lauantai 3. maaliskuuta 2018

Kun ei voi luottaa edes päihdelääkäreihin!

Minä täällä moi!
 Ajattelin taas kirjoitella. 
 Ajatus vaan tökkii.
 Pätkii, pätkii, pätkii..
Taidan olla lukossa. Ja pahasti olenkin. Tein jonkun tunnelukko testin ja olen hemmetin lukossa. Jos siihen testiin edes voi luottaa..
 Ajatus ei oikeen tahdo lähtee kulkee.
 Nukuin viime yön todella huonosti. Mul on taas joku flunssa meneillään, äänikin on mennyt ihan oudoksi ja keuhkoihin vihloo välillä. Vähän on kuumeinen olikin. Jos ei ala helpottaa niin kai se on pakko mennä lääkäriin.
 Siitä tulikin mieleen..

 Mun on vaikee luottaa lääkäreihin. Varsinkin päihdepolilla. Välillä vaikuttaa et ihan kuin ne ei edes haluis et käyttäjät sais elämänsä kuntoon. Usein näyttää jopa siltä, et ne yrittää kaikkensa saadakseen asiakkaat käyttämään.
 Voi kuulostaa ihan kipeeltä, mut sitä se on.
 Todella kipeetä.
Nekin asiakkaat, jotka ovat saaneet elämänsä kuntoon, niitäkin ne yrittää painostaa, tehdä elämän vaikeeks.
 Kuten multa ne eka koitti kaikin keinoin saada ton ADHD-lääkkeen lopetettua, vaikka näkivät mikä muutos mussa alko tapahtuu kun sain Elvanset. Ja edelleen näkevät sen muutoksen, mut eivät tahdo hyväksyy mun lääkitystä.
 Pitkän aikaa ne on koittanut saada mua lähtee johonkin hemmetin päihdekuntoutus paikkaan, vaikka oon ollu tässä kuussa tasan 3v selvänä! Ei mul oo tarvetta mennä mihinkään katkolle/kuntoutukseen päihdelaitokseen! Ja ne keinot mitä käytettiin, kun yritettiin saada Jenna lähtee päihdekuntoutukseen.. Aivan suoraan yrittivät manipuloida minua painostamalla ja esittämällä kysymyksiä kysymysten perään ihan kuin jossain kuulusteluissa. Johdattelevia kysymyksiä, joiden tarkoitus oli aivopestä mut lähtee johonkin heidän firmansa laitokseen (rahaa, rahaa, rahaa!) ja tottahan ne siellä olisivat ottaneet multa lääkkeet pois. Niin ovat tehneet useille. Ja kun puhuin muista vaihtoehdoista, ei tietenkään mikään muu paikka olis käynyt, kuin joku näistä heidän paikoistaan.
 Reilu meininki.
 "Mut me halutaan vaan sun parasta!"
 Valhe!
 Oikeesti. Jos sulle sanotaan jossain noin, ole varuillasi. Oma kokemus on osoittanut todeksi sen, et useimmiten kun noi sanat kuulee, siinä ei todellakaan haluta mun parasta. Päinvastoin.

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä julkisiin lääkäreihin ei voi luottaa ollenkaan. Viime kerralla kun hain apua, ne vei multa mopokortin pois (oli talvi ja en ole ajanut mopolla vuosiin) ja yritti viedä adhd lääkkeitä pois (udella millä yksityisellä käyn). Ja iham terveyskeskuslääkäritkin, olin varaamassa lääkäriaikaa ja mulle sanottiin että jos en avaa omakannassa mun potilastietoja, saan ajan usean kuukauden päähän. Ja jos avaan niin ajan saa viikon sisään. Aina kun menen uusimaan esm. Lääkkeitä, avaan kaikki asiaan liittyvät tiedostot mutta jos haluan hoitoa se ei kuulemma riitä... Sairasta. Käyn nykysin vaan yksityisellä.

    VastaaPoista
  2. Just tota se on! Hemmetti että suututtaa sinunkin puolesta! Vielä kehtaavat väittää et haluavat vaan meidän "parasta". Ei todellakaan. Toihan on ihan sairasta mitä kerroit. En voi käsittää et miks niillä on niin hirvee ADHD-lääkeongelma. Tai kyllä voin. ADHD-lääkkeet kun on niin hirveetä huumetta heidän mielestään. Kun niitä ei käytä väärin, ei ne oo mitään huumeita. Lääkkeitä siinä missä muutkin. Ja niistä kun olis niin monelle niin paljon apua, niin eihän niitä nyt voi kellekään suoda, monella ihmisellä vois mennä elämä paljon paremmaksi!
    Hemmetin lääkärit!

    VastaaPoista
  3. Mä uskon että ne kyllä oikeesti tahtoo teidän parasta mutta että ne tietää narkkien metkut joten hieman luottamus hukassa... Ne ei tiedä teidän elämästä sen enempää ku mitä te kerrotte (ja aiemmin ootte valehellu silmät, suut täyteen että saisitte tabuja!) ja sen perusteella niiden täytys tehä päätöksiä. Ei ihan helppoo. Annetaan siis ainakin vähän ymmärrystä koska ihan tavallisia ihmisiä ne on.

    VastaaPoista
  4. Kun miettii miten olet saanut elämäsi kuntoon ja päässyt esim. rikoskierteestä eroon niin noi lääkkeet on pieni paha verrattuna rikoksiin ja siihen hirveeseen kuntoon missä olit.Kun oot ihan lapsesta asti vetänyt kaikkea niin voi olla että sun kohdalla korvaushoito takaa sen että saat kokea normaalin olon, useinhan pitkäaikaiskäyttäjät ei tule "normaaliksi" ilman jotain lääkitystä ja eihän se adhd katoa mihinkään yhtäkkiä, sille kun ei voi juuri mitään vaikka miten haluaisi ja yrittäisi, toivottavasti saat pitää lääkkeesi eikä tarvitse turhaan stressata tollasista kun oot niin hyvin selvinnyt tähän asti!

    VastaaPoista