lauantai 25. maaliskuuta 2017

Jokunen kuva


 Piikittämisen vaikeus.
Tää kuvaa sitä itkua ja hammasten kiristystä, kun ei meinannu löytää enää suonta. Olin usein ihan veressä kun jouduin tuntikausiakin joskus ompelee. Ai ai sitä henkistä tuskaa ja ahdistusta..
Onneks se on ohi.
Nyt ajattelin et maalaan kuvia huumemaailmasta. Se on sellanen terapiamuoto.
Kun sain tän valmiiks, tuli sellanen jännä tunne et jotain jäi taakse.

 Meikäläinen. Ei oikeen meinannu uskaltaa hymyillä, oli niin arka ja epävarma olo kun otin tän. Ehkä nää fiilikset kuuluu asiaan tässä vaiheessa. Huomaan et joku prosessi on meneillään.

 Tupakalla. Oon muuten onnistunu vähentää tupakkaa aika hyvin.
Ennen poltin 25-30 röökiä, nyt menee noin 10 päivässä.
Toivottavasti onnistuisin vielä lopettaakin.
 
Sain Rakkaalta synttärilahjaks uuden takin. Tykkään siitä niin paljon et harmittaa kun tulee kesä :D

15 kommenttia:

 1. Moi! Ensinnäkin onneksi olkoon kuivilla olemisesta. Pitkä matka takana ja edessä vielä pidempi : ) Toiseksi sun blogi on ollut hyvin silmiä avaavaa luettavaa vaikken koskaan ole ajatellut, että päihderiippuvaisilla olisi kivaa 24/7. Kolmanneksi opiskelen vartijaksi, olisko sulla vinkkejä kuinka päihderiippuvaisen kanssa kannattaa toimia ja miltä se on susta tuntunut aikoinaan jos oot jäänyt näpistyksestä tms kiinni.Kuten olet sanonut jokainen ansaitsee tulla kohdetavan ihmisenä.
  -v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Musta ainakin vartijan ois hyvä olla asiallinen jos vaan pystyy. Musta asialliset, huumorintajuiset ja ystävälliset vartijat on ollu paljon mukavampia, kuin tylyt ja ymmärtämättömät. Eihän Se oo hauska tilanne vartijankaan näkökulmasta kun joku jää jostain kiinni, mut silti ois hyvä kohdella kiinni jäänyttä asiallisesti. Ei Se oo kiva tilanne käyttäjällekään. Asiaa pahentaa se jos vartija on veepää.

   Poista
 2. Wau! Näytät tosi terveeltä ja onnelliselta!! Pidä pää pystyssä ja jatka samaa mallii😍❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon niin iloinen tällasista kommenteista :) Tuli tosi hyvä fiilis kun huomasin tän.

   Poista
 3. Ääh sä oot vaan niin mahti tyyppi ja sun tarina on ihan uskomaton. 2v!! Ihan hurjasti onnee. Mä oon kans pieksämäeltä, narkomaani. Vielä ei mulla näy valoo tunnelin päässä, mut ehkä vielä joskus. Tää sun blogikin on antanut uskoo hurjasti, kiitos siitä. Hyvää kevättä Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuli niin hyvä mieli tästäkin. Arvostan.
   Hyvä et Blogista on ollu apua. Mä uskon et säkin viel pääset irti, kun vaan löydät sen tahdon ja kannattaa miettiä mikä ajoi sut käyttää ja hoitaa Se taustalla oleva tekijä kuntoon.
   Jos törmätään joskus kadulla niin saa tervehtiä :) Voimia sulle! Mä rukoilen sun puolesta.

   Poista
 4. Tuo tokavika kuva jossa sulla on vihreä kaulahuivi : oot tosi kaunis siinä! Vähän tommonen ujo hymy. Hyvää kevättä <3

  VastaaPoista
 5. Moi, ja onnea 2v ansiosta! Hyvä Jenna!!!
  Kuinka vaikeeta on ollu päästä entisestä kaveriporukasta eroon? Yritettiinkö sua houkutella takasin, tai kiristää? Entä jäikö sulla menkat pois kun käytit, ja miten muuten vaikutti terveyteen?
  Tsemppiä kovasti, ja kiva että tykkäsit mun lähettämästä rukousnauhasta, se on nimeltään Kyynelten ruusukko, voit vaikka googlettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa oli hankalaa, mut kun tapasin mieheni, niin jättivät rauhaan. On mua koitettu houkutella takas käyttää aika monesti, varsinki alussa. Nyt oli ettei vuoteen ollu mitään, mut viime viikol tuli ikävä tilanne ihan yllättäen. En ois ikinä uskonu et tyyppi jota luulin kaveriks tietentahtoen haluis saattaa mut kiusaukseen. tahalliselta se vaikutti, ei voinu olla sitä huomaamatta. No, pidän riittävästi etäisyyttä, harmittaa vaan ihan sikana!

   Poista
 6. Heippa, olen laittanut sinulle sähköpostia molempiin löytämiini osoitteisiin. Viestini on ehkä saattanut mennä roskapostikansioon. Kyseessä oli lehtihaastattelu.

  VastaaPoista
 7. Hei. Täytän kuukauden päästä 20 ja huumehelvettiä takana 5-6vuotta. Tää sun blogi antaa uskoa paremmasta tulevaisuudesta, kiitos♡ Oon tainnut jättää tänne samankaltaisen kommentin aikaisemminkin, mutta samoilla linjoilla edelleen. Hyvää ja kaunista kevättä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla et blogi antaa uskoa paremmasta tulevaisuudesta. Siinä onkin yksi syy siihen miks kirjotan tätä. Kun hoitaa taustalla olevan tekijän (mulla ADHD) kuntoon, mikä ajoi käyttää, sit on paremmat mahikset saada asiat järjestykseen. Paljon voimia sulle! Pysy vahvana!

   Poista
 8. tuttua tekstiä mitä oot kirjotellu elämästäsi. onneks olkoon et oot tullu uskoon. se on paras paikka olla, Jeesuksen verellä perty, Taivaan Isin rakastama ja Pyhän Hengen johdatukses. Kauniita päiviä sulle! Herra pitää huolen susta.
  Ite kohta kuivilla 3 vuotta . Ei aina helppoo mutta paljon helpompaa ku se entinen elämä.
  hali.
  silja tuulia

  VastaaPoista