perjantai 22. kesäkuuta 2018

Hulttis hyväksyttiin nettiperuskouluun!

Jee! Mut on hyväksytty Otavan opistoon käymään 9-luokka loppuun!
Jännittävää.
Opinnot alkaa ilmeisesti kesäloman jälkeen 22.7.
Erittäin jännittävää.
Saa nähdä miten käy opiskelun kanssa, toivottavasti osaan edes jotain. Luulisin että se menee ihan jees. 8-luokan kun kävin uudelleen jäätyäni luokalle, sain keskiarvon nousee 4,5 peräti 8.2 jos oikein muistan.
Onneks ei tarvii istua koulun penkillä. Jos pitäis, alkais penkki pyörimään ja Jenna häseltää. Ei oo koulun penkit meikäläisen juttu..
Mutta eiköhän opiskelu suju ilman koulussa oloakin. Uskoisin että sujuu paremmin ilman koulussa olemista.
Mut kyl tääkin jännittää! Positiivisesti.
Kiitos vielä rakkaat lukijani, jotka vinkkasitte mulle tästä nettiperuskoulun mahdollisuudesta! Kiitos! <3

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa kuulla tuollaisia uutisia!

  Älä Jenna hyvä suotta pelkää sitä koulunpenkkiä. Se ei ole sellainen piinapenkki, jonka moni muistaa kouluajoilta. Nykypäivän opetus on kaikkea muuta, kuin tylsät piirtoheitinsulkeiset, joissa ei tehdä muuta, kuin kopioidaan vihkoon mitä lukee taululla.
  Oppiminen ja koulunkäynti on aivan hem-me-tin hauskaa ja palkitsevaa, kun ottaa sen positiivisena haasteena, eikä pakollisena velvollisuutena.

  Kokeisiin treenaaminen kannattaa ottaa sillä asenteella, että: "ette muuten varmaan pysty tekemään mulle liian vaikeeta koetta". "Pullakahvit koko porukalle, jos numero on alle ysin!"
  Tervettä uhoa ja jääräpäisyyttä, sekä roppakaupalla leikkimielisyyttä mukaan, niin hyvä siitä tulee.


  “Puun oksalla istuva lintu ei koskaan pelkää oksan katkeamista, koska se ei luota oksaan, vaan omiin siipiinsä.”
  -Adah Vigo-


  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvistä vinkeistä ja rohkaisusta! Tuli hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 3. Kun peruskoulu on saatu loppuun (sanon näin koska mulla on luottoa suhun :)) niin onko jatkosuunnitelma esim. aikuisopiskelun kautta? Toki tuo peruskoulunkin suorittaminen on jo hyvä saavutus, josta voit sitten ihan oikeutetusti olla iloinen/ylpeä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos luottamuksesta! En oo vielä päässyt varmuuteen siitä et mitä peruskoulun jälkeen. Haluisin jotain sellaista, missä vois auttaa ja tukea toisia. Jotain ihmisläheistä ja hyödyllistä, jotain, mikä sopii mulle.
  Oon nyt suorittamassa ekaa kurssia, jossa just mietitään tota ammatinvalintaa ja jatko-opiskelua. Ainakin jos miettii tulevaa mahdollista työtä, mä haluisin et se olis sellaista missä pääsen hyödyntää mun lahjoja. Ja myös että se motivoi. Saa nähdä mihin päädyn! :)

  VastaaPoista