perjantai 8. maaliskuuta 2019

Hulttis junassa

Vesivanat juoksee pitkin junan ikkunoita.
Maisemat vaihtuu ja juna tärisee.
Taidan olla ekaa kertaa selvänä junassa.
Tunneleita tulee vähän väliä..
Tulee outoja fiiliksiä tunnelissa.
Korvat menee lukkoon, happi loppuu, kurkkua kuristaa, pelottaa, tuntuu et painuu kasaan ja tunneli vie mukanaan.
Enpä ole ennen moista kokenut.
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa..
Junassa on muutakin outoa: se väsyttää.
Junan kulku saa mielen jumittaa ja iskee ankara väsymys.
Hiljaisuus vallitsee ja juna kulkee.
Eikai taas tule tunneli?
Kyllä matkailu on jännittävää!
Ja vähän tylsääkin.
Mennään vaan, kuljetaan pitkin metsiä, kallioiden välistä, tunneleita tulee ja menee, asema asemalta matka etenee, ihmisiä tulee ja menee, juna menee ja menee..
Ja meikäläinen jumittaa ankaran väsymyksen vallassa.

6 kommenttia:

 1. Selvänä elämässä on paljon hienoja värejä, mutta harmi että elämässä tulee samalla selvitä myös negatiivisten tunteiden kanssa. Toisaalta niin kuin kliseisesti aina sanotaan, kirkkaat värit näkyvät parhaiten tummaa taustaa vasten.

  Itsellenikin tuli järkytyksenä se kuinka väsynyt voikaan olla ns.normaalien asioiden äärellä.Täytyy opetella uudelleen ärsykkeiden sietoa ja mielen hallintakeinoja. Miten jo kaupassa käyminen väsyttää! Kaipa jännitys väsyttää.

  No mutta olet taas kokemusta rikkaampi.��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeassa. Ilman ahdistuksia ne hyvätkin asiat menettäisi arvonsa. Mulla on tullut sellainen oivallus, ettei ne karmeimmatkaan asiat menneisyydessä ole tapahtuneet turhaan.
   Mullakin on kaupassa käynnit vaikeita, ja ne vie voimat kun siellä paniikissa olen. Oon huomannut sellaisen keinon auttavan, et kassalla jonottamassa alan järjestelee ostokset siistiin järjestykseen. :D se on hassua, mut se auttaa paniikkiin. Kannattaa kokeilla! :)

   Poista
 2. hyvä kirjoitus, kaikkea hyvää sinulle Jenna!

  VastaaPoista
 3. Kommentoin jo sun uusimpaan videoonkin,mutta pakko kyllä laittaa vielä tännekkin, että oon niin onnellinen sun puolesta, että sulla menee nyt näin hyvin! Oon pidemmän aikaa seurannu sun blogia ja täytyy kyllä sanoa, että oot hirveesti muuttunu ja kehittyny positiiviseen suuntaan! Tsemppiä kaikkeen, kyllä se elämä aina välillä koettelee, mutta kyllä aina jotenki selviää eteenpäin!:) ja aina tulee myös niitä tosi onnellisia hetkiä vastoinkäymisien jälkeen! Vaikutat ihanalta ja herkältä persoonalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä sanoista! Mun itsenikin on vaikea käsittää tätä muutosta, niin paljon mä oon muuttunut. Onneks hyvään suuntaan. Kyllä se vaan hiljaiseksi vetää, kun huomaa sen, miten onkaan asiat muuttuneet!

   Poista