lauantai 19. joulukuuta 2015

Pelko

Huooh.. Tiistaina muutto. Ja ranne kipeenä. Ei jaksais mut on pakko. Onhan siinä muutossa kyllä hyvätkin puolensa. Enemän tilaa ja pääsee eroon ärsyttävästä naapurista. Tää kämppä on jo puolillaan laatikoita. Ankeeta jotenki. Ja mä myös pelkään. Pelkään että alan vielä joskus taas käyttää. Eikä se johdu himoista, niitä ei pahemmin edes ole. Se on vaan semmonen omituinen pelko. En halua enää palata siihen paskaan. Ihmettelen vaan et miks mä pelkään. Kun ei ole mitään viitteitä siitä että olis syytä pelätä. Kaikki on hyvin. Silti mä pelkään.

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä Jenna! Muista että huumeet ei loppujenlopuksi tuo yhtään mitään hyvää mukanaan. Vie sen kaiken paskan ja menetysten jälkeen vielä arvokkaan oman hengenkin.

  Voimia muuttoon! Ajattele että se on uusi alku. Parempi alku. Ja sit siellä on tilaa tehä käsitöitä ja puuhailla mukavia juttuja enemmän ja sisustaa mieleiseksi yhteinen koti. Sit siel ei oo muistoja huumepiikeistä ja muusta kamalasta, vaan se koti on turvallinen ja yhdessä miehesi kanssa ja hyvien ystävien kanssa rakennatte siitä mukavan asuinympäristön, jossa koette hyviä muistoja. Ei mitään tappeluita ja sekoilua. Uusi, upea alku uudessa kämpässä. Tsemppiä, voimia, ja onnea uuteen kotiin!♥

  VastaaPoista
 2. Pelko on ihan hyvä juttu ja sitä ei kannata paeta.

  VastaaPoista
 3. Laitoin sulle sähköpostia.:)

  VastaaPoista
 4. Jenna, mieti kuinka pitkälle oot jo päässy :) et sä ratkee. sulla on ihana mies ja paljon kannustajia ympärillä. saat parasta mahdollista hoitoa koko ajan. sä oot supernainen! Muutatko kauaksikin? mulla kans muutto kohta eessä, sinne aseman taakse mäkisoppiin hahah.

  VastaaPoista
 5. Moi. Sulla kun on toi ihan oikea dexamfetamiini lääkitys jos ajatellaan että sun pitää keskittyä johonkin. Vaikka opiskeluun. Niin paljonko otat sitä lääkettä että se auttaa.

  VastaaPoista
 6. Miksi nostetaan annosta?

  VastaaPoista