lauantai 3. kesäkuuta 2017

Juttu meikäläisestä pokka.club sivustolla

http://www.pokka.club/147702/neulaa-suoneen
Tässä juttu meikäläisestä. Kiitän toimittajaa ja kuvaajaa!

6 kommenttia:

 1. Hienoa. Vaikka täysin samoilla linjoilla en kanssasi ole. Huumeiden laillisuus olisi lähemmäs katastrofi, tässä humalahakuisessa kansassa. Terveyden huoltoon olisi panostettava ja esim. adhd-tutkimuksiin päästä huomattavasti helpommin ja adhd-lääkityksen tarpeellisuus saada ihmisten tietoon, sillä se ei todellakaan ole "pirin vetämistä reseptillä". Myös päihde -ja mielenterveyspotilaiden hoitoa olisi ehdottomasti parannettava. Nämä asiat tarvisevat julkisuutta ja selvitymisesi tuo toivottavasti toivoa monelle. Olen onnellinen luettuani "uudesta sinusta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Tota laillisuus asiaa kannatan siks kun Portugalissa huumeet laillistettiin, niin rikollisuus ja ongelmakäyttö tipahti huomattavasti. Saihan Suomessakin huuneiks luokiteltavia aineita apteekista haettua vapaasti eikä Sillon ollu tämmöstä ongelmakäyttö ja rikollisuuskulttuuria. Jos esim. amfetamiinia käytettäis masennuksen hoitoon noiden hiton neuroleptien sijasta, tulokset olis paljon paremmat. Sitähän on tutkittu paljon ja on selkeetä et amfetamiinista olis suuri hyöty mm. masennuksen hoitoon. Mut ei, siitähän ois liikaa hyötyä ihmisille, parempi on lääkäreiden mielestä pumpata potilas harmittomaks neurolepteillä. Kemiallinen lobotomia rauhottaa kummasti. Siinä samalla menee elämäkin ohi.

   Poista
 2. Moi Jenna,

  Kerroit että käyt tällä hetkellä läpi menneisyyden traumoja. Toivottavasti tämä ei tee olostasi pahempaa, mutta mun on pakko kertoa, että olen niin järkyttynyt siitä jutusta, kun kiusaajat huusivat sulle "hyppää, susi, hyppää!". Se koskettaa mua jotenkin tosi syvältä, itkettää ja sydämeen sattuu tosi paljon sun puolesta. Et todellakaan olisi ansainnut tollasta! Onneksi selvisit, olet niin vahva ja rohkea ihminen <3 Kukaan ei olisi selvinnyt tuollaisesta ilman henkisiä haavoja.

  Toivon sulle koko sydämeni pohjasta kaikkea hyvää ja voimaa käsitellä kauheita tapahtumia. Muista, että ne eivät olleet sun vikasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan Se aika kamala tilanne. Jos kytät ei ois hakenu mua pois niin oisin varmaan hypänny. Sain sen jälkeen sairaslomaa pari viikkoa ja kun palasin kouluun, kiusaajat huuteli et "vittu mikä raukka tuo on, ei uskaltanu ees tappaa itteesä!" ym vastaavaa. Mitä toi kertoo heistä? Todella raukkamaisia ja säälittäviä tyyppejä. Toivottavasti vielä joskus ymmärtävät miten niiden vuosia kestänyt kiusaaminen rikkoi mut. Jospa tämä tästä vielä.

   Poista
 3. Halusin vaan sanoa, että arvostan sua ihan tajuttomasti. Sä oot niin hiton rohkea ja ennen kaikkea vahva ihminen, sä oot kulkenu tollasen tien ja matkan ja silti seisot siinä. Sunlaisia ihmisii ei oo paljoo tääl maailmas, moni ei todellakaan ois selvinny tollasesta. En voi muuta tehä ku hattuu nostaa, oot kyl ihan käsittämättömän upee nainen. Toivon sulle kaikkee hyvää tulevaisuuteen, oot ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, kiitos paljon, ihan sanattomaks vetää.. Kaikki kunnia Herralle Jeesukselle! Ilman Häntä en olis selvinny.

   Poista