maanantai 19. maaliskuuta 2018

Zombiet ovatkin olemassa!

Kuulin tänään jostain zombie huumeesta. Oon kuullut siitä aiemminkin, jos oikein muistan, mut kyllä suututtaa sellaiset tyypit jotka tollasta myy!
 Noita aineita on vielä useita erinimisiä ja kun porukka vetää niitä, on meininki kuin jossain riivaus/zombie leffoissa. Tyypit syö ihmisiä, riehuu alastomina hirveellä voimalla, heittäytyvät ikkunoista läpi, ovat väkivaltaisia, kouristelevat ja örisevät, ovat kuin riivattuja zombeja.
 Huh huh.
 Järkyttää tollanen kama! Miks kukaan haluu vetää sellasta? Ainakin noi zombie aineet on hiton koukuttavia. Ja se vaan pahentaa asiaa. Raivostuttaa kun tollasia edes tehdään! Ja vielä myydään jo muutenkin vaikeuksissa oleville ihmisille!
 Yhdenkin käyttäjän joutui poliisi ampumaan kun se ei lakannut syömästä uhrinsa kasvoja. Murisi vaan kytälle ja jatkoi syömistä. O.o
 Sairasta paskaa!
 Eihän tollasia aineita voi huumeeks enää kutsua, ne on jotain pahempaa.

https://www.nykysuomi.com/2017/05/23/katso-muuntohuumeen-jarkyttavat-seuraukset-pysayttava-video/
Tämmöistä meininki maailmassa nykyään..

 Toivottavasti noi myrkyt sais äkkiä pois kadulta. Järkyttävää edes ajatella jos ne vaan leviää leviämistään.. Ei varmaan enää oo zombie leffat hauskoja kenestäkään jos tollasta alkaa tapahtuu lähi ympäristössä.

Kyllä tuntuu hiton pahalta niiden ihmisten puolesta jotka eksyy tollasta vetää! Suututtaa niin paljon ne, jotka myy tollasta paskaa!! *painokelvotonta tekstiä*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti