torstai 26. marraskuuta 2015

Sälää

http://hulttiotytontekeleet.blogspot.fi/   
Tuonne tuli taas uutta sälää. 3 erilaista huivia.

4 kommenttia:

 1. Hienoja tekeleitä �� Varsinkin tuo pääkallohuivi.

  VastaaPoista
 2. Haluaisitko kirjoittaa postauksen millainen oli tavallinen arkipäiväsi vuosi sitten ja verrata sitä nykyiseen arkeen? Tyyliin: herään klo 10-11 ja juon aamukahvit. Kello 12 sitä ja tätä. Eli semmoinen suht tarkka kuvaus ois tosi mielenkiintoinen!
  On kyl uskomattoman hienoa mihin asti olet päässyt toipumisessasi. Ajattelin sinua yksi päivä kun ajattelin lopettaa tupakoinnin. Yllätyin miten vaikeaa se onkaan ja sorruin jo samana päivänä jatkamaan polttamista. Mitä tekosyitä itselleen keksiikään! Mutta tosiaan, tästä tulit mieleeni. Että olet tehnyt mielettömän työn! Jatka vain rauhassa samaan tahtiin ja jonain päivänä lääkkeenäsi on vain adhd lääkitys.
  Ja harrastaa kannattaa! Pitää mielen virkeänä. Ulkoilu onn itsessään jo hyvä mutta nämä kelit ei ehkä tällähetkellä houkuta. Lukeminen?
  Hyvää joulun odotusta!
  -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ihan hyvä idea. Tupakan lopettaminen tuntuu mahdottomammalta kuin aineiden lopettaminen. Tupakka on pahin riippuvuus mitä tiedän opiaattien lisäks. Ite en sitä pysty lopettaa ainakaan vielä.

   Poista
 3. Minä myös kaipaisin tarkkaa kuvausta siitä minkälainen oli tyypillinen päiväsi entisinä aikoina ja miten se eroaa nykyisestä. Ihan kaikista perusjutuista kuten syömisistä ja nukkumisista lähtien.

  VastaaPoista