sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Aistiharha

Mulla on tullu jännä aistiharha joka toistuu hyvin usein. Haistan sen millon missäkin enkä tiedä syytä et miks Se tulee.
Haistan amfetamiinin.
Vaikka sitä ei ole.
Silti mä haistan sen usein.
Outoo.
Äskenkin taas tuli Sellanen aistimus ja Kyl alko himottaa. Mut himot menee ohi.
Kovasti vaan ihmettelen että mistä tuo johtuu?
Miks just Pirin tuoksu?
Mikä juttu Tää on?
Ja miks mä niin rakastan sitä vitun tuoksua?

11 kommenttia:

 1. En halua pelotella mutta hajuharhat saattaa olla merkki aivovaurioista tms. aivojen ongelmista ! Jos se ei mene ohi kannattaa käydä kuvauttamassa pää. Itelläki on kyllä tosin ollu tuon tyylisiä juttuja aika ajoin, jos niitä on silloin tällöin pitkin aikavälein ne ei varmaan ole vaarallisia :) on siinä pirissä semmonen omalaatunen uniikki tuoksu, että sitä ei sekota mihinkään muuhun.. Muistan ko ostin joskus semmosen lidlin huonetuoksun joka hais mun nokkaan ihan pirille :D lens roskiin... Itekki kyseisen aineen kanssa taistellu ja irti päässy..

  VastaaPoista
 2. Ihan sellanen pikkuvinkki että ei se välttämättä ole aistiharha,mä oon monesti haistanu sen myös esimerkiksi ulkona liikkuessa kesällä erään kasvin haju muistuttaa vähän amfetamiinin hajua. Monista kemikaaleista tulee sellanen sivuhaju joka saattaa muistuttaa amfetamiinin hajua,esimerkiksi tässä missä mä istun tulee aika usein amfetamiinin haju enkä usko että kysymyksessä olis mikään harha. Mä lyö vaikka pääni pantiksi että niin haistaa monet muutkin.

  VastaaPoista
 3. Lähetin sulle s-postia, onko tullut perille vai etkö jostain syystä halua tai kerkeä vastaamaan? Ei haittaa jos et halua vastata tai aika ei riitä, mietin vain oletko huomannut... Olisi vain ollut kiva jutella jos omat voimat ja halut riittävät. Voimia! Itellä on ollu kans aisti- ja makuharjoja, jos katson esm. Vanhoja videolta piikittämisestä niin suuhun tulee selvä suboxonen hedelmäinen maku. Mistä lie johtuu, pelottavaa..

  VastaaPoista
 4. Mä taas uskon, että toi haju harha johtuu piri melihaluista. Onko sulla viimeaikoina ollut haluja sen suhteen? Mulla on itsellä taustalla myös piri riippuvuus, jonka sain lopetettua kolme vuotta sitten. Yhä välillä haistaa sen hajun ihan vaikka kotona, ja osaan yhdistää sen niihin mielihaluihin. Luulen, ettei sun kohdalla kyseessä ole aivovaurio :) tosin, jos sua huolettaa se, niin suosittelen että käyt lääkärissä sitten :) tsemppiä sulle Jenna kesään! <3

  VastaaPoista
 5. Ite ollu tosi perso pirille. Päässy eroon, muutama retkahus pitkällä parissa vuodes. Oon ite ihmetelly samaa, et saattaa haistaa sen, vaikka tietää ettei sitä voi olla lähellä, joskus tullu useemmin joskus harvemmin. Kummallista, tuntee olonsa ihan vainukoiraks ja joskus jopa tekis mieli etsii se hajun lähde :D

  VastaaPoista
 6. Ite oon ollu tosi perso pirille, mut eroon päässy, pari retkahdusta on parin vuoden sisää tullu. Myös on käyny samaa, et haistan sen, vaik tietää et sitä ei voi olla lähistöllä! Kummallista, mut joskus tekis mieli ettii mistä se tulee , vaik tuskin muualt ku omast päästä?

  VastaaPoista
 7. Ite oon ollu tosi perso pirille, mut eroon päässy, pari retkahdusta on parin vuoden sisää tullu. Myös on käyny samaa, et haistan sen, vaik tietää et sitä ei voi olla lähistöllä! Kummallista, mut joskus tekis mieli ettii mistä se tulee , vaik tuskin muualt ku omast päästä?

  VastaaPoista
 8. Mieki haistan lirpakan joskus jossain satunnaisesti ja joskus budin

  VastaaPoista
 9. Mullakin on ollut tota. Oli aika usein vaikka en ole koukussa huumeisiin ollutkaan, vaan tuli niitä ehkä vähän liikaa joskus vedettyä. En mä ajatellut et se olis ollut mikään aistiharha vaikka muut ei sitä haistanutkaan, mut saattoipa hyvinkin olla. Mulla se alkoi, kun en ollut enää pitkään aikaan vetänyt mitään ja loppui sitten kokonaan.

  VastaaPoista
 10. Mulla tulee usein samaa.. Nyt pahimman vaiheen ylitettyä, ei enää niin vaikeeta.

  VastaaPoista
 11. Itse haistan budin todella hyvin jos sitä on 100 metriä lähempänä ja aina kun korkkaa heinekenin tulee budin haju nenään :D johtunee varmaan Amsterdamin reissuista

  VastaaPoista