken otettuja. Samalla voisin kertoa miten meni työkkärissä eilen.

 Siinä istuu kiikkustuolissa Hulttiotyttö, joka elämänsä sai kuntoon 3v sitten.

Kun miettii sitä vanhaa Jennaa, aika paljon on meikäläinen muuttunut. Ulkoisesti ja myös sisäisesti, mieleltäni. Se on aika käsittämätöntä. Tää muutos siis. 
 Se vaan on käsittämätöntä. 

Kävin eilen työkkärissä. Ja siinä suunniteltiin kuntouttavaa työtoimintaa ja siinä samalla 9.luokan loppuun suorittamista. Näin tulee käymään.
 Alussa olis sitä työtoimintaa 2 päivänä viikossa. Varovainen aloitus on ihan jees, koska ei mulla oo mitään työkokemusta. Sit ajan mittaan päiviä voi lisätä.

 Suunnitelma on tämä:
 1. Joko maanantaina tai keskiviikkona meen aamulla 8.30 sellaseen käsityö ja taide ryhmään, jossa saa tehdä kaikkee siistii ja saa myös opetusta. Vähänkö siistii! 12.30 se sit päättyy. Ei malta odottaa et se alkaa!
Noi päivät on vielä auki, koska ens viikolla on aika työntekijälle, jonka kanssa niitä mietitään et kumpi olis parempi, ja mun lääkitys asiat pitää myös järkätä silleen fiksusti, että pystyy olee siellä koko sen ajan. Kotilääkkeet kyseiselle päivälle olis helpoin ratkaisu. Keskiviikkona mulla olis kotilääkkeet. Paitsi et päivällä joutuu tulee Liisa kodille hakee muut lääkkeet. Pitää selvittää asiaa. Johan se olis aika lisätä kotilääkepäiviä, on jo niin pitkään hyvin mennyt.
 2. Sit olis torstaina 13.00-17.00 sellanen Ohjaamo, missä nuorisoon ohjataan kaikenlaiseen toimintaan, ja mulla siinä olis se peruskoulun 9.luokan loppuun käyminen. Sitäkin odotan innoissani!
 Saa nähdä mitä meikäläisen opiskelusta tulee, mut parhaani yritän. Motivaatioo ainakin on.
Kiitos lukijat, jotka mua tähän kannustitte! Suurkiitos! Ilman teidän tsemppiä tuskin olisin innostunut tästä. Arvostan suuresti sitä, kuinka te lukijat mua tsemppaatte, kannustatte, tuette ja rohkaisette!
Paljon ootte mua auttaneet, monin tavoin. Kiitos!! <3

5 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaa asiaa!!! Suosittelin sulle joskus kuntouttavalla työtoiminnalla johonki käsityö tai taidepajalle menoa, ja nyt luen että se toteutuu. Mulla on vaisto, joka kertoo, että se on sun juttus. Saat ohjausta hienoihin töihin, ja pääset toteuttamaan niitä materiaaleilla, joita ei ole kotia vara hankkia. Saat sieltä itseluottamusta, ja varmuutta siihen että pärjäät ja osaat. Voi ihanaa!!! Pysy vahvana, lujana ja usko itseesi. Tästä on suunta vain ylöspäin. Kaikkea hyvää sulle, näytät kuvissa ihan keijukaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähänkö siistii että tuo käsityö/taide homma onnistuu! Taidankin muistaa sun kommenttis. Oon niin iloinen kaikesta siitä kannustamisesta mitä olen saanut. Ja innoissani odotan et kuntouttava työtoiminta alkaa.

   Poista
 2. Kylläpä on hyviä uutisia.
  Opiskelu on oikeasti tosi mukavaa, ja sinulle varmaan räätälöidään jonkinlainen oma opetussuunnitelma, että miten etenette sitten asian kanssa. Ota siitä ilo irti!
  Näin itsekin aikuisopiskelleena sitä on huomannut, että kuinka hauskaa ja palkitsevaa se opiskelu oikeasti onkaan.

  Mukavuusalueelta poistuminen ja itsensä haastaminen on parasta mitä ihminen voi ajallaan tehdä.

  Tsemmpiä, onnea ja Siunausta opintielle!

  VastaaPoista
 3. Hei Jenna! Oon seurannut sun blogia aina silloin, ja nyt oli taukoa lukemisessa aika kauan. Oon tosi iloinen, että oot pysynyt kuivilla ja elämä on vienyt eteenpäin. Olet oikeasti todella vahva, erikoislaatuinen nainen ja sitkeä taistelija.
  Toivon sinulle kaikkea hyvää. ❤

  VastaaPoista
 4. Hyvä! Mietippä myös sitä kokemuskouluttajaksi ryhtymistä.

  VastaaPoista