lauantai 9. syyskuuta 2017

Ristiriitoja
Minä olen erittäin ristiriitainen yksilö.

Hajoilen, eheydyn, hajoilen, eheydyn, hajoilen, hajoilen..
Ylämäki, alamäki, ylämäki, alamäki, ylämäki ja taas alamäki ja lujaa mennään. Kohta on taas ylämäki..

Olen hyvä vaimo, olen huono vaimo, hyvä vaimo, huono vaimo, hyvä, huono, hyvä, huono, hyvä, huono...

Minä pelkään, minä en pelkää, pelkään, en pelkää, pelkään paljon, en pelkää paljoa, pelkään vähän, en pelkää vähääkään, ehkä pian taas pelkään, ehkä en.

Minusta on paljon harmia, minusta on myös iloa. Harmia, iloa, harmia, iloa, iloa, harmia, paljon harmia, paljon iloakin?

Olen mitätön, olen arvokas, olen mitätön, arvokas, mitätön, arvokas, mitätön.. Kumpi olenkaan?

Minua siedetään, minua ei voida sietää, siedetään, ei voida sietää, siedänkö enää itsekään itseäni?

Olen yksi ristiriita!

Mutta minä hajoilen, että voisin taas eheytyä. Ja eheydyn, että voisin taas hajoilla. En tahtoisi hajoilla, mutta joskus se on välttämätöntä, että voisin eheytyä.6 kommenttia:

 1. Joskus tuntee kaikkia noita tunteita! Se mitä tuntee, ei ole totuus. Ne on vaan tunteita jotka menee ohi. No ei ollu tarkotus aluksi kirjottaa mitään vaan laittaa vaan sydän!! <3 Käyn täällä usein lukemassa, en vain kommentoi. Ja saan voimaa omaan päihteettömyyteen. Juuri olin harkitsemassa, että ottasin rauhottavaa, kunnes luin sun postauksen, että ahistaa ajatus ottamisesta. Mua kanssa. Niin tajusin, että ei en ota.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Nostan sulle hattua! Yllätti positiivisesti tää sun kommentti. Olen todella iloinen tosta sun päätöksestä. Ja iloitsen myös siitä, et mun teksteistä on oikeesti apua. Tää sun kommentti on yks kannustavimpia kommentteja mitä oon saanu, ja olen ylpeä susta kun päätit jättää rauhoittavan väliin. Hyvä! Pysy lujana ja voimia sulle paljon! Olen hengessä mukana ja rukoilen sun puolesta. Jos tulee jotain asiaa mistä haluaisit puhuu, niin laita mulle sähköpostia aivotukaani@gmail.com. Olen tukena jos tukea tarviit.

  VastaaPoista
 3. Mua myös auttanut lukea näitä juttuja. Kuinkahan monia meitä on asiat solmussa???!! Voisi järjestää miitingin niille jotka haluaa oikeasti siivota elämäänsä ja laittaa asioita järjestykseen, vaikka tuntuis vaikeelta. Yritän päästä kokonaan eroon alkoholista, tupakista ja turhista "lääkkeistä". Rukoilen onnistumista. Voimia sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on hyvä idea! Mustakin olis mukavaa jos vois järkätä jonkun tapaamisen teidän lukijoiden kanssa. Mitenkäs asiaa vois järkätä? Mulla tietty on sellainen toive, että siellä ei oltais sekaisin, ettei tuu mitään kimmokkeita. Olis tosi mukavaa tavata ja jutella ihan livenä. Siitä vois olla vertaistukea itse kullekin.

   Poista
 4. Oot taatusti eräs rohkeimpia nuoria naisia mitä olla voi.Olen ylpeä että oot kuivilla. Olet rohkea koska myönnät ongelmasi ja kohtaat itsesi avoimesti Hengellisyys tms.on varmasti sulle sellainen asia mistä saat voimia elämään.Rohkeaa on myöntää jos pelottaa.Ihan varmasti jokainen pelkää jotain joskus. Voimia.t.N31

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei oo ollu helppoo kohdata kaikkia asioita, mut parempi ne on ollu kohdata, kuin että kusettaa itteesä. Jos ei myönnä edes itselleen ongelmiaan, kuinka voisit päästä eteenpäin? Enkä mä yksin olis selvinnyt kaikesta menneestä ja tämänhetkisistä menneisyyden haamuista, joita vastaan taistelen. Kristus Jeesus on minun turvani ja tukeni.
   Viime aikoina en oo pelännyt niin paljoa kuin ennen. Välillä tulee joitain pelkoja, mut huomattavasti vähemmän. Oon muutenkin alkanut olee positiivisemmalla asenteella.
   Kyl tää tästä! :)

   Poista