tiistai 15. marraskuuta 2016

Kovasti ihmettelen

Ajattelin pitkästä aikaa kertoo kuulumisia. Oon voinut yllättävän hyvin. Huomasin tos Yks päivä etten oo ajatellu aineita moneen päivään. Ei edes himoja oo ollu noin viikkoon.
Oon yllättynyt.
Toivottavasti Tää hyvä jatkuu. Vieläkin pelkään kovasti retkahtamista, kai Se on normaalia.
Siitä tulikin mieleen et joku oli taas väittäny tääl Pieksämäel et mä oisin retkahtanu. Ei oo eka kerta kun tämmöstä tapahtuu. En vaan käsitä et miks kukaan väittäis tollasta. Ketä mun kuivilla olo häiritsee noin paljon? Ja miks?
No, puhukoon mitä puhuu. Mä ite ja mun ympärillä olevat ihmiset kyllä tietää totuuden. On typerää uskoo ennemmin kuulopuheita kuin asianosaista itseään. Ehkä mä pikkusen paremmin tiedän omat asiani kuin joku paskan puhuja. Tollanen perätön paskapuhe kertoo jotain puhujasta itsestään.
En vaan ymmärrä et ketä mun kuivilla olo noin häiritsee.

11 kommenttia:

 1. Ei se ehkä ketään häiritsekään, on vaan joku ehkä ollu huomaavinaan että oisit ollu aineissa ja juttu saanu siivet. Älä stressaa tollasesta.

  Ja myönnät varmaan itekin että ehkä sulta on uskottavuus karissu mutta nou hätä senkään suhteen, pystyt ansaitsemaan sen takas kun vaan jatkat samaa rataa! Toisaalta, kelle sun tarvii mitään todistella paitsi ehkä läheisilles?

  Tsemppiä! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa. Mun ei tarvi kellekään todistella mitään. Läheisetkin jo luottaa muhun. Mun muutos on ollu niin radikaali et musta Kyl huomaa etten enää käytä. Päihdepolillakin sanovat niin. Oon Kyl niin onnellinen tästä uudesta elämästä! En enää kaipaa kamaa, pariin viikkoon ei oo eed tullu himoja. Oon ilonen.

   Poista
 2. Tuli mieleen, että ehkä kukaan ei semmosta puhu. Vaan siis se voi olla vaan rikkinäinen puhelin-efekti. Joku on vaikka puhunu, että OOTKOHAN retkahtanut, tai retkahdatko tai on voinu jopa sanoo rumasti, että millonkohan retkahdat. Ja sit joku on kuullu väärin ja sit se on jo valmis soppa :D Tai, että voiko olla, että kukaan ei oo tahallaan lähteny valhetta levittää? Vaikka kaikennäkösiä ihmisiä tähän maailmaan mahtuu! Jopa ihmisiä jotka levittää ihan huuhaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Mä vaan epäilen kovasti et joku tahallaan levittää tollasta. Tää ei ole Eka kerta kun kuulen et mä oon muka retkahtanu.

   Poista
 3. Hyvää ja siunattua alkutalven jatkoa sinulle. Taitavat puhujat kadehtia sinua,jotka vääriä retkahdus viestejä levittelevät. Hienoa ja hyvä Jenna kuivilla olostasi.

  VastaaPoista
 4. Moikka!toivoisin että kirjottelisit enemmän tämän päivän kuulumisistasi ja päivärytmistäsi!ja kuvia olis kiva jos jaksat ja haluat laittaa!:)vieläkö korvaushoito on käytössä? Mitä ootte puuhaillu ja miten oot läheisten kanssa tekemisissä nyt?käytkö tapaamassa ystäviä kavereita missään?tai missään terapiassa tms.Kaikkea Hyvää sulle!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oon vieläkin korvaushoidossa. En oo vielä valmis sitä lopettaa, eikä lääkärikään halua et lopettaisin vielä pitkään aikaan. Käytin kuitenkin 14v ja 1v8kk kuivilla on siihen nähden helvetin lyhyt aika. Vielä ei ole aika lopettaa kh:ta, Se vois olla paha riski.
   Viime aikoina ei oo tapahtunu mitään erikoista, on ollu rauhallista. Oon virkannu, piirtäny, lukenu, kävelly ja siivoillu. Rakkaan kanssa. Läheistenkin kanssa on hyvät välit. Luottamus on palannut ja ne on helpottuneita kun selvisin kierteestä hengissä. Eivät enää epäile mua ja oon siitä tosi ilonen.
   Päihdepolilla käyn juttelee kerran kuussa ja on ollu puhetta terapiasta, ne nyt selvittelee et oisko Se mahdollista. En Oikeen käsitä et miks ei ois. Sehän on selvä et mä tarviin jonkinlaista terapiaa.
   Mulla on aikomus laittaa kuvia kunhan saan tietokoneen toimii kunnolla. Netti pätkii pahasti joten Se ei onnistu. Puhelimella en oo saanu lisättyä kuvia tänne vaik oon miten yrittäny.

   Poista
 5. Moikka Jenna. Olen lueskellut blogiasi aina silloin tällöin. Vaikken koskaan ole itse ollut niin huonossa jamassa kuin sinä pahimpina aikoinasi, niin voin samaistua moniin juttuihin joista täällä olet kertonut. Olen kanssa yrittänyt turruttaa monia masennusjaksojani päihteisiin (paitsi sitä ensimmäistä, jolloin olin vannoutunut absolutisti, mutta hyvin erakoitunut sellainen).

  Toivon niin kovasti sulle vahvuutta pärjätä elämässäsi ilman päihteiden väärinkäyttöä. Tietysti monille meille tulee hetkiä arjessa (riitoja, syytöksiä, kuolinuutisia) jolloin kosketus normaaleihin elämänhallintakeinoihin häiriintyy hetkeksi. Silloin täytyy vain pitää päänsä, eikä sortua niihin vanhoihin ratkaisumalleihin jotka kuitenkin johtavat yhä pahempaan sekasotkuun.

  Sinuna haistattaisin vitut näille ilkeille kielille, jotka selvästikään eivät voi hyväksyä sitä, että olet pelastanut itsesi varmalta tuhoutumiselta. Toivotaan että hekin, jonain päivänä, löytävät elämäänsä jotain arvokasta sisältöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mä välitä mitä paskaa musta puhutaan, ärsyttää se silti vähän. Mut oon niin onnellinen kun oon saanut elämäni kuntoon! En ois ikinä uskonu et näin käy. Kiitos siitä kuuluu korkeammalle voimalle.

   Poista
 6. Uohtui aiemmassa kommentissa sanoa, että sun tai jonkun läheisesi täytyisi nyt voimakkaasti vaatia terapiaan pääsemistäsi. Käsittelemään menneisyyden traumoja - saamaan tukea tähän nykyhetkeen. Tietty läheisille avautuminen ja blogin kirjoittaminen siihen osaltaan auttavat, mutta on asioita joita ei vaan pysty ajattelemaan saati sanomaan ääneen, ilman ammattimaista apua.. mut ainakin useamman vuoden psykoterapia pelasti itsetuholta, tosin aikoinaan narkiksi leimattu kaverini ei sitten ollutkaan (vielä pahemmalla sairaskertomuksella) oikeutettu samoihin etuuksiin.

  Paljon voimia talveen, Jenna!
  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kysyin päihdepolilla (jonka yhteydessä on myös psykiatrian poli) et voisinko päästä terapiaan. Nämä suhtautu siihen aika nuivasti ja sanovat et asia on vaikee ja et katsotaan nyt. Oli sellanen asenne et tuskin pääsen. Ja jos pääsen, niin sit päihdepoli lopettaa mun joka kuiset keskusteluajat joita myöskin tarviin. Sehän on selvää et mä oon terapian tarpeessa. En ymmärrä miks ne tolleen reagoi.

   Poista