perjantai 19. joulukuuta 2014

Iltameinikiä

Tultiin rakkaan kanssa kaverin kämpälle keskustaan yöks. Jäädään tänne kahestaan. Vähän luksusta meidän elämään. Tänään ollu hyvä päivä. Yks ystäväkin otti yhteyttä sähköpostilla ja latas mulle nettiaikaa joululahjaks :) Onkin ollu ikävä sitä ystävää. Sen kaa on niin helppo ja kiva jutella. Unohdettiin Yks leffa ottaa mun keskustan kämpältä,pitää lähtee hakee Se. Alotin uuden virkkaustyönkin,armeija hameen. Eli siis armeijan värisisestä vihreestä,mustasta ja kahesta eri harmaasta. Kiva tulee. Mut nyt hakemaan Se leffa.

4 kommenttia:

 1. Mitä leffaa mei asitte kattoo :) laota sit kuvaa siitä hameesta!

  VastaaPoista
 2. Hei jenna!

  On ollut kiva lukea blogiasi. Löysin sinut instagramista ja nyt olen hiljaa seuraillut sinua. Oon tosi ilonen sun puolesta että et käytä enää ja olet löytänyt rakkauden :) itse olen vielä kärsivä addikti ja pahin viholliseni ja rakkain ystäväni on subutex. Haluan kovasti irti ja lopettaa tämän helvetin. Oon kiva lukea ihmisen juttuja joka on käynyt läpi samaa. Minuakin kiusattiin vuosia ja huono itsetunto ajoi minut vääriin valintoihin. Olet lahjakas ja upea tyttö, pysy vahvana ja jatka omaa juttuasi!

  A.S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon :) ymmärrän tilasi erittäin hyvin. yritä sinäkin päästä korvaushoitoon? ymmärrän hyvin tuskasi ja muistan liiankin hyvin sen helvetin. siihen päälle vielä pirit ja muut,kyllä oli kivaa. uskon että säkin vielä pääset irti aineista,toivon niin kovasti! rukoilen sun puolestas :) voimia paljon!

   Poista