tiistai 10. marraskuuta 2015

Weturi lehti projekti

Tässä uusin Weturi lehti no8 jonka tekemisessä olin mukana. Mua pyydettiin mukaan tekee tätä lehtee tän blogin ansiosta ja musta tuli sit tän lehden toimittaja. Lehden löytää netistä http://toimipaikka.a-klinikka.fi/vinkki/materiaalipankki/veturi-lehti     (tämä osa ei ole vielä ilmestynyt sivulle, mutta ilmestyy kyllä aikanaan) ja lehden voi myös tilata. Asiallinen lehti joka keskittyy huumeidenkäyttäjien asioihin. Kannattaa tutustua!
 Tässä on meikäläisen kirjottama juttu jossa käyn läpi eri vaiheet huumeiden aloituksesta ongelmakäyttöön ja toipumiseen. Käyn aiheet läpi ja myös kerron omista kokemuksista.
 Mun piirtämä kuva pääs myös lehteen.
 Tässä jutussa kerron suht lyhyesti eri tekijöistä jotka johti mut käyttämään aineita. Koulukiusaaminen, häiriökäyttäytyminen, masennus, ADHD, hyväksikäyttö.. Himo joka lopulta tuhoaa ja vie KAIKEN.
Mun kirjottamat biisin sanat.

9 kommenttia:

 1. Kävin selailemassa. Vaikuttaa todella mielenkiitoiselta lehdeltä. En vaan löytänyt mistään miten tuon voisi tilata, osaatko neuvoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen lumme ry mun muistaakseni hoitaa tilauksia. Kannattaa kysellä sieltä :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Maltan tuskin odottaa, että pääsen lukemaan artikkelisi. Olin vähän pettynyt, kun tuosta ottamastasi valokuvasta ei oikein pystynyt lukemaan tekstiä, mutta kai se on vaan niin että hyvää kannattaa odottaa :D Tsekkasin muita lehtiä linkistä ja niissä oli tosiaankin mielenkiintoisia juttuja :) Kiitoksia mielenkiintoisesta blogista. Löysin tämän pari päivää sitten ja luin tämän läpi.
  T. Uusi lukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en saanu kuviin tekstejä luettavaan kuntoon, ilmeisesti pixelit ei oo riittäviä. Mut on tuo tosiaanki mielenkiintonen ja hyödyllinen lehti.

   Poista
 3. Oon aika yllättynyt, ettei kukaan oikolukenu sun tekstejä.

  VastaaPoista
 4. Moi. Löysin sun blodin Savon Sanomien kautta ja oli aivan pakko tulla katsomaan. Aivan uskomattomia tarinoita, alkoi itsekin ahdistamaan. Muutamia vuosia sitten teki mieli myös alkaa kokeilla huumeita, mutta onneksi yksi "ex-narkkari" sai mutta ajattelemaan toisin. Nyt näitä lukiessani olen helvetin onnellinen, etten lähtenyt siihen pyöritykseen mukaan. Kirjoitat niin todenmukaisesti huumehelvetistä, jokaisen joka edes miettii kokeilevansa, pitäisi lukea tätä ja miettiä sitten uudelleen. Toivon sulle kaikkea hyvää ja ettei huumeet veisi sua enää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että et ehtinyt kokee huumehelvettiä. Olet onnekas :)

   Poista
 5. Noniin. Tuli selattua koko blogi alusta loppuun. Oli hyvin mielenkiintoista luettavaa. Monesti nousi inhon tunne mutta pian sekin hiipui (huumeita kohtaan).. Olet käynyt läpi rankkaa elämää. Ennen mietin, että nistit on alinta kastia ja kaikki sais kuolla pois. Sen jälkeen kun uskossa olevasta siskostani tuli umpinisti ajatusmaailman muuttui. Se kuolemanpelko, poliisien odottaminen ovelle oli jotain niin kamalaa. Aina hakattuna, pieksettynä, raiskattuna, ilman kotia, ilman rahaa ja pää sekasin. Koska se kuolee? Oli ajatus. Lopulta toivo oman siskon kuolemasta. Toivo siksi, että pääsisi parempaan paikkaan. Ei olis enää huolia. Näin jälkikäteen, kun siskoni pääsi huumehelvetistä hävettää ajatuskin siitä, että toivoin hänelle kuolemaa.. Sillä hetkellä se tuntui ainoalta vaihtoehdolta. Niin paljon pahoja asioita tapahtui ja kymmeniä kertoja siskoni teki kuolemaa. Huumeet vei ja pahasti. Tuntui että siitä ei tulla koskaan selviämään, kuolema on ainoa vaihtoehto. Mutta niin vain. Niin pelastui ja on ollut nyt kolme vuotta kuivilla eikä minkäänlaista jälkeä enään huumemaailmasta. Suurta tuskaa, huolta herätti läheisissä. Se oli toivotonta. En uskaltanut nähdä enää häntä. Pelko oli suunnaton. Ihme tapahtui kun pelastui vaikka oltiin menetetty kaikki toivo. Kukaan ei uskonut siihen, että siskoni pelastuisi. Se ei käynyt edes mielessä koska yritystä irti pääsemiseen ei ollut. Se ei ollut vaihtoehto, humeet oli koko elämä. Nyt uskon että oli kuinka narkkari tahansa, niin heillä on sama ihmisarvo kuin muillakin. Valitettavasti en niin ajatellut aikaisemmin. Huumeet vie, joskus loppu elämä on yhdestä ainoasta piikistä kiinni. Oli se sitten ensimmäinen tai viimeinen. Olet vahva kun olet pysynyt kuivilla. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän nuo tunteet. Kaikki se tuska on onneks teidän kohdalla ohi. Onnittelut siskolles kuiville pääsemisestä :)

   Poista