sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kuva

http://hulttiotytontekeleet.blogspot.fi/  <-- Tuolla on jotain uutta.

Vaihdoin tohon etusivulle uuden kuvan meikäläisestä. En oo enää ihan niin nistin näkönen joten ajattelin päivittää ton kuvan. Musta ei kyllä hyviä kuvia saa mut olkoon. Häpeen vaan aina itteeni. Sekin taitaa johtua vääryydestä jota koin jo lapsena. Rumat sanat tuhoaa tehokkaasti. Mut mä ainakin edes yritän parantua.

11 kommenttia:

 1. Mielestäni sinä olet kaunis tuossa(kin) kuvassa, jonka olet vaihtanut. Älä suotta häpeä itseäsi. Tiedän, ettei menneisyyden ajatusvääristymistä pääse hetkessä irti, jos kunnolla koskaan. Itse en ole päihdeongelman kanssa tarvinnut koskaan taistella, mielenterveyden kanssa kyllä. Rumat sanat tuhoaa tehokkaasti, siinä olet todellakin oikeassa.

  Olen lueskellut blogiasi hyvän tovin ja koen vilpitöntä iloa siitä, että olet huumehelvetin selättänyt. Ole ylpeä itsestäsi <3

  VastaaPoista
 2. Oot Jenna tosi kaunis tossa uudessa kuvassa, rakastan sun ihania pitkiä ruskeita hiuksia ja sul on tosi nätit silmät ja tuo ristikoru on myös hieno! :-) - Mariel

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti! ootko ikinä miettiny luopuvas yhdestäkään lävistyksestäs tai haluaisitko lisää? Jos niin mihin? Onko sulla tatuointeja? Voitko ottaa kuvan missä sulla ei ole yhtäkään korua? :) Ja voisitko kertoa mikä sai sut heittämään ränniin ja kuinka nopeesti ja miten tämä tapahtui kun olit aineidenmaailmaan päätynyt? Olen itsekkin käyttänyt mutten ikinä hihaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tehny kaikki lävärit ite. Oon mä harkinnu et tekisin vielä 2 läväriä mut en oo saanu aikaseks. On mulla tatuointi lapaluussa. Aloin rännittää siks kun mulle sitä toitotettiin et toimii paremmin niin. Siitä Se sit lähti.

   Poista
 4. edelliseen viestiini vielä lisäten että jos bostausideaa kaipaat niin voisit vaikka esitellä kaikki lävistykses/tatuoinnit. Kertoa milloin otit/teit, missä jne. :)

  VastaaPoista
 5. Moi! Mietin vaan, että miks et oo metadonissa? Sulla kumminkin niin pitkä ja rankka päihdetausta.. Ja metiksestä saa hyvät olot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin metkuhoidossa 2012 ja Se lopetettiin rankan oheiskäytön takia.

   Poista
 6. näytät nätiltä uudes kuvas, ja ihana tukka!

  halusinpa vaa jotain kommentoida. täällä ollaan o/

  t. vakkarilukija

  VastaaPoista
 7. Kaunis olet! Niin paljon paremman ja terveemmän näköinen nyt. Ja todella taitava olet käsistäsi, sekä virkkaamaan että piirtämään - vau! =) Lämmin halaus sinulle! =)

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille! On mukava kuulla että oon kaunis, ehkä vielä itekin sen huomaan, kiitos teidän.

  VastaaPoista