lauantai 3. joulukuuta 2016

Lääkitys asia kunnossa

Eilen sain ton ADHD-lääkitys asian kuntoon.
Nyt on annos nostettu ja huomaan jo nyt et tää annos on just sopiva. Eilenkin jaksoin paljon pidempään kuin normaalisti. Intoa on aivan eri tavalla. Keskittyminen onnistuu hyvin, en tuskastu niin helposti, olen rauhallinen, pystyn istuu paikallani paremmin. Enkä oo huomannu haittavaikutuksiakaan. Elvanse sopii mulle hyvin.
Se mun korvaushoitolääkäri lupas alkukesällä ettei enää puutu mun ADHD:n hoitoon.
Kuinkas kävikään?
No, onneks Se nyt on antanu asian olla. En vaan taaskaan voi siihen luottaa.

4 kommenttia:

 1. Heeii, katoin piiiitkästä aikaa sun videoblogit ja mietin mikset oot aikoihin jatkanu? Noi ekat oli niin hyvii että haluisin nähä jatkossakin sua juttuines ruudulla :) hyvää joulua sulle ja antille!

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin huono kamerassa :D Mut voi olla et saatan joskus tehdä lisää.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Mulla todettiin tos pari vuotta sitten kaksisuuntainen.. Lääkitys siihen saatiin, mut rupeen olee aikalailla et se on väärä diagnoosi.
  Adhd se taitaa olla..
  Esim Pirin Veto autto mun levottomuuteen aluksi, mut vuosien saatossa se rikko mun pään, ja vainot oli tosiasia, mut oli pakko vetää..
  Lopettamisen jälkeen on ollut todella vaikea olo, jo pitkään.
  Ja nää nykyiset "lääkkeet ei auta oikeastaan ku nukkumiseen.. Aina silloin tällöin retkahdan ja tajuan miks joskus rakastuin siihen paskaan, varsinkin ku oon yksin koen jonkinlaisen" rauhan... Ennenku himot vetää lisää ja lisää, sit valvotaan ja tättärää, sieltä ne tulee: vainoharhat, tiedät varmaan mitä tarkoitan, tuntuu et sekoon ja tekis mieli tehdä kauheuksia.. Pelottaa.
  Mut pieninä annoksina se vitun piri toimii niiku et oon jotenki elossa ja rauhallinen.. Oon vähän huonosti puhunu tästä mun lääkärille, joka vaan tunkee mulle bentsoja, ketipinoria, deprakinea, abilyfyta, imovanea, ja yhes vaihees levotsineja.. Sit oli se yks minkä lopetin ja en ny muista nimee.. Mut vittu mut on myrkytetty, vaik kakarasta asti tarkkiksella, rankasti kiusattuna ja tosi levoton.. Frendit kyl sanonu et mul on Adhd, eikä bipo... Oon kyl samaa mieltä..
  Miten tää pitää ottaa lääkärin kanssa puheeksi??
  Hyvää kevään jatkoa , oot tosi kaunis ja sulla on huippu blogi
  T Kopteri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samoin noi lääkärit myrkytti mut kaiken maailman neurolepteillä, jotka vaan pahenti tilannetta. Ei noi julkiset tahdo hoitaa ADHD:ta, kun eivät ymmärrä sitä et amfetamiinia ja johdannaisia voi käyttää lääkkeenä sairauden hoitoon. Kiitti vaan valistus. Suosittelen varaa ajan yksityiseltä lääkäriltä. Jos sul on diagnoosi, niin lääkityksen saaminen yksityiseltä ei oo mikään ongelma. Ainaki ne yksityiset jotka mua on hoitanu, ovat ymmärtäneet et ADHD:n hoito on ratkaiseva tekijä siinä et saa elämän kuntoon. Suurin osa ei sitä tajua. Ne ei vaan tahdo hoitaa sitä. Onneks kuitenki on edes joitain yksityisiä lekureita jotka on perehtynyt asiaan ja tietää miten sitä kannattaa hoitaa. Laita mul sähköpostii niin voin sit ehdottaa pari hyvää lääkäriä.

   Poista